yaw necatiyi çıkarmalı bence gerets
Printable View
yaw necatiyi çıkarmalı bence gerets
Boşver kardeşim bu mesajlar onların seviyesini gösterir...Quote:
Originally Posted by anakonda52
bencede necati cıkması lazım bence ortasaha biraz daha kalabalık yapalım ayhan yada mehmet topla girmesi lazım
hadi beyler mactan sonra yorum yapanlar ile görüscem
biz bu takımın defansını geçemiosak....uefa ya gidebiliriz ancak
Bence Mehmet Topal ı oyuna sokmamalı.necatiye ise 60.-65. dk ye kadar zaman vermeli...
ayrıca ianmotoda kötü oynuyo istek yok adamda carrusca niye yok hiç ortalarda bi hünerini göremedik daa
Cok cok eglencesiz , zevksiz , heyecansız bir maç
gol atan hakkıyla kazanmaz eger 2. yarıda bi deisiklik olmazsa
ayrıca gs nin necatinin yerine carruscayı alması lazım orta saha kalabalık olduktan sonra cozulur bu bordeaux
Orta Saha Diri Değil Boş Kalıyor , Orta Saha Böyle Olursa Ya Kontra Atakla Vurmamız Lazım yada Ortaya Bir Takvitye getirilmeli ve takım koşmalı takım koşmuyor Hasan Şaş fena değil biraz arkasına bakıp oynasa güzel olcak..
ümitde boş boş koşuyor..
Ümit Karan ne yapsın adam o kadar pozisyona girdi bir isabetli pas gelemdi adamın ayağına oturan veya kafasına otursa top golü atacak ama olmuyor bence sahada en iyisi gene Arda idi.Quote:
Originally Posted by AzraiL™
umit karan a laf yok
yarı kondisyonla gol atan bir onu bilirim
maçın finishingi en iyi oyuncusu bence
arda iyi oynadı ayrıca bu carrusca niye oynamıyor anlamıyorum ben rakibi kendim fazla abartmışım galtasaray bence bu takımı çok zorlanmadan yenebilir
fenerbahçeli arkadaşlarım
siz diyorsunuz ki isteyen istediğini tutar
o zaman burada gs li taraftarı çok olan bu konuya daha seviyeli yaklaşımlarda bulunsanız iyi olur
ayrıca gs çok güzel oynamasa da umut kırıcı deil en azından bi tek hakan şükürü arıyo gözüm doldurma topla oynanacaksa kesinlikle hakan olmalı ama maalesef grip
ben zaten boş boş koşuyor dediğim o yapacak ama yaptıracak adam yok , gönderen yok topu :( olcak ama...
bu maçı alacaz bi yolu olacak ama mutlaka alacaz
Cİmbom Gol Gol Gol
Ataklar Galatasaray'dan Gelmeye Başladı Her An Gol Gelebilir Gelmesi Lazım..
Ümit Karan >>
Hasan Kabze <<
Bana Göre Yanlış Değiişiklik Sabri , Inomoto felan cıkması gerekiyor ..
abooooooo hasan çıkarıyor gerets yaw koşan adam lazım bu takıma neyse iliçde çıktı koşmuyordu
Artık bu maç seyredilmez...
Bu kadar iğrenç bir futbol oynanmaz.Hiçbir oyuncu birbirleriyle uyumlu değil...
Gerets bu takıma Arda'yı kazandırmaktan başka doğru dürüst birşey yapmadı...
Oyuncu Değişiklikleri Fos -
iki tane insan evladı geziyor sahada cıkan topcunın teki koşan bir topcu -
ardayı oynatıyor ona +
iyi zaten ardayı da ersun yanal kazandırdı cimboma o oynatmasa gerets ardanın farkına varmazdı
Gerets Gitsin Bu Takımdan Gitsin Böyle Takım Yönetecekse Gitsin ,
Yaptığı Değişiklikler Değişiklik Değil..
Sabri , inomoto , necati sahada napıyor inomoto geziyor , necati,sabri gol kacırıyor...
+3 Uzatma Oynanacak..
galatasaray kazanabilirdi bu maçı ama forvetler etkisiz kaldı özellikle ümit yeteri kadar kondisyonu yok
neyse artık ilk puanımızı aldık en azından 0 değil. :D
benim en beğendiğim adam ferhattı pas hataları olmasa arda'da diyebilirim.
sonuc dedigim gibi oldu : beraberlik
herkese iyi akşamlar
Almamız Gereken Bir Maçtı ,
Grupdaki 2 Maçta Böylelikle Berabere Bitmiş Oldu..
Ama Lig ve Avrupa Maçlarına Böyle Devam Edilmez..
Şu Anda Eleştirdiğimiz Hakan Şükür'ü Nasıl Arıyorum Varya..
hakem kötü,gs iğrençti.biz bu şekilde oynarsak uefa ya bile gidemeyiz
ya kendimizi kandırmayalım arkadaşlar galatasaray bu kadroyla bu yıl bişe yapamaz
Mahalle macı gibi mactı cok pas hataları pozisyon yönünden cok kısır.Hasan Şaş'ın çabalarıda işe yaramadı..İyiki Psv-Liverpool macıda berabere bitti.gs de gördügüm 2 eksik var
1.2000 Ruhu
2.Teknik beceri
iğrenç deildik abartmayın sadece son vuruşları yapamadık eğer necati o golü atsaydı da maçı kazansaydık acaba görüşler farklı olurmuydu
herzman sölerim..galatasaray sadece song a emanet..bir gün bizi bırakırsa,çökeriz..gs herzaman kötü oynar ama song un kötü oynadığını hiç görmedim
aynen ya hakan şükür olsa çok iyi olurdu.Quote:
Originally Posted by AzraiL™
bugün kaçan pozisyonlarda kafayı yedim yaw nasıl kaçar diye