her zaman fredi tercih ederim ama şuna ne dersiniz :
ibrahimovic mi torres mi !!!
Printable View
her zaman fredi tercih ederim ama şuna ne dersiniz :
ibrahimovic mi torres mi !!!
bencede fred ozelıklerı podolskıde gıbı mac tabıkı ama bıraaz daha hıclı bende oene almadım hıc almamda
fred daha iyi tabiki
arkadaşlar tevez mi fred mi:confused:
ya ark. lar ikisinden birini gönderecem ama arada kaldım.schweinsteiger süper frikik atıoii şut çekio,ali karimi topu çok iyi kullanıp pozisyon yaratıo ama karimi 26 schweinsteiger 20 yaşında napıyım:confused:
biri AMC biri AML hangi pozisyonda adamın zaten çok varsa o pozisyondakini sat derim..
schweinsteiger Tek geçerim dostum adam süper oynuo
tabi ki de schweinsteiger takımda kalacak yani süper adam karimi yi yolla
ali karimi yi sat bence yasida geciyor zaten
Kardeş schweinsteiger i yollayacagına takımı sat daha iyi o adam yollanırmı karimi de iyi ama illada birini yollayacaksan bu isim karimi olmalı
ali karimi yi sat derim
ark. lar zaten schweinsteiger-karimi-c.ronaldo arasında kalıyodum şimi karimiyi gönderirim
schwensteiger kalsın. solda harikalar yaratıo
bnce de schweinsteiger süper tam german league cup tayım final werder bremenle oynuyom 30 m den frikik i 90 a astı sora werder dağıldı 3-0 kapadım kupayı
yaw frd kim owen dunya yildizi fred owenin basti yeri bile opemez
6 yabancı hakkım dolu ve gelecek yıl için hakan şükür gibi hava topunda etkili bi oyuncu artık yaşlanmış olacak onun yerini ancak bi yabancı ile doldurabilirim ve bu yabancıyı da pazzini ile anlaşması bakımından toni olarak düşünüorum
neyse konumuza dönelim bi yabancı kontenjanı açmam lazım ve göderebileceğim isimler mondragon-song ikilisinden biri olmalı sizce hangisini yollamalıyım
mondragon u gönderip yerine polat keser,volkan babacan gibi kaleciler alabilirsin
polat keser bende ama güvenemiorum korkuyorum pek iyi performans göstermedi bikaç maçta volkan trabzona gitti ayrıca biraz daha tecrübeli istiorum
songu yollarsam yerine önder turacı filan gibi isimler alabilirim mondragonu satarsam kimi alıyım genç istemem
Alabilirsen Rüştü var 2. sezonda serbest kalıo zaten, Ömer catkıc var gökhan tokgöz var
mondragon-song ikisinede yol ver gitsinler.
ama song çok iyi oynuo abi be
o zaman mondiyi gönder yerine yerli kaleci al yabancı kontenjanı kaleciden yana kullanma.Quote:
Originally Posted by büyükpivot
öle yapacam da bana modiden daha iyi kaleci lazım o zaman
üstelik te türk
tayfun corayı aldım
tabiiki de defansa yanlış anlamayın :D:D:D:D:D
Rafael Sobis veya Gustavo Oberman ı deneyenler oldu mu? Nasıl bu ikli iş yapar mı?:confused: :confused:
Modragon u yollayıp yerine yerli kaleci alabilirsin ... Türk kaleci sorunu yok ama sanırım hava hakimiyeti iyi forvet Fatih Tekke den başka bilmiyorum .. 2006 yıllarında ..
Song u da yolla derim ikisinden gelen para ile daha iyi oyuncular alabilirsin ..
Volkan Babacan+Ezequiel Garay tavsiyemdir... ( Database ın huge ise Garay ı görebilirsin .. )
İkiside ucuz oyuncular ...
fatih tekkeyi sevmem uefa kupasını alırsam ii para verirler toniyi alırım alamazsam da bi forvet arayacam songu da ikinci yıl bitince yollayacam
sobis brezilyada yılın oyuncusu seçildi obermanda gelecegin yıldızlarından benden sölemesi (/r)Quote:
Originally Posted by toutatis
Kardeİm Çok Saol Daha Yenİ Fm Yİ YÜkledİm Ve Yenİ Üyeyİm Ve Bu Sene Transfer Pek Fasla Yapamadim İŞİme Yaricaktir Umarim Takimimdan BİkaÇ KİŞİ Gİder:)
Kesinlikle song satılmaz mondragonu sat gitsin yau kaleci flnda transfer etme aslanlar gibi aykut ve fevzi elmas var başkasınada gerek yok!
Kardeş mondragonu gönderip volkan babacanı alabilirsin