Yav spiker Kejman Kejman diyip duruyo :D Bu adamın adı Kezman değilmi yav :D
Printable View
Yav spiker Kejman Kejman diyip duruyo :D Bu adamın adı Kezman değilmi yav :D
bu tümerde ancak tsl ve küçük takımlara şov yapıyo kiev maçında da böyle oynasaydı şimdi şl deydik
kejman die okunuo kezman die yazılıo ;)
adının okunuşu kejman diye biliyorum yazılışı kezmanQuote:
Originally Posted by LaKe
Tamam o zaman :) Bende hep Kezman diye biliyorum garibime gitti Kejman :)
Hani adında z harfinin üstünde bir çizik var ya bizim şapkanın tersiQuote:
Originally Posted by LaKe
işte o "j" şeklinde okunmasını sağlıyor ;;)
çok pozisyon harcıyoruz biraz daha dikkatli olup elimize geçen fırsatlarda golü bulmalıyız
ülke meselesi yaptık isterseniz anket açalım kejman mı kezman mı :D:D:D
çok basit goller kaçıyor,fark olması lazımdı şu ana kadar.
fener kötü oynuyor tahminimden macta heyecan yok bazen pozisyon oluyor
fenerbahce tahmin ettigim baskıyı hala kuramadı
çok gol kaçıyo gerçekten
turu alalım yeter ama çok katı defans var
harbiden ne bicim bir mac her 10 dakika ara ile tehlikeli bir pozisyon oluyor
maç bitti gibi. 2-1 hayırlı olsun
buda iyi bir sonuç deplasmanda daha çok gol bulabilir fenerbahçe hayırlısı olsun...
maca gelirsek sadece alınmıs iyi bir sonuc....... ama bu fenerbahce yarın performansı bakımında cok elestirilecek........
hepimiz fark atar dedik nerdeyse gol de atamıyacaktı valla fenerbahce bugün herkesi yanıltıgı gibi beni de cok yanıltı..........
üstelik spikerin bir mac anlatısı var resmen uykumu getirdi tempo cok düsük bir mactı.................
bitti deplasman fenerbahçemize başarılar...
kanal d de maç izlemek istemiyorum zaten ben bayıyor ...
hiç iyi oynayamadık bence zico oyuna selcukla baslasaydı daha iyi olurdu bide ilker yasin macı rezil etti herkezin uykusu gteldi yaw
Kanal D gerçekten çok kötü anlatıyor İlker Yasin'in anlattığı maç istemiyorum benide baydı...
2-1 bitti maç yaw atsaydı daha keşke :D
İlker yasin ne yapsın o atesli Fenerbahce taraftarı bile sustu oturdu böyle bir futbolu kimse beklemiyordu 2-1 cok kötü 12 takımlı danimarka liginin 8. sine 2 gol atabildik üstüne üstlük 1 tanede yedik ilerisi için pekte iyi sinyaller vermedik
aboooo walla o kadar transferle kötü skor hai onlar orda seyircisini arkasına alır yenerse
evet bayıyor ama kardes macta tempo dene birsey yoktu onun içinspiker ölü gibi mac anlattıQuote:
Originally Posted by Lynx lynx
yok daha neler hiç sanmam ama fener hafife mi aldı ne?????**Quote:
Originally Posted by villamania7
benim sitemim taraftara iikinci yarı hiç bağarmadılar tarafrtar istemedi resmen 3. golü ben oynuyor olsam benimde şevkim kaçardı oynamazdım valla
En iyisi benim yaptigim gibi sesi kapatip seyretmek.. :)Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Maci seyredemedim ancak galibiyete sevindim. Herhalde Fenerbahce deplasmanda bu kazanilan (az da olsa) avantaji kaybetmez.
Bu arada biraz ofansif cikmis galiba Fenerbahce sahaya.. Umarim Zico rakibin zayifligini dusunerek bu ofansif kadroyu cikarmistir. Gurup maclarinda Fenerbahce defansi bu kadar ofansif oyuncuyu kaldiramaz.
İlker Yasİn Harbİden Ne Yapsin Mac Temposuz Olunca
ben ilker yasinin hiçbir zaman düzgün mac anlattığını görmedimki
MACTANDA KAYNAKLANDI BİRAZQuote:
Originally Posted by fenerbahce_1907
GÜRCAN BİLGİÇ NTV YE KONUSUYOR ODA BU MACIN SKORUNA İNANAMAMIS
Bende inanamadım. :) Bu kadar rezillik olmaz keşke NTV gösterse onun gösterimeleri anlatımları çok iyi oluyor.Quote:
Originally Posted by anakonda52
okay karacan ve güntekin onay 'ın anlattığı maçlar çok daha keyifli oluo maçlar temposuz olsa bile...