bence karan ve kabze dönunce o ikisinin olmasi lazim forvette...
Printable View
bence karan ve kabze dönunce o ikisinin olmasi lazim forvette...
hele bi iyileşsinlerde Neco'nun da aklı başına gelir belki o zaman.. :D
Garip bi maçtı hakedilen skordu sanırım ?
Hakem iyi yönetti bence ?
Gerets ön libero isteğini yine tekrarladı açıkça yönetime meydan okuyor rahat alınacak bir maç değildi ama alınmayacak bir maçta değildi Geçmiş Olsun Tüm Camiaya
Gerets ısrarla genclere sans veriyor, bu bir mesaj mı? yoksa gercekten genclere cok mu guveniyor.
insallah ikincisidir....
yorumumu anca yapabiliyorum hafta sonu yoktum. Öncelikle bu penaltı olayına değinicem bir takımın penaltıcısı olmaz mı kardeşim? bu kadar alakasız penaltı mı kulklanılır çalıştır İliçi carruscayı bunlar atsın bu neco ve hakan dan penaltı konusunda adam olmaz. 2. penaltıyla ilgili ise hakemin bence biraz beklemesi gerekiyordu sanki düdüğü kaçırıyorlar ağzından dur biraz top hakanın önüne düşmüş avantaj ver baktın gol yok penaltıyı çal kardeşim. Bu cihan niye oynar biri bana bunu açıklayabilir mi hadi ferhat yaptı bi hata auta giden topu korner yaptı ama cihan tutması gereken adamın 5 metre önünde durarak amatör takımları çatlatacak amatörlükte bir gol yememize sebep oldu gerets yerine olsam kuracağım kadro belli benim.
---------------------------Mondragon--------------------------
Arda------------------Song----------Tomas (Tolga)------Ferhat
-----------------------------M.Güven---------------------------
Şaş----------------------------------------------------Carrusca
---------------------------İliç---------------------------------
-------------------Neco---------------Özgürcan----------------
burda m.güven yerine yapılacak bir transfer çok iyi olur ama yapılmazsa mehmetle ayhan değişmeli oynatılabilir. Karan dönüncede Neconun performansı aynı kalırsa Karan-Özgürcan ikilisi forvet olmalı
sen cimbomun 11 kişi oynasın istemiyorsun galiba :D:D
ana iliçi unutmuşum dur :D