Maçın hakkı beraberlikti hatta belki de bizim hakkımızdı ancak üzgün veya kızgın değilim. Radyodan duyduğum kadarıyla biz daha iyiydik. Moral düşürecek bir şey yok
Printable View
Maçın hakkı beraberlikti hatta belki de bizim hakkımızdı ancak üzgün veya kızgın değilim. Radyodan duyduğum kadarıyla biz daha iyiydik. Moral düşürecek bir şey yok
Tebrikler Aslanlar'a. 1-0 olsun bizim olsun. Ama Selçuk ve Drogba böyle oynayacaklarsa hiç oynamasınlar daha iyi. Chelsea duman eder bizi bu oyunla çok pas hatası yaptık.
Tam bir beraberlik maciydi. Dany eski takimina mesajı yolladi. Pozisyona girmeden mac kazandı Galatasaray. Ayrica Ceyhun'un kirmizisini atladı hakem.
İçimde kalmasın, helal olsun Semih, büyük adamsın.
İki takımı da tebrik ederim. Galibiyetin dışında çok centilmence ve hakemin konuşulmayacağı bir maç oldu. Hakemin iki takımında aleyhine etki eden bir kararı yoktu, iyi yönetti maçı.
Maçın genelinde Beşiktaş daha baskılı ve daha iyi oynadı, aynı şekilde gol pozisyonları bulan takımda Beşiktaş'tı. Ancak Galatasaray'ın oynadığı bu futbol anlayışından memnun kalmadım. Kendi evimizde oynamamıza rağmen net bir gol pozisyonumuz yoktu maçta. Pozisyona da giremedik, etkili de olamadık maç boyunca. Sadece penaltıdan attığımız golden sonra top çevirmeyi ve defansı iyi yaptık. Chelsea maçını da hesaba katarsak galip gelmemiz çok iyi oldu fakat diğer maçlarda da böyle oynarsak zor puan toplarız biz.
+ yazmayi unuttum hakem mukemmel olmasada iyi bir mac yonetti maci katletmedi. galatasaraydan melo besiktastanda veli ve necipi baya kolladi hakem. bunun disinda iyiydi.
galatasaray vasat oynadi belki ama rakibini de cok iyi pasifize ediyor. besiktasi hic sokmadi tehlikeli alana, cok iyi kapaniyor gerektigi zaman. mac tipik 0-0 maciydi, gereksiz bir penalti sonucu tayin etti. 1-0 a kadar bjk cok cok iyiydi, golu atamamalari onlari yipratti.
Maç gerçekten çok zevksizdi, tam bir beraberlik maçıydı.
Adamlik nedir nasi yapılır
Bkz: Semih kaya
Önümüzde Chelsea maçının olduğunu da düşünürsek oyunun çok önemli olduğunu düşünmüyorum. 5 gün içinde 2 zorlu maça çıkacaktık, ilkini kazasız belasız atlattık. Sırada Chelsea maçı var.
semihin davranisi kadar cuneyt cakiri da kutlamak lazim orda, daha onceki rustu vukuatini biliyoruz. ust duzey bir hakem bu cuneyt cakir gercekten de. dunya kupasinda da onemli maclari yonetmeye aday bence.
Oyunu beğenmeyenler var ama ben beğendim şahsen. Beşiktaş'ın üstüne üstüne gitseydik 2 tane atıp giderlerdi. Göze hoş gelen bir oyun yoktu belki ama doğru ve iyi oynadık bana kalırsa. Ama devre arasında da yazdığım gibi ileri uçla orta saha arasında dağlar kadar fark olunca hücumda istediğimiz şeyleri yapamadık ilk yarım saat dolayısıyla attığımız top geri döndü Beşiktaş tehlike yaratır gibi oldu. Oyunu daraltmaya başladıktan sonra kontrolü de aldık elimize ve hemen ardından penaltı geldi zaten. İkinci yarı da Chelsea maçını düşünerek 1-0'ın üstüne yattık, minimum pozisyon vererek boş bulursak atalım mantığıyla oynadık. Başarılı da olduk bu konuda. Muslera'nın devre başındaki kritik kurtarışı da büyük sıkıntıyı önledi bizim adımıza.
Söylemeden de geçmemek gerek Semih büyük adam gerçekten. Böyle bir maçta bu hareketi yapmak öyle her babayiğidin harcı değil.
Galatasaray sanırım 7 maçtır evinde gol yemedi(emin değilim telden yazıyorum) Bu maçta da defansif olarak başarılıydı. Mancini'nin istediği 3 puandı ve aldı. Chelsea maçı Galatasaray'ın futbolunun yorumlanması için asıl bakılacak maç olduğunu düşünüyorum. Selçuk hakkındaki olumlu düşüncelerimde değişmek üzere. Kötü oynadı bu maç ve uzun süredir kötü oynuyor.
Selçuk İnan yine rezalet bir top oynadı. Ben tahammül edemiyorum, Mancini nasıl tahammül ediyor onu da anlayamıyorum.
Burak Yılmaz'da bir an önce istatistikleri ile satılmalı para kazanılmalı. Gelen para ile çok sağlam bir yabancı forvet alınmalı. Gekas'a bile razıyım usta. Gekas bizim takımda oynasa gol kralı olur ya. Topu alıyor taca vuruyor sonra da biz bi kere vurunca auuuv triplerine giriyor. Tamamen zarar.
Bence Beşiktaş gayet iyi oynadı maç boyu. Tek sorun Muslera'yı geçememeleri ve Olcay'ın etkisiz oyunuydu. Necip'te ayrıca tam bir kasap olmuş. Mümkünse oynamasın.
Cenk'in pozisyonunda çok endişelendim. Böyle sakatlıklarda oyuncular riske edilmemeli bence.
Dany gayet iyi top oynadı. Bence tek bir hata yaptı. O da penaltı. Bu adamı sağ bekte kullansa birileri çok etkili topçu aslında. Hem ayağı baya iyi, hem hızlı. Tam bir sağ bek aslında. Milli takımda da sağ bek oynuyor zaten.
Semih'in yaptığı hareket çok güzeldi. Helal olsun gerçekten.
Maç tam ortadaydı 2 takımda birbirini durdurmaya yönelik oynadı. Maçın hakkı beraberlikti demek istemiyorum çünkü o penaltı olmasa çok farklı şeyler olabilirdi. Cüneyt Çakır da resmen maçı idare etti vermediği kartların sayısı çok fazla, başka hakem olsa bence 2 takım da 11 kişi tamamlayamazdı. Ben beraberlik olur diye düşünüyordum ama Dany herşeyi bozdu.
Semih'e de helal olsun.
Kaşına pansuman yapılan Cenk, sağlık görevlilerine devam edeceği yönünde işarette bulundu. Kalan dakikaları sakat sakat tamamlayan tecrübeli eldivenin maçın ardından soyunma odasında fenalık geçirdiği hastahaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Geçiçi hafıza kaybı yaşayan ve ambulansla hastanaheye kaldırılan Cenk'in Fulya Acıbadem hastahanesine götürüleceği öğrenildi.
Maç ortadaydı , Beşiktaş biraz daha iyiydi. Galatasaray adına çok önemli 3 puan olsa da Chelsea maçı öncesinde olumlu sinyaller vermedi. Umarım o maçta böyle oynamaz Galatasaray
Mağlubiyeti zerre kadar hak etmedik; ama futbolun adaleti yok.
Bugün sahada mücadele eden Dany haricindeki tüm Kartal yüreklere teşekkürler. Semih Kaya'ya da helal olsun, adamın dibi gerçekten!
Taraftara helal olsun gururumuzlar. Son 3 sezondur Türkiye'nin en centilmen stadı kesinlikle!
Akıllar ister istemez Chelsea maçındaydı.Penaltı'dan gollü bulamasaydık 2. yarı bu şekilde geçmezdi.Topla oynayan Beşiktaş gibi gözükse de Almeida'nın pozisyonu dışında tehlikeleri yok.En azından bugün amaçlanılan oyunu doğru oynadık 3 puanı aldık.
Hakem Veli'yi atmamak için direndi Mancini'nin değişiklikleri çok yerindeydi gerçekten büyük hoca.Chelsea maçında da ilk yarıda atıp bu şekilde kontrol sağlayabiliriz ancak pas hatalarını azaltmamız lazım Eboue ve Chedjou'da oynayacaklardır bu sefer daha derli toplu bir Galatasaray olur gibi geliyor bana.Ayrıca Semih gerçekten de adamlık dersi verdi.
Veli için konuşan arkadaşlar 90 dakika içinde melo kart görmüyorsa ilk konuşulacak konu odur.
Maçın hakkı beraberlikti canlı bomba Danny sağolsun yaptı yapacağını.Çok zevksiz bir maçtı daha zevkli derbi bekliyordum.Tebrikler Gs.Yalnız Gs bu futbolunu Chelsea karşısında sergilerse çok farklı bir maç olur.
Finito cokare resultante importante.
Tebrikler Galatasarayım !
Edit:
Bu arada Semih'in pozisyonunu şimdi gördüm,helal olsun Semih'e Süper Kupa maçında yorum yapmıştım onun hakkında,şimdi tekrar aynı yorumu yapıyorum ;
Quote:
Semih'e parantez açmayı unuttum,Allah'a şükürler olsun ki bugün çok önemli bir rahatsızlık yaşamadı,çünkü kafasına bir dirsek,bir tekme ve bir top darbesi yedi,yine de sahada kaldı Aslan.Eğer kaptan olmayı hak ediyorsa,Semih hak ediyordur,zamanı geldiğinde o pazubandını Semih'in kollarında görürüz inşallah.
Çok şükür ki Galatasaraylı,çok şükür ki Galatasaray'da oynuyor.
kaleci cenk, mr ve beyin tomografisi için hastaneye kaldırıldı. cenk maçta oynadığını hatırlamadığını açıkladı.
Cenk'in durumu iyi. Su anda hafiza kaybi yok.Konusuyor ,sohbet ediyor.Sadece mac esnasini hatirlamadigini belirtiyor.Tedbir amacli tutuluyor
Semih Kaya: "Derbi maçı da olsa, penaltı da olsaydı gidip söylerdim. Herkesin önünde, kameralar önünde oynuyoruz."
bu 3-5-2 mi artık ne oynuyosak işlemiyo bu oyuncularla sneijder solda burak yılmaz sagda olmuyo bugün pozisyona girmeden maçı aldık nerdeyse, bütün galatasaraylılara sorun hangisi oynanan futboldan memnun kaldı
galatasarayın galibiyeti hak ettiğini düşünmüyorum.beşiktaş beklediğimden iyiydi
Macta konusulacak en son sey hakem hala cikmisiniz sunun kirmizisi bunun kirmizisi diyosunuz. Son yillarin en temiz derbisiydi, Semihin yaptigi hareketten sonra mac zaten cok dostluk havasinda gecti.
Tebrikler iki takima da.
Ceyhun iyi yırtmış, ikinci sarıdan. Geniş özetten hakemin gördüğüm tek hatası o pozisyon.