BJK cok saglam kadro kurdu, FB ile birlikte insallah ust turlara cikarlar. Kayseri ve TS yi de isterim ama...
Printable View
BJK cok saglam kadro kurdu, FB ile birlikte insallah ust turlara cikarlar. Kayseri ve TS yi de isterim ama...
gelecez UEFA ya
gerçekçi olalım . üstelik kiev deki goller demişsin fenerin savunması kötü sizinki daha kötü siz de bunu kabul edin . bizim avrupoada yediğimiz hatalı golleri siz ligde yiyosunuz . avrupada en iyi oynayan demişsin düzgün rakip mi geldi 3 senedir ? bize gelen rakiplere bak sizinkilere bak .
ben takımıma güveniyorum daha doğrusu biz güveniyoruz .en azından hayalci düşüncelere kapılmıyoruz ...
son olarak da bjk de gs de turu geçecek diye bana gönderme mi yapıyorsun anlamadım ne demek bjk de gs de turu geçecek ? ben geçmez demedim ki aksini iddia ediyosun ?
[tartışmayı takımlar düzeyine taşımazsak sevinirim]
yorum yapacaksanız düzgün yorum yapın diğer takımları aşağlamayın!
fb en ballı kurayı çekti
bjk'nin şansı yarı yarıya
ts ve Kayseri ise maalesef elendi
fanatik kavgalar yerine ya***ı yorumlar yapalım arkadaslar
kastedilen bensem özür dilerim fakat böyle bi amacım yok ...Quote:
Originally Posted by hurmet
Quote:
Originally Posted by bortecine
arkadaşım sen galiba bjk yi bu sene hiç izlememişsin ki savunması kötü diyorsun!!denizli maçında önde olmasına ve basskı yemesine rağmen pozisyon vermedi.yine de yönetim bir oyuncu alacakmış galiba pascal cygan bir de o gelirse çok güçlü bir savunma olur.
Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
arkadaşım yapma ya bjk nin neresi yarı yarıya biz mi takip edemedik bu cska yı neymişte haberimiz yokmuş.fb ve bjk mucize olmazsa çıkar.
yaw konu uefa kuralarından takımların savunmalarına yedikleri gollere geldi
kendi fikrimi söyledim sadece bir maçla değerlendirme yapılmaz .Quote:
Originally Posted by scolari12111
cska hiçbirşey ama beşiktaş'ın 2 senedir uefa'da elendiği takımlarda hiçbirşeydiQuote:
arkadaşım takımları ve ne skorlar alabileceklerini tartışıyoruz pek büyük bi sorun yada konunun dağılması olmasa gerek ...Quote:
Originally Posted by FM_M@niaC
bunu söylemeye çalışıyorum böyle takımlarla tecrübe olmaz arkadaşlar !Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
dileriz tüm takımlarımız başarılı olsun ...
Quote:
iyi ya işte sen nereden biliyorsun savunmanın açık vereceğini.bjk kimlere elendi demiş arkadaş mesela valencia tabi ondan önce ş.liginde peruzzi nin son dakika da yaptığı kasti hata!!! olmasa ş.liginde devam edecekti.son senede bolton ve sevilla vardı fazladan zenit çıktı onun da ist da nasıl puan aldğını hatılrıyoruz.tek şut tek gol.ben çok ama çok umutluyum bjk den ve 10 favorisinden biri siz karşı çıkıp gülsenizde.
ben çıkıcam şimdi bana allahını seversen 10 tane favorini yazsana şuraya sonra cevap yazarımsana .Quote:
mümkünse içine bjk yi de sıkıştır ...neymiş bakalım ilk 10 biz de görelim !
Quote:
Sizmi hayal kurmuyorsunuz. Don kisot bile sizden daha realist kalir be.Hersene avrupada kupa alicaz diyen Altay degil sizsiniz. Ondan sonrada her yenilgiyi tecrubeye baglayanda sizsiniz.Sen Ilker yasin gibi adamlari fazla dinleme bence.
Quote:
kelime oyunu yapıyorsun o nun mecazi bir mana içerdiğini bilmene rağmen benden isim istiyorsun ok arkadaşım bjk cska yı da eleyemez çok kötü berbat savunması var 10 tane gol yer maç başı!!gs ye de aynıları deniyordu zamanında ben kazanır demiyorum ama iddaalı diyorum.gs de grubu geçeceek diyorum.fb bu şekil de zor ilerler grubu geçse bile.kayseri elenebilir ama ufakta olsa şansı var.ts ise fark yer diyorum inş olmaz tabi.bu kadar açık ve net dediklerim.isteyen anlar katılıp katılmamak siz de tabi ki.
trabzonla kayserinin isleri cok zor
Fenerbahçe ve Beşiktaş rahat geçerler, gruplara kalırlar.
Trabzonspor'un işi çok zor. Apoel maçında da umut vermedi. Ama geçer umarım, iyi bir santrafor alırlarsa iş yaparlar. Marcelinho da katılacak takıma, yeni liste verilecek. Haydi Trabzonspor, ele şu Osasuna'yı!
Kayserispor'a da güvenim sonsuz.
4 takımımız da UEFA'da gruplara kalabilir, FB ve BJK büyük sürpriz olmazsa kesin kalacaktır ve iki takım da üst turları zorlayacaktır.
Umarım Fenerbahçe ve Beşiktaş UEFA Kupası finalini oynar :)
ve umarım UEFA finali Şükrü Saraçoğlunda oynanır. :DQuote:
Originally Posted by eGowiCh
cska çıkmış bize burda öğrendim.bana turu geçeriz gibi geliyor ama yinede temkinli olmak lazım.bu tür takımlar herzaman uğraştırıyor kartalımı inşallah geçeriz turu.
diğer tüm takımlarada başarılar.
4 takımımıza da hayırlı olsun inşallah turu geçip guruplara kalırlar
uefa finali glasgow da arkadaşlar sizin hayaller suya düştü
Beşiktaş ve Fenerbahçe garanti gibi ama Trabzon'un işi zor. Kayseriye ben güveniyorum gruplara kalacaktır. İnşallah Trabzon'da kalırda 4 takımımız birden Uefa'da yol alır. Salı veya Çarşamba ve Perşembe gecelerimiz çok zevkli geçecek..
Hadi yaw.Tüh .Ülkemize büyük katkısı olurdu. :(Quote:
bence kayseri az yi geçer trabzon kalır bi tek onlarda yürekten inanırlarsa onlarsa geçer
ne şükrü saracoglu bu sene final iskocyada
Kayseri'yi gruplarda göreceğiz diyenler; ALKMAAR gibi mütevazi bir takımı nasıl eleyecek Kayseri ..? :)
Zaten Önümüzdeki Sene için Başvurmadı mı Saraçoğlu ?
Kolasy bi rakip geldi..Bjknin işi zor ama geçer gibi¿¿¿
saraçoğlu ztn 2008 adaylarından bu sene adaylık yoktu ki:S ööle biliorm yani
2008 kadıköyde deyin lütfenQuote: