sol bekte kimi denememi önerirsin bu kadroya göre
Printable View
sol bekte kimi denememi önerirsin bu kadroya göre
fabio santos.
bu arada yıl 2008 olduğunda dolayı dediğin adamı manchster united kapmış bende anelka yı dahil ettim para kalmadı ama dediğin sol bek gerçekten hoş yönetime biraz daha para için ultimaton werecem bakalım hayırlısıQuote:
Originally Posted by efeibrahim
o olmazsa chuqinhio (yanlıs yazmıs olabilirim) ve diğer brezilyalı genc solbeklere bak. yani ara. eminim iyilerini bulursun
Arkadaşlar ilk yarı bitmek üzere ben 2.sezondayım şekerspor 2A'da bulunuyor bana forvet,kaleci öneren arkadaş varmı kardeşler
ne kadar paran var.bi ss koyda kadronu görelim.eksiklerini söyleyelim.böyle olmazki direk oyunuc söyleyelim
günay bahçe diye bi adam var al biraz sabret 2.ligde çok işini görür.
Polat Keser kaleye al garanti bun
Sekan Gedik biliosundur zaten
furkan bastan
altunhan temur
cafercan
murat sahin
serkan gedik in abilitysi çok düşük yaw...ondan şuana kadr hiç kullanmadım...ama kullanan bilir tabi:PQuote:
Originally Posted by Vale
bencede serkan gedik den daha iyi ayrıca genç oyuncular vardır
abi şuan Serkan Gedik le Sakaryada Harikalar yaratıom
Ben yarattım bile 1. lige çıkardım sonrada süper ligde 3. oldum sonra 4 M YTL ye sattım...Ucuza gitti ama ancak o kadar etti...Hee birde kenan şahin var odahad manyak..Evet bu youncuların potansiyel yeteneği yüksek değil ama ilginçdir manyak performasn gösteriyorlar....:confused: :cool: :)Quote:
Originally Posted by sarraf
kardeş ne kadar bütçen var.Bunu bilsek daha iyi yardımcı olurduk.Ama Serkan Gedik i al Furkan ı al
polat keser ,ayrıca forvete adam arıyosan ronaldinho yu öneririm
Sergen Yalçın :p
furkan baştan
serkan gedik
sevim bora
Serkan Gedik'le Lig 2A'da kıyamet kopartıyorum henüz 14 maça çıktı ve 15 golü var çok başarılı deli manyak psiko bi forvet bence ...
Ne diyon kardeş ne ronalinhosu ya:eek:2.lig A diyo adam ronaldinho sence gelir mi oraya yok sa dalga mı geçiyosun sen?!!!!Quote:
Originally Posted by KnightBaris
kardeş ne kadar bütçen var söylersen daha çok yardımda bulunabiliriz.Ama polat keser iyi bir kaleci öneririm;;)
Trabzon ' dayım Forvet hattım oldukca kalabalık..
KAdromda;
Pablo Vitti
Umut Bulut
Tomas Jun
Serkan Gedik
Burak Yılmaz
Furkan Bastan war..
Umut cok gol kacırıyo..
Jun cok formda..
Vitti de arada gidip geliyor..
Furkan gecen sezonun gol kralı bu sene bişeyler oldu 9 macta 1 golü war..
Burak Yılmaz'ı yollamak istemiyorum oynadıgı maclarda hiçbişey yapamasa da gercekte Hakan Şükür gibi her kafa topunu neredeyse indiriyor..
Ben şimdi bu kadrodan 2 kişi göndermek istiyorum ama kimi göndericem ?
Serkan Gedik diye düşünüyorum 2. isime bi türlü karar weremedim..
kesinlikle serkan gedik-burak yılmazı gönder diğerleri cok iyi cunku onlar seni lig-avrupa-kupada idare ederler
sergen, ahmet dursun, tamer tuna ,goksel gencer
arkadaşlar bütçem 3 milyon dolar felan var tabi sergeni sattım :D adamm 2b de harikalar yarattı serkan gediği aldım ancak tam bir yararını göremedim 2 yabancım var biri kaleci diğer forvet benim kadroda mustafa kocabey var milli takımda şuanda ve milli formayla 1 maç 2 golü var 2A da 3.sırada gol krallığında ancak ben şekersporla 5.sıradayım 2B de sadece 2 yenilgi aldım ama 2A çok zor 2 B ye göre msjlarınız için sağolun arkadaşlar benim sadece defans sağ ve amr ile aml lazım arkadaşlar 1 yabancımıda satacam zaten ilginiz için sağolun
amrlc- yasin karaça işini görür.
dr-eğer besiktas transfer listesine koyarsa, ali güneş veya ali tandoğan
bjkde ali tandoğan milli takıma girdi yani töbe satmaz :D
yasin karacayı aldın mı?
ali gunesle ilgilendiğini acıkla basına. o da yemezse hasan yiğite yönel
abi yasin karaca yı al ben kefilim :D
[IMG]http://img181.imageshack.us/img181/8475/denizlium8.png[/IMG]
arkadaşlar denizlispor ilk sezonum. takım nasıl takviye lazım mı takıma bir de hangi oyuncuyu almamı önerirsiniz?
kalye tecrübeli bir türk,orta sahayı toparlıyacak hem defansa hem ofansa katkı sağlayacak bir yabancı,forvetede hüseyinin yerine bir yabancı[zigiç]alırsan ligde başarılı olursun..
Bakan arkadaş nasıl baktın acaba ben resim göremedimde :eek: