wAR....sanırSAm bu sitedeN sipariş werebilirSİN... ( fm içiN )
Printable View
wAR....sanırSAm bu sitedeN sipariş werebilirSİN... ( fm içiN )
Menejere Gelen Teklifi En Az 1 Hafta Düşünme Mühleti Verilmeli Diye Düşünüyorum Yok Aniden Gelen Teklif Karşısında Ne Yapacağımızı Şaşırabiliriz.
Örn. aynı Anda Fransa, İngiltere Ve Almanya Teklif Verdi Ne Yapacağımı Şaşardım O Yüzden Üçünüde Red Ettim.
Kupalarda (Lig Kupası, CL, UEFA...vb.) çekilen kuralardan sonra eşleştiğimiz rakip ya da rakiplerle ilgili medyaya açıklama yapabilsek güzel olurdu. Mesela CL'de gruplar belli olduğunda aynı gruba düştüğümüz takımlarla ilgili genel yorumlar yapabiliriz; "çok zor bir gruba düştük" ya da "bu gruptan lider olarak çıkacağımızı umuyorum" gibi...
Biz şimdiden 11 sayfa doldurmuşuz baya bir istek var her sene olduğu gibi...Acaba oyunun çıkışı hangi ayda olacak...Tahmin edebilen yada bir bilgisi olan var mı???
Gerçekten çok harika gelişmeler var oyunda ama ben nefret ettiğim ve fm 2005 de beni çıldırtan olaylar olmasın diye dua adiyorum.Bunlar:
*Kesinlikle her sarı kart sınırında olan oyuncum diğer maç sarı kart görüyor
*Her sezon en az 5 tane as oyuncum 1-2 ay sakatlanıyor (tüm antremanları denememe rağmen)
*Rakip takımın çektiği 10 frikikten 6-7 si baraja çarpıp gol giriyor
*Sakatlanan veya yorgun olduğu için dinlerdirdiğim adamlar ilk 11 de oynayamadığı için gitmek istiyor
*Kaleciyle karşı karşıya pozisyonlarda tüm oyuncuların(rakiplerde böyle) gol atma şansı çok düşük oluyor.
Başlıca sorunlar bunlar umarım fm 2006 da belli bir oranda düzelir
1-) Öncelikle Oyuncularla ve Yönetimle Olan Diyaloglar Artırılmalı
2-) Şampiyonluk veya Derbi Maçlar İçin Oyunculara Prim Verilebilmeli
3-) Menejerler Kulüp Yönetimi İle Sözleşme Pazarlığı Yapabilmeli
4-) Maç Başlangıcında ve Devre Arasında Oyuncuları Motive Edici Görüşmeler Yapılabilmeli
5-) Oyuncuların Suçlu Olduğu Durumlarda Bile Ceza Verildiğinde Hemen Ters Tepki Verme Olayı Yeniden Gözden Geçirilmeli (Oyuncu Çıt Kırıldım Olmamalı)
6-) Maç Motoru Biraz Daha Güzelleştirilmeli (Biraz Daha Görsel Olmalı)
7-) Son ve En Önemli Olarak Biz Orjinal Oyun Almaya Dünden Razıyız Yeterki Onlar Dil Seçimlerine TÜRKÇE'yi de Eklesinler (En Son Bunu Söyledim Ama En Önemlisi Bu)
1) Yas secimi. Ben 29 degilim :)
2) Dil secimi, hangi dilleri konustugun
3) Daha gorsel mac motoru, mesela kaptanin dairesi daha koyu bir renk olmali vs.
4) [Zaten eklenmis ama] Hakemlerle interaksiyon
bence kamp yeri secilebilsin..maclarda kavga cıksın..baskan ile bire bir görüsme yapılabilsin
örn;yauw hagi ne olacak bu cimbomun hali gibi mesala
bence transferlerde ucuk rakamlarla karşılaşılmaması bir oyuncu almak için tüm paranızı harcıyosunuz. aynı sekilde kendi oyuncularımızında değerleri aşırı sekilde yükselmemeli....
bu da önemli bi sorun....Quote:
Originally Posted by michaelowenmichael
Futbolcuların dinleri olsun dicem ama futbolcuların çoğu özel hayat bilmem ne diye karşı çıkarlar
onu bu zamana kadar kımse bılemedı kı sen bılesın alieren
e yuh artık daha neler!Quote:
Originally Posted by alieren7
Bir de maç içindeyken taktik butonuna basınca ekrana gitmesi için oyunun durmasını bekliyor. Hemen o ekrana gitmeli. Eğer oyuncu değişikliği yapmışsak oyuncu oyun durunca girsin. Ben takımıma istediğim anda müdahale edebilmeliyim.
bilet fiyatları filan mali yönlerininde olması gerekiyor oyunda güzel olur olursa
Daha önce bi arkadaş bahsetmiş, bi takımda göreve başlayınca biz istediğimiz bi ekip kurabiliyoruz (yardımcı hoca,koç,gözlemci,doktor). Diğer menajerler de kendi ekiplerini kurabilmeli. Örneğin Saskıp Özberk sürekli oğlu Gökhan Özberk ile çalışır. O takımın başından ayrılınca ve bi başka takıma gidince yardımcılarını da götürmeli.
Daha öncede yazılmış, favourite staff'lar vefasız çıkıyo diye. Bence de düzeltilmeli bu.
Milli Takımların U21, U19 hocaları eklenmeli, Biz bi Milli takımın başına geçince hocalara görev teklif edebiliyoruz ama başka bi hoca da teklif edebilmeli (Belki de ediyodur ama ben hiç rastlamadım).
Ayrıca hazırlık maçlarında ve kadro numarası uygulaması olmayan turnuvalarda neden 13 numara yok da 12'den 14'e atlıyor. Oyuncuların forma numaraları da işlenmeli bence oyunun verilerine. Örneğin bir oyunumda Patrick Vieira transfer olmuştu. 4 numara boşken Vieira'ya 6 numara verildi. Favori personel gibi favori numara olabilir. 2-3 tane numara belirtilir, oyuncu boş olunca o numaraları giyer.
Dünya kupası, Avrupa Şampiyonası vb. gibi üst düzey turnuvalarda (günümüzde hemen hemen tüm turnuvalarda kadro numarası uygulaması var) kadro numarası uygulaması olmalı.
Son olarak da liglerimizdeki değişiklikler önümüzdeki oyuna yansıyacaktır heralde dimi?
bence yansımaz çünkü zaten türkiye ligine 2 lig çıkarıolar yani lisanslı deilmi ne derler ya..
Ben Liverpool'u yönetirken para krizine girmiştim (l) aşırı transferden ondan sonra finans daki dengeyi toparlayamayınca 9 puan ımı sildiler (f) .Hatta benimle birlikte Everton takımıda para krizine girmişti onunda 9 puanını sildilerQuote:
Originally Posted by Genghis_Khan
medyayı baya bi geliştirsinler... Röportaj vermek falan kesin olsun..
Benim oyunumda da oldu. İngiltere Ligi'nde "Burnley mali kriz yaşıyor" şeklinde bir haber geldi. Daha sonra da puan silme haberi geldi.Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
Peki 9 Puanının silinmesi karşılığında sen herhangi bişey aldın mı bütçeni rahatlatıcak?Para filan.Quote:
Originally Posted by FeYYaz1989
abı fm de gencler samsun fener besıktas cok abrtılı mı yapılmıs yoksa bana mı ole gelıo ben bursa merınosu yonetıyorum gercı herseneyı sampıyon bıtırıyorum ama galatasaray trabzonspor ve gazıantep gıbı koklu kuluplerın hepsı ıkıncı lıg ve daha altındalar son uc sezon dur lıg sıralamsıda aynı 1 bursa merınos
2 fenerbahce
3 besıktas
4 gencler
5 samsun
zaten ılk 3 bende sampıyonlar lıgıne gıdıo ben ve fener fınalde oynuyoruz sonrada besıktasla genclerde uefa fınalını oynuyor buda bana bıraz abartılı gelıor sızdede bole sasırtıcı seler oluyormu ustelık besıktasda bu uc sezonun ardından kume dusmemek ıcın oynuyor ve yıne bır sacmalık turkıye kupası fınalıstı sarıyer sımdı barcelonayı uefadan elıyor ve adını ceyrek fınale yazdırıyor ama yınede fm degısmıycegım tek oyun sızde yorum yaparsanız ve ornekle acıklarsanız sevınırım
boyle sacmalıklar olmasa mesala buyuk takımlarda transfer yapsa ole bıuse oluokı heo bedava oyuncular alıyorlar baska turklude hep bızım yonnettıgımız takımın futbolcularına teklıf yapıyorlar
kongre secimleri,
bence futbolcularla maçtan önce birebir görüşme yapılmalı onlara cesaret veya özel taktik verilmeli transferlerde de özel görüşme filan yapılmalı sezon sonunda futbolcularla görüşme yapılmalı hatta beşiktaşta takım bulamayan futbolcuların fulyaya gönderilmesi filan da olmalı
bencede oyunda takımın başkanıda değişmeli kongre yapılmalı takımların başkanları yöneticileri hiç degişmiyor.Quote:
Originally Posted by narakan1969
Bence rakiplerin BASINA ACIK TUTTUGU antremanlari takip edebilseydik cok guzel olurdu.Bu sayede onlarin bize karsi nasil hazirlandigini bilmis olurduk
FM06 ya kulup satın alma (PAF)takım kurma filan olsun ayrıca neden kulubun finansıyla oynamama olmasın ki hem yeni kullanıcı ekle diye bişey var oda kulubu çökertmek isteyenlere yetiyorr.
TEŞEKKÜRLER!!! (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı) (ı)
bence tribünlerdeki her koltuk başına fiyat koysak tabi her maçtan 1 hafta önce ayarlasak bunu ii olur:D
birde oyuncu transferlerinde oyuncunun ikna edilmesi için asistan falan görevlendirelim ikna ettikten sonra teklif yapalım ya (ö)
maç skorları daha mantıklı olsun hangi takımı bir kullanıcı seçse o takım daha çok gol atıyor ben interle her sezon en az 120 gol atıyorum ama inter hiç hayatında 120 gol atmamış bunlar düzeltilsin birde contratının bitimine 6 ay kalan futbolcuların 30 40 tanesini alabiliyoruz ve bunları satıp para kazanıp transfer yapabiliyoruz bu gerçekte olmaz bunu yerine 3 4 tane alabilelim bunuda yönetim