:D :D Artık bize de kiralarlarsa :D :D
Printable View
:D :D Artık bize de kiralarlarsa :D :D
http://www.bursasporum.com/haber/images/sonkadro.jpg
TİMSAH CAN YAKACAK
UYUM SORUNU YOK
Lig A `dan şampiyon olarak asıl yuvası olan Süper Lig`e çıkarak yeni bir sayfa açmak isteyen Bursaspor, yeni sezona 14 gün boyunca Nevşehir`de hazırlandı. Lige bomba gibi girmek isteyen yeşil beyazlılar, oynadıkları 5 hazırlık maçından 1 beraberlik 4 galibiyet çıkardı. Uyum sorununu çabuk atlatan Bursaspor`da arkadaşlığın üst seviyede olduğu gözlendi.
KONDİSYON DA TAMAM
Ligdeki birçok takım kamp için yurt dışını tercih ederken, Bursaspor, Teknik Direktör Raşit Çetiner`in isteğiyle daha rahat bir ortam olan Nevşehir`i seçti. Kampın ilk 4 günü kondisyon artırıcı istasyon çalışması yapan Bursaspor`un antrenmanları yorucu ama neşeli geçti. Sonuçta, Çetiner`in öğrencileri gerekli kondisyona ulaştı.
FORMA SAVAŞI
Bursaspor`un 2006-07 sezonu kadrosuna tam 14 yeni oyuncu katıldı. Bunların içinde kampın yıldızı defans oyuncusu İsmail Güldüren oldu. İsmail`i, Makedon Sumolikoski, Hasan Yiğit, Sinan Kaloğlu, Burak Akdiş ve Ömer Erdoğan takip etti. Kalede ise tam bir eldiven kapma savaşı var. Ömer Çatkıç`a nazaran Yavuz Eraydın bir adım daha önde görünüyor.
İDEAL 11 HAZIR GİBİ
Kampta bir hayli yorgun düşen Bursaspor, Nevşehir ve Kayseri`deki hazırlık maçlarında eksiklerini görme fırsatı buldu. Yeşi beyazlılar, özellikle kampın son maçı olan GASKİ karşılaşmasının ilkyarısında muhteşem bir performans gösterdi. Çetiner, bu maçta Süper Lig`de oynatmayı planladığı ideal 11`ini sahaya sürdü.
GOLCÜLER KONUŞTU
Nevşehir kampında oynanan 5 hazırlık maçında, Bursaspor toplam 16 gol atarken, 5 gol yedi. Sinan Kaloğlu, Burak Akdiş ve Ömer Kaplan attıkları 4`er golle en golcü oyuncular oldular. Yeşil beyazlıların diğer golleri ise Ömer Erdoğan, Hasan Yiğit, Mehmet Türkmehmet ve Veli Acar`dan geldi. Kaleci Ömer Çatkıç`ın hatalı goller yemesi dikkat çekti.
PANCU SORU İŞARETİ
Bursaspor`un Nevşehir kampındaki hayal kırıklığı ise Rumen Daniel Gabriel Pancu oldu. Siyatiği bulunan Rumen oyuncu, kampta iyi çalıştı. Ancak bu da yeterli olmadı. Kayserispor maçında 25 dakika oyunda kalan Pancu`nun yine sakatlığı nüksetti. Tecrübeli kramponun Bursa çalışmalarında tedavi olacağı açıklandı. Makedon Sumolikoski de sergilediği yüksek performansla herkesi şaşırttı.
VELİCE SUMULİKOSKİ
Rusya'nın Zenit kulübünden transfer edilip 3 yıllık mukavele imzalayan Makedon futbolcu, Nevşehir'deki çalışma temposu ve özel maçlardaki performansıyla kampa damgasını vuran isim oldu. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Rusya'da liglerin devam etmesi nedeniyle hazır konumda olduğunu gösterirken, özellikle savaşçı kimliği ve attığı gol paslarıyla dikkat çekti. Kampta yıldızı parlayan diğer isimler ise Veli Acar, Hasan Yiğit, Ömer Erdoğan, İsmail Güldüren, Burak Akdiş ve Sinan Kaloğlu oldu.
Kaynak:Bursa Hakimiyet (nk)
Pancununda sakatlığı geçmiş.Hadi hayırlısı Bursa'ya
Şimdi sizden öğrendim bilgilendirme için teşekkürler. Pancu hazırlık maçlarında sakatlıklarla boğuştu. Ama kendini çabuk hazırlayacağına inanıyorum. Çok kaliteli ve her takıma lazım bir oyuncu.Quote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
Sistemimiz 4 - 1 - 3 - 2. Acaba Raşit Hoca Pancu'yu hangi mevkiide görevlendirecek merak ediyorum.
kale olabilir belki :)
::n: :n: Bak bu olabilir. Kadıköy panteri ne de olsa ;;)Quote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
bursaspor bu sene çok can yakacak çokkkkkkkkkkkkk
evet bursa bu sene bu kadroyla ilk 5e girebilir...
İnş.Türkiye kupasını kaldırarak veya ilk 5'e girerek UEFA'ya gideriz. Tüm temennim bu. Bunu yapacak güç ve potansiyele sahibiz.
inşallahh yawwQuote:
Originally Posted by teamsah
TİMSAH'TA HAYAT VAR
26 Haziran'da Vakıfköy'de başladığı hazırlıklıklarının ikinci etabını Nevşehir'de sürdürerek yeni kimlik arayışına giren Yeşil Beyazlılar, 14 günlük süreyi dolu dolu geçirdiler. Dedeman Otel'de üs kuran Timsah, kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalarını özel maçlarla süsledi.
4 GALİBİYET ÇIKTI
Bursaspor'un en büyük avantajı, transferi büyük ölçüde tamamlayıp kampa 25 kişilik bir kadroyla gitmesi oldu. Teknik Direktör Raşit Çetiner bu süreçte öğrencilerine adeta nefes aldırmazken, uyum ve arkadaşlığın üst seviyeye çıkması olumlu bir yön olarak ön planda yer aldı. Kamp döneminde 5 hazırlık maçı oynayan Yeşil Beyazlılar bunlardan 4 galibiyet çıkarırken, 1 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılarak yeni sezon öncesi camiaya umut saçtı.
GOL OLUP YAĞDILAR
Timsah, ilk özel sınavında Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalırken, ardından sırasıyla Lig B ekiplerinden Erzincanspor'u 6-1, Süper Lig takımlarından Kayserispor'u 2-1, yine Lig B'nin yeni takımlarından Keçiörengücü'nü 2-1 mağlup etti. Nevşehir kampındaki son özelinde 2.Lig B Kategorisi'ndeki Gaziantep temsilcisi GASKİ'yi 5-1 yenen Bursaspor, bol gol bulduğu bir hazırlık dönemi geçirdi.
SİSTEM DEĞİŞİYOR
Teknik Direktör Raşit Çetiner, bu karşılaşmalarda sakatlıkları süren Egemen Korkmaz ve Ömer Aysan Barış dışında tüm oyuncularına şans verdi. Kamp döneminde sistem arayışına da giren deneyimli teknik adam, öğrencilerine 4-4-2 ve 4-2-3-1 sistemini benimsetmeye çalıştı. Yeni transferler performanslarıyla göz doldururken, özellikle Makedon oyuncu Velice Sumulikoski, orta sahadaki savaşçı kimliğiyle kampın yıldızı oldu.
KAMP KARNESİ
ÖMER ÇATKIÇ 6: Neşeli tavırlarıyla yeni takımına çabuk adapte olan deneyimli file bekçisi, güven veren bir görüntü çizdi. Ömer, teknik heyetin de birinci kalecisi görünümünde.
YAVUZ ERAYDIN 6: Her ne kadar Ömer'in gölgesinde kaldı gibi gözükse de performansında hiçbir eksilme yok. Bu sezon kaledeki büyük rekabette "ben de varım" mesajı verdi.
YAVUZ ÖZKAN 6: Denizli Belediyespor'dan alınan genç kaleci, başta fiziği olmak üzere kamptaki görüntüsüyle gelecek vadediyor. Ancak GASKİ maçında yediği hatalı gol kendisine yakışmadı.
HASAN YİĞİT 7: Tecrübeli futbolcu, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle dikkat çekti. Savunmanın sağında görev yapmasına rağmen, hızlı ataklarının meyvesini özel maçta 1 gol atarak aldı.
İSMAİL GÜLDÜREN 7: Tam bir savaşçı kimliğe sahip. Raşit Çetiner'in kaptanları arasında yer alan İsmail, "Top geçer, adam geçmez" yakıştırmasına uyan bir yapıya sahip olduğunu kanıtladı.
ÖMER ERDOĞAN 7: Kısaca, "göklerin hakimi" desek herhalde yanlış olmaz. Defansın sigortası gibi. Uzun boyunu agresif futboluyla birleştiren Ömer, uçanı, kaçanı yakalıyor. Forması garanti.
MEHMET YILMAZ 6: Savunmacı futbolcular arasındaki tek alternatif isim. Çetiner'in tüm maçlarda görev verdiği genç oyuncu, ligde de şans bulursa patlama yapabilir.
CUMHUR BOZACI 5: Kampın son 7 gününde bağırsak enfeksiyonu geçirdiği için çalışmalara katılamadı. Sadece iki özel maçta görev yaptı. İbrahim'le forma rekabeti yaşayacak.
VOLKAN BEKİROĞLU 6: Hızlı ve çabuk bir yapıya sahip. Savunmanın solunda görev yapan tecrübeli futbolcu, antrenmanların ve maçların çalışkan isimleri arasında yer alarak ilk onbire göz kırptı.
İBRAHİM DAĞAŞAN 7: Her zamanki gibi yaptığı presle rakibini bunaltıyor. Kampta çok çalıştı. Maçlarda pek etkili gözükmese de Cumhur'un bir adım önünde.
ORHAN ALEMDAR 6: Antrenmanlardaki istekli görüntüsünü özel karşılaşmalara pek yansıtamadı. Yine de ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir futbolcu.
VELİ ACAR 8: Kampın yıldızları arasında yer aldı. İdmanlarda çok çalıştı, hazırlık maçlarında da harikalar yarattı. Sağ kanat için düşünülecek ilk isim.
VELİCE SUMULİKOSKİ 9: Mekedon oyuncu hem antrenmanlarda, hem de maçlardaki görüntüsüyle herkesi büyüledi. Top kazanıp, aynı zamanda asist yapma özelliğine de sahip. Forması garanti.
CORNEL FRASİNEANU 7: Rumen oyuncu, sol kanadın bir numaralı adayı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Kıvrak hareketleriyle kolay adam geçen Frasi, idmanların da çalışkan ismiydi.
ESER YAĞMUR 5: Sakatlıktan yavaş yavaş kurtuluyor. Çetiner'in özel karşılaşmalarda görev verdiği genç futbolcu, oldukça hırslı ama biraz daha zamana ihtiyacı var.
DANİEL PANCU 4: Sakatlığı nedeniyle bir türlü takıma katılamadı. Neşeli bir yapıya sahip olan ve sadece Kayseri maçında 25 dakika görev yapan Pancu, kendini gösteremedi. Zamana ihtiyacı var.
F.SERKAN KURTULUŞ 5: Erzincan maçı onun için büyük talihsizlikti. O güne kadar iyi çalışan genç oyuncu, geçirdiği sakatlık nedeniyle çalışmalara katılamadı. Ama kadroda kalması bekleniyor.
EGEMEN KORKMAZ ?: Bursa'daki ilk etap çalışmalarında yaşadığı sakatlık, başına bela oldu. Kaptan, kampta sadece yürüyüp düz koşu yapmakla yetindi.
ÖMER AYSAN BARIŞ ?: Egemen'le birlikte, kamp süresince sakatlığıyla uğraştı. Her iki futbolcuyu da Bursa'da yapılacak son etap kampında yoğun bir idman programı bekliyor.
MEHMET TÜRKMEHMET 6: Frasineanu ile büyük bir forma rekabetine girişti. Özellikle, Erzincanspor maçında attığı ve attırdığı gollerle dikkat çekti.
YENAL TUNCER 5: Denizli Belediyespor'dan alınan genç oyuncu, gelecek vadeden bir isim. Biraz heyecanlı gözükmesine rağmen alternatif olarak düşünülebilir.
BEKİR OZAN HAS 5: 25 kişilik kadronun en zayıf halkası. Antrenmanlarda ve maçlarda iyi çalıştı ancak, bölgesindeki oyuncuların çokluğu nedeniyle kadroya giremeyebilir.
BURAK AKDİŞ 8: GASKİ'ye attığı ilk gol gerçekten görülmeye değerdi. Sinan Kaloğlu ile iyi bir ikili oluşturdu. Böyle devam ederse formayı kimseye kaptırmaz.
SİNAN KALOĞLU 8: Ne zaman nerede duracağını çok iyi biliyor. Gerçek kimliğini Bursaspor'da bulacak gibi. Rakip savunmayı bunaltan ve kolay adam geçme özelliğine sahip.
ÖMER KAPLAN 7: Burak ve Sinan'ın arasından sıyrılabilir. Gol atma yeteneğini çok iyi kullanıyor. Bu sezon patlama yapabilecek futbolcular arasında yer alıyor.
ya bu maç tam olarak ne zaman ne nerde?eğer bursadaysa ilk maçı kesinlikle kaçırmak istemiyorum...
gs maçınmı soruyosunQuote:
Originally Posted by gezenti
ewt kardeşim...Quote:
Originally Posted by bursa_mc
23 Temmuz Da Bursa Ataturk Stadinda Oynanacak. ama bu lig maçı değil bursasporun açılış maçıı
çok saol bursa_cm...Quote:
Originally Posted by bursa_mc
http://www.bursasporum.com/haber/images/egeomer.jpg
PROBLEMLİ OYUNCU YOK
PROBLEMLİ OYUNCU YOK
" Egemen, takımda arkadaşlığın mükemmel olduğunu belirterek, `Hoca faktörü de ortada. Disiplinli ve takımı çok iyi motive ediyor` dedi. "
KAPTAN MEMNUN
Geçtiğimiz sezon sakatlık yaşamasına karşın büyük fedakarlıklar yaparak, terinin son damlasına kadar mücadele veren Kaptan Egemen Korkmaz, yeni sezon öncesinde Nevşehir kampını OLAY`a değerlendirdi. Kampın büyük bölümünü sakat olduğu için düz koşular yaparak geçiren Egemen Korkmaz, takımdaki arkadaşlıktan memnun.
HOCA FAKTÖRÜ VAR
Nevşehir kampını güzel bir şekilde noktaladıklarını ifade eden Egemen Korkmaz, `Aramıza bu sezon birçok arkadaş katıldı. Arkadaşlık gerçekten çok mükemmel. Geçen sezondan da biliyorsunuz ki, şampiyonlukta hocamızın payı çok yüksek. Bu yıl da bizi iyi motive ediyor. Fiziksel ve taktiksel yönden çok verimli bir kamp dönemi geçirdik` dedi.
SİZE ANLATIYORUM
Bursaspor`un büyük bir camia olduğunu, herkesin görevini yapması halinde başarının geleceğini vurgulayan Kaptan Egemen Korkmaz, şunları söyledi: `Takımdaki arkadaşlığı ilk kez size anlatacağım. Bir gün İsmail ile Ömer Çatkıç`ın odasına girdim. Konuşmaya başladık. Bana `Türkiye`de birçok kulüpte oynadık. İlk kez arkadaşlığın bu kadar iyi olduğu bir takımda oynadıkları söylediler.`
HEDEF ÇOK FARKLI
`Benim kaptanlığım konusunda da çok olumlu konuştular. Benden çok mennun olduklarını söylediler. Bursaspor gerçekten çok büyük bir camia. Başka kulüplere benzemiyor. Burada hedef çok farklı. Hedeflerimiz konusunda hocamızla ve arkadaşlarla yavaş yavaş konuşmaya başladık. Lig çok zor bir maraton. Fikstürümüz de çok iyi. İlkyarı iyi puan toplarsak, İkinci yarı güzel geçer.`
SEMPATİK OYUNCULAR
Takıma yeni katılan yabancı oyuncular Pancu ve Sumulikoski`nin de takıma çabuk adapte olduklarını anlatan Egemen, `Aramızda inanın problemli oyuncu yok. Sumolikoski yeni katılmasına karşın çabuk uyum sağladı. Buna keza Pancu da aynı. Kendisi zaten aramızdan birisi gibi. Yıllardır Türkiye`de oynuyor. Çok sempatik bir oyuncu` şeklinde konuştu.
İLK TERCİHİM BURSASPOR
İnsanların `Egemen niye 1 yıllık imza attı` şeklinde konuştuklarını vurgulayan tecrübeli defans oyuncusu, `Ben geçtiğimiz sezon ortasında da söyledim. İlk tercihim Bursaspor`du. Şimdi de aynı şeyi söylüyorum. Ben profesyonelliğin gerektirdiği şekilde davrandım. Umarım daha uzun yıllar Bursaspor forması giyerim. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum` diye konuştu.
Kaynak: Olay
18.07.2006
http://www.bursasporum.com/haber/ima...vuzeraydın.jpg
Büyük Camiadayım
" Yavuz Eraydın, bu sezon sergilediği performansla bir çok kulüpten teklif aldığını doğrularken, `kariyerimdeki en büyük kulüpte olduğum için mutluyum` dedi. "
2 YIL DAHA UZATTI
Geçtiğimiz sezon yaptığı kritik kurtarışlarla Bursaspor`un şampiyon olarak Süper Lig`e dönmesinde en büyük paylardan biri de hiç kuşkusuz Yavz Eraydın`daydı. Bu sezon başında kendisine bir çok kulüpten teklif gelmesine karşın o hiç biryere gitmeyerek Bursa`da kalmak istedi. Hatta Başkan Levent Kızıl`ın mukavele uzatma talebini de kırmayarak 2 yıllık daha sözleşme imzaladı.
TEMPO YÜKSEKTİ
Teknik Direktör Raşit Çetiner`in verdiği çalışma programı doğrultusunda hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Yavuz Eraydın, `Kamp dönemini çok yoğun bir şekilde tamamladık. İnanın antrenmanlar çok yüksek tempoda geçti. 5 tane de hazırlık maçı oynadık. Bu karşılaşmalarda sakatlıkların olmaması sevindiriciydi. Artık çalışmalara Bursa`da devam edeceğiz` dedi.
REKABET İYİDİR
Takımda 3 kalecinin de birbirinden kaliteli olduğuna dikkat çeken Tecrübeli file bekçisi Yavuz Eraydın, `Ömer Çatkıç ve Yavuz Özkan`ın takımda olması takımın rebaket gücünü de arttırır. Ben Ömer Çatkıç`ın da Yavuz Özkan`ın da takıma faydalı olacağına inanıyorum. Sonuçta üçümüzden biri kaleye geçecek. Bence kim oynarsa oynasın Bursapor`un başarısı için elinden geleni yapacaktır` diye konuştu.
ÇOK MUTLUYUM
Yavuz, Yıllarca Türkiye Liglerinde çeşitli takımlarda forma giydiğini, ancak mutluluğu Bursaspor`da yakaladığını söyledi. Bu sezon sergilediği performansla birçok takımdan teklifler aldığını belirten Yavuz, `Bursaspor benim bu güne kadar çalıştığım en büyük camia ve kulüptür. Bursaspor`da bulunmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah daha uzun yıllar burada oynarım` dedi.
Kaynak : Olay (ra)
************************************************** **
************************************************** **
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin257.jpg
3.Etap çalışmaları başlıyor
Takımımız sezon öncesi kamp çalışmalarının 3.etabına bugün Orhan Özselek Tesislerinde yapacağı antrenman ile başlıyor.
Saat:17:00 da Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde toplanacak olan takımımız sezon başlayana kadar çalışmalarını Bursa`da sürdürecek.
Öte yandan sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz, Ömer Aysan Barış ve Fatih Serkan Kurtuluş bugün saat:14:00 da Acıbadem Hastanesinde kontrolden geçecekler.
Kaynak: Bursaspor.org
Beyler bu arada forma numaraları da belli olmuş.
Geçen sezon 10 numara Serkan Rençber'in idi. Bu sene Fresi'nin. Hadi hayırlısı.
16 numarada herzamanki gibi GLADYATÖR Kaptan Egemen KORKMAZ'ın.
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin258.jpg
Futbolcularımızın 2006-2007 Turkcell Süper Liginde giyecekleri forma numaraları belirlendi.
FORMA NUMARALARI
1 Ömer Çatkıç
33 Yavuz Özkan
61 Yavuz Eraydın
3 İsmail Güldüren
4 Ömer Erdoğan
16 Egemen Korkmaz
2 Ömer Aysan
28 Yenal Tuncer
20 Mehmet Türkmehmet
52 Mehmet Yılmaz
6 Bekir Ozan Has
7 Orhan Alemdar
5 Cumhur Bozacı
58 İbrahim Dağaşan
11 Sinan Kaloğlu
24 Eser Yağmur
21 Serkan Kurtuluş
18 Sumulikoski
10 Frasineanu
47 Volkan Bekiroğlu
54 Burak Akdiş
22 Hasan Yiğit
19 Pancu
8 Veli Acar
9 Ömer Kaplan
10 numara fresi ye yakışırr
Türkmehmet Ayrılıyor
Kampta çok çalışmasına karşın önünde Volkan Bekiroğlu ve Cornel Danut Frasineanu gibi yıldız oyuncular olan Mehmet Türkmehmet için ayrılma zamanı. "
Forma şansı bulamayacağına inanan Mehmet Türkmehmet ile bugün Başkan Levent Kızıl biraraya gelecek. Sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilmesi beklenen Mehmet`in Ankaraspor ya da Mardinspor`a transfer olması bekleniyor.
Bence de 10 numara Fresi'ye yakışır. Fresi tam Süper Lige göre bir oyuncu. Çok teknik ve uzaktan etkili şutlarını çok iyi. Hagi 'nin teknik direktörlüğünü yaptığı dönemde Mondragon'u avlayıp 90 diye tabir edilen yere ceza sahası dışından attığı o muhteşem golu aklımdan gitmiyor. Aşağı videosunu koydum. Umarım bu tür gollerinin devamı gelir.
Fresi'nin ceza sahası dışından Mondragon'a attığı muhteşem golün videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=qh_ap...%20galatasaray
Ben sadece teşekkür etmek için üye oldum Buraya özellikle 1.sayfaya koymuş olduğunuz taraftar resimleri ile videoları çok güzel ellerinize sağlık çok güzel bir Bursaspor bölümü olmuş Videoları izlerken kendimden geçtim bir anda paylaşım için tekrar teşekkürler.
Ne demek Bursaspor için az bile bunlar. Daha çok resim ve video var zamanla onları da koyucam. Bu muhteşem taraftarın muhteşem görüntülerini paylaşmak benim için bir zevk. ;;) Teşekkür etmek için üye olduğunuzu söylemişsiniz. Ben de size teşekkür eder ve buraya katılımlarının devamını beklerim.Quote:
Originally Posted by greencrocodiles
Sumi'de sonra kaliteli bir oyuncu daha geliyor sıkı durun !!!!
TEKNİĞİ SÜPER
Yeşil-beyazlı ekip daha önce anlaştığı Slovak şampiyonu Ruzenberok takımının orta saha oyuncusu Tomas Sedlak'a bugün kavuşuyor. Yöneticiler yıldız oyuncunun bugün tesislere geleceğini ve takıma katılacağını belirterek, "Sedlak mükemmel tekniğiyle orta sahamıza güç katacak. Gol yollarını daha rahat açacağız" ifadesini kullandı.
Kaynaklar:
www.bursaspor.org.tr
www.bursasporum.com
www.bursahakimiyet.com.tr
www.olaygazetesi.com.tr
www.pasfotomac.com.tr bu kadar kaynak yeter. :D
:D Arkadaşım sakin ol yaw :D Gören de Ronaldinho geliyor sanacak. :D
Ronaldinho gelmiyor ama Ronaldinho gibi bir oyuncu geliyor. :D :D :D
İnş. görecez bakalım. O kadar da değil de tekniği çok yüksek bir oyuncu diyelim daha iyi olur. ;;) Fifa 'da bonservis sorununu çözmüştü sanırım. Bir problem çıkmasın da. ;;)
Tomáš Sedlák 23 yaşında ve Orta Saha mevkiinde oynuyor.
všeobecné informácie
dátum narodenia: 3.2.1983
vıška: 178 cm
váha: 70 kg
hráèsky post: stredopoliar
èíslo na drese: 4
poèet zápasov: 40
strelené góly: 1
predchádzajúci klub: odchovanec
http://www.futbalruza.sk/vizitky/images/3sedlak.jpg
http://www.futbalruza.sk/images/fgaleria/sada18/12.jpg
19 HAZİRAN 2006 - ÇARŞAMBA BURSASPOR HABERLERİ
http://www.bursasporum.com/haber/images/baskan4.jpg
YAŞANACAK ÇOK ŞEY VAR
Yeni sezon için 9 yerli transferin üzerine Pancu ve Sumulikoski'yi kattı. 7 Haziran'daki son kongrede başkanlığa bir kez daha seçildikten sonra Bursaspor'a
yepyeni bir çehre kazandıran başkan Levent Kızıl'ın içi bugünlerde kıpır kıpır... Yaklaşan yeni sezon öncesi Süper Lig heyecanından kaynaklanıyor bu duygu.
Muhabirimiz Orhan Güney ; Bursaspor Başkanı Levent Kızıl ile çok özel bir görüşme yaptı. Geçmişi yargılayan, geleceği aydınlatan Kızıl, Yeşil Beyazlı camiaya umut saçan mesajlar gönderdi. Güney sordu, Kızıl yanıtladı:
Atatürk Stadı bu sezon yepyeni bir kimlik kazanıyor. Çalışmalar nasıl gidiyor?
Stadımızı pırıl pırıl bir hale getiriyoruz. Çalışmalar son sürat devam ediyor. Kapalı tribünü VIP tribün kalitesinde yapıyoruz. Stadın tavanı kanayan bir yaraydı ve şimdi komple kapandı. Öncelikle bize büyük destek veren Belediye Başkanımız Hikmet Şahin'e çok teşekkür ediyoruz. Bursa gurur duyacağı bir stada kavuşuyor.
Geçtiğimiz yılki birliktelik sonrası Süper Lig'e dönüldü. Bu sezon öncesi aynı ahengi görüyor musunuz?
Kesinlikle görüyorum. Göreve gelirken,"Bursaspor için her şeyimizle" demiştik. Bu yıl bizim için çok daha farklı. Bursa şehri geçen yıla oranla daha fazla kenetlenmiş durumda. Şu ana kadar 8 bin kombine sattık. Ben bu rakamın 10 bine ulaşacağına inanıyorum. Bu da taraftarımızın bize olan güvenini gösteriyor. Geçtiğimiz sezon 2,5 trilyonluk reklam almıştık. Süper Lig'de bu rakamı daha da üste çıkaracağız.
Transferleri nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bursaspor'a yakışan isimleri kadromuza kattık. Türkiye'nin en iyi yerli oyuncularına 2 günde imza attırdık. Tabiiki, bizim en büyük avantajımız Raşit hocanın takımda kalması. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Takımın artılarını, eksilerini belirledi ve verdiği rapor doğrultusunda biz de transferi gerçekleştirdik. Ayrıca Sumulikoski'nin Türkiye'de 1 numara olacağına inanıyorum. Oynayacağı futbolla adından sıkça söz ettirecek.
Bursaspor'da artık kurumsal anlamda da gelişmeler yaşanıyor. Bunlardan bahseder misiniz?
Bursaspor'da belli tabuları kırdık. Artık bu kulüpte dedikodu ortamı yok. Kurumsal anlamda kulübe gelir sağlayacağı projelerimiz var. Mesela bundan sonra kış futbol okulunu kulübümüz bünyesinde yapacağız ve buradan ciddi bir gelir sağlayacağız. Stadımızı bugün şu hale getirmek bile bence kurumsal anlamda başarı.
Özlüce tesislerindeki son durum nedir?
Bursaspor eşi benzeri görülmemiş müthiş bir tesise kavuşuyor. Devre arasında Özlüce'ye taşınmayı düşünüyoruz. Çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Büyük bir ihtimalle devre arası kampımızı orada yapacağız. Ayrıca Galatasaray maçı için Bursa'ya gelecek olan ulusal medyaya Özlüce'yi gezdireceğim. .
Süper Lig'deki ilk yılda sizce nasıl bir hedef ortaya konmalı?
İlk önce bu ligde kalıcı olmalıyız. Raşit hocanın 5 yıla yaydığı projeyi gerçekleştirmeliyiz. Ayrıca her sezon 2-3 oyuncu yetiştirmeliyiz. Serdar Kurtuluş herkese örnek olmalı. 18 yaşında büyük bir kulübe gitti ve Bursaspor'a maddi katkı sağladı. Bu iş başka türlü dönmez. Bugünkü konuma göre Bursaspor'un içinde bulunduğu bir borç var. Ne zaman borç sıfırlanırsa o zaman farklı hedefler çizebiliriz. Mali kriterler iyi olduğunda üst sıralara oynayabiliriz. Şu an normal bir Anadolu takımı olarak oyuncu satmalıyız. Ben gençlerimize çok güveniyorum. Veli, Yenal kampta çıkış yakalayan oyuncular. Ancak bu söylediklerim-hep oyuncu satacağız- anlamına gelmesin. Mehmet Yılmaz'a Vestel Manisaspor 500 bin dolar verdi, göndermedik.
Fikstürü nasıl değerlendiriyorsunuz?
İyi bir fisktür çektiğimizi düşünüyorum. Lige Ankaragücü ile kendi evimizde başlamak bizim için avantaj. Kendi sahamızda oynayacağımız maçlar çok önemli. Dışarıda da alabileceğimiz en yüksek puanları toplamaya çalışacağız.
Bursaspor taraftarı bu yıl nasıl bir takım izleyecek?
İnsanlar ilk önce bu takımdan keyif almalı. Bu yıl ben 'Türkiye'de şampiyonu Bursaspor belirledi' denmesini istiyorum. Sağlam, birbirine inanan oyunculardan kurulu bir kadro oluşturduk. Taraftarımızın gurur duyacağı bir takım yaratmak istedik, sanırım bunda da başarılı olduk.
Taraftarlara mesajınız?
Öncelikle söylemek gerekise, Bursaspor taraftarının gelecekte çok güzel şeyler yaşayacağı kanısındayım. Seyircimiz şu ana kadar aldığı kombinelerle bize ne kadar güvendiğini gösterdi. Onlar bizim itici gücümüz. Geçen sezon birtakım cezalar aldık. Ancak bu yıl cezalar çok daha ağır. Özellikle küfüre karşı federasyon birtakım tedbirler aldı. Kızdığımız takımlara en güzel cevabı sahada vermeliyiz. Alacağımız sonuç ve yapacağımız şovlarla bunu başarmalıyız. Ben taraftarlarımıza güveniyorum. Çünkü Bursaspor taraftarıyla birlikte olduğu zaman daha güçlü.
http://www.bursasporum.com/haber/images/leventkizil.jpg
"Anadolu'nun şampiyonu Bursa'dan çıkar"
Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, ''Eğer Anadolu'dan şampiyon çıkacaksa bu, 5 yıl içinde Bursaspor olacaktır'' dedi.. Kızıl, bu yıl 42-43 puan toplayarak ligde kalmayı hedeflediklerini de belirtti..
Kızıl, geçen yıl kötü tezahürat ve koltuk kırma olayları nedeniyle 115 bin YTL para cezası ödediklerini kaydederek, ''5-6 kişinin çıkardığı olaylar nedeniyle ceza aldık. Taraftarımız bilinçlendi, kötü niyetli ve rant peşinde olanları, aralarından ayıkladılar" dedi..
Kızıl, ligin 32. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geleceklerini hatırlatarak, ''Beşiktaş'a karşı taraftarların hissettikleri malum. Bu maç öncesi ligde rahat bir konumda olursak, sahada biz gerekli şeyi göstereceğiz'' dedi.
Levent Kızıl, Bursaspor'un, geçen yıl maç başına taraftar sayısı olarak, Fenerbahçe'nin ardından Eskişehirspor ile birlikte ikinci sırada yer aldığını da belirterek, ''Lige yeni çıkan takımların yüzde 95'i, sezon sonunda düşüyor. Bu yılki hedefimiz, 42-43 puan toplayarak ligde kalmak. Eğer Anadolu'dan şampiyon çıkacaksa, bu, 5 yıl içinde Bursaspor olacaktır.'' diye konuştu
Ajansspor(ia)
http://www.bursasporum.com/haber/images/baskan3.jpg
Yönetimden taraftara uyarı
Kulüp Başkanı Levent Kızıl, Yeşil-beyazlı taraftarlarla Kültürpark`taki Orman Çay Bahçesi`nde bir toplantı yaptı. Yönetim olarak taraftarların fikstür avantajını bozacak hiçbir olumsuz davranışına izin vermeyeceklerini kaydeden Başkan Kızıl, `Geçen sezon birçok hata yapıldı. Orduspor, Sakaryaspor ve Akçaabat Sebatspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle alınan cezalar takıma ders oldu. Süper Lig`de avantajlı bir fikstür çektik ve bu avantajı bozacak hiçbir olumsuz davranışlara göz yummayacağız. Taraftarımızın şu an bir temsilcisi yok. En kısa zamanda temsilci seçecekler. Temsilcilerde aradığımız en önemli özelliklerden birisi sabıkasının temiz olması` dedi. Süper Lig`de yaşanabilecek olaylara verilecek para cezalarının çok ağır olacağını belirten Başkan Kızıl, `Herhangi bir olumsuz davranış karşısında bütün taraftarlarımızın bilinçli bir şekilde davranacağından eminiz` diye konuştu. Başkan Kızıl, Bursa Atatürk Stadı`na bu sene 1 milyon 200 bin YTL harcadıklarını, statla ilgili çok güzel projelerinin olduğunu sözlerine ekledi.
Toplantıda konuşan Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Sırrı Tuğ ise, maçları sorunsuz bir şekilde tamamlanması için emniyet teşkilatı olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını dile getirdi. Tuğ, kişi ayırmadan suç işleyen herkese gerekli cezayı vereceklerini, bu konuda hiç tavizlerinin olmayacağını kaydetti.
Kaynak:Olay (nk)
Başkanımız Levent KIZIL her zaman sözünü tutmuştur. 5 Yıl içinde Bursaspor şampiyon olacak demişse şampiyonuz demektir, bu kadar net. Zaten böylesine büyük bir devi Leven KIZIL uyandırdı, şampiyonlukla taçlandıracaktır ve şaha kaldıracaktır.
aynen katılıyorum 5 sene içinde şampiyonuzQuote:
Originally Posted by teamsah
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin270.jpg
Boya sponsorumuz Marshall
Marshall firması toplam 100.000 YTL`lik boya sponsorumuz oldu.
Marshall firmasına Firmasına, Yönetim Kurulumuz olarak teşekkürlerimizi sunarız.
************************************************** *
************************************************** *
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin268.jpg
Basın açıklaması: M.Yılmaz & B.Ozan Has
Genç futbolcularımızdan Mehmet Yılmaz ve Bekir Ozan Has sabah yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.
Mehmet Yılmaz, Nevşehir Kampının çok verimli geçtiğini belirterek " Nevşehir`de çok iyi çalıştık.Bende iyi çalıştığıma inanıyorum. Kamp süresince ağabeylerimiz bizlere çok yardımcı oluyorlarHoca`nın isteklerini yerine getirdiğimde forma alacağımı düşünüyorum..Forma savaşında bende varım." dedi.
Basın mensuplarının Mehmet Yılmaz`a hedefinin ne olduğunu sorduklarında ise Mehmet "Sezon içinde fırsat bulduğumda Bursaspor formasını giymek ve bir daha hiç çıkartmamak ve ilerleyen yıllarda Bursaspor`da kaptan olmak istiyorum " dedi.
Geçtiğimiz sezon pilot ekibimiz Bursa Merinosspor`un formasını giyen Bekir Ozan Has ise yaptığı açıklamada "Nevşehir`de çok iyi çalıştık. Takım olarak uyum sağladık.Ağır ve yorucu idmanlar yaptık ancak her şey güzel geçti. Önümüzde Galatasaray ile oynayacağımız hazırlık maçımız var. Bu karşılaşmada taraftarlarımızı memnun edecek bir oyun sergilemek istiyoruz." dedi.
Basın mensuplarının forma için şansını nasıl görüyorsun ? sorusuna Has "Şanslar eşit hocamızda bize her zaman söylüyor. Kim daha çok çalışırsa formayı giyecektir" dedi.
Kaynak: Bursaspor.org
Önce fırça sonra göbek!
Teknik Direktör Raşit Çetiner, Nevşehir'deki ağır idmanların ardından Bursa'da da tempoyu hiç düşürmedi. Vakıfköy'deki 3. etap çalışmalarında
http://www.bursasporum.com/haber/images/antreman11.jpg
yoğun idman dozunu aynen koruyan tecrübeli hoca dün sabah idmanında öğrencilerinin adeta canını çıkardı. Engellerle donatılan sahanın çevresinde futbolculara 10 tur birden attıran Çetiner, kan-ter içinde kalan öğrencilerinin gözününün yaşına bile bakmadı.
CEZAYI YEDİLER
Antrenmanda zorlanan oyuncularını "İhtiyarlar gibi koşuyorsunuz, biraz canlanın" sözleriyle motive etmeye çalışan deneyimli teknik adam, geniş alandaki pres çalışmasında istediklerini yapamayanları gördükçe çileden çıktı. Ancak, Çetiner sert uyarılarla gerilen ortamı bazı futbolculara göbek atma cezası vererek yumuşatmayı da bildi. İzinli Burak ile hasta olan Ömer Kaplan’ın katılmadığı idmanda, Egemen, Ömer Aysan ve Serkan Kurtuluş doktor kontrolünde çalıştı.
http://www.bursasporum.com/haber/images/pancu9.jpg
PANCU ŞOKU!!!
Bursaspor'da Daniel Pancu şoku yaşanıyor. Yeşil Beyazlı kulübe transfer olduğu andan itibaren siyatik ağrısı çektiği gerekçesiyle hem Vakıfköy hem de
Nevşehir'deki kamp çalışmalarında tam anlamıyla verim alınamayan ve sadece Kayserispor ile oynanan özel maçta 25 dakika görev yapan Rumen oyuncunun, dün Acıbadem Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrollerinde durumunun ciddi olduğu öğrenildi.
PROBLEM BELİNDE
İlk etapta Dr. Nadir Şener tarafından MR'ı ve EMG'si çekilen Pancu'nun belinden rahatsız olduğu tespit edilirken, tecrübeli oyuncu daha sonra bu daldaki uzman doktor Kaya Aksu'ya sevk edildi. Aksu'nun yaptığı kontrolden sonra, kulüp doktoru Uğur Köksal'a durumun ciddi olduğunu ve Rumen futbolcunun mutlak bir ameliyat geçirip en az iki ay sahalardan uzak kalacağını ilettiği öğrenildi.
YOLLAR AYRILABİLİR
Bu beklenmedik gelişme üzerine harekete geçen Bursaspor yönetiminin Daniel Pancu'nun sözleşmesini feshetmek için çeşitli girişimlere başladığı da gelen haberler arasında. Bursa hakimiyet'in konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Raşit Çetiner, "Şu ana kadar bana gelmiş net bir bilgi yok. Pancu dün akşam yaptığımız idmana çıkarak ter attı. İşin uzmanlarının vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceğiz" yorumunu yaptı.
http://www.bursasporum.com/haber/images/mendez.jpg
Mendez istihbaratı!
ROTA DEĞİŞTİ
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan, ancak kadrosuna bir yabancı oyuncu daha katmayı düşünen yeşil beyazlılar, Slovak Tomas Sedlak`ın kulübüyle yaşadığı problemi FIFA`da çözememesi nedeniyle rota değiştirdi. Daha önce transfer listesinde adı geçen Rumen Marius Niculae için karar veremeyen Bursaspor teknik kurmayları, şimdi de Ekvadorlu Edison Mendes için bilgi toplamaya başladı...
EKVADOR BAŞLADI
Dünya Kupası`nda Milli Takımı`nın formasını giyen ve Ekvador`un oynadığı 4 karşılaşmada da iyi bir performans sergileyen Mendes, 1979 doğumlu. Ekvador Ligi`nde mücadele eden LDU Quito`da futbol yaşamını sürdüren ofansif ortasaha oyuncusu, son iki sezonda oynadığı 59 maçta 6 gol attı. Mendes, Dünya Kupası dönüşünde LDU Quito`nun ilk iki hafta oynadığı Olmedo ve El Naciol maçlarında da forma giydi.
Kaynak:Olay (nk)
Pancu`nun gönderilmesi sözkonusu değil!
http://www.bursaspor.org.tr/haberimage/admin271.jpg
Kulüp doktorumuz Uğur Köksal, Pancu`nun sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.
Uğur Köksal, Pancu`nun dün Acıbadem hastanesinde çekilen Mr`ı sonrasında belinde küçük bir kisttin tespit edildiğini belirtti.
Köksal, eğer operasyona karar verilirse basit bir mikrocerrahi yönetimi ile ameliyat edilelebileceğini ve ameliyattan 1 hafta sonra düz koşulara ,3 ile 5 hafta sonrasında ise sahalara dönebileceğini söyledi.
Öte yandan Kulüp Başkanımız Levent Kızıl, bugün Bursa Hakimiyet Gazetesinde çıkan "Pancu`nun gönderilebiceği " şeklinde çıkan haber için "Yönetim kurulumuzun gündeminde böyle bir karar gündemde değildir.Bu tür şansız sakatlıklar her zaman olabilir.Pancu`nun sakatlığı küçük bir kistin siyatik sinirine baskı yapmasından kaynaklanmaktadır.İsterse ağrılı şekilde oynayabilir isterse ameliyat olabilir.`Bugüne kadar bizlere her konuda yardımcı olan yerel basınımızın bu tip kritik konularda Yönetim Kurulu veya Teknik Kadro`dan açıklama yapılmadan haber yapılması Camiamızı ve bizleri sıkıntıya düşürmektedir.Herkes yaptığı haberin sorumluluğunu taşımalıdır"dedi.