Edit: Tamamı büyük harfle konu başlığı veya mesaj içeriği yazamazsınız.
Printable View
Edit: Tamamı büyük harfle konu başlığı veya mesaj içeriği yazamazsınız.
Trabzonu tebrik ediyorum maçı hakketti, çok güzel oynadı..Bizim işimiz zor gerçekten.. Bir tek biz kaldık Trabzonla oynamayan istanbul takımı.. Ziya Doğan'ın gelmesi çok iyi oldu Trabzonspor için.. Bunu bir kez daha anladım..
ilk harfinden son harfine kadar katılıyorum...Quote:
Originally Posted by comandante
ben_özetini_izledim_ersen-martin_bjkye_attığı_gollerin_aynısını_bize_atmış_ş aşılacak_bi_durum...ümitin_golleri_kaçırması_golle rin_ofsayt_olma_ihitmali_bunlardan_önce_konuşulmas ı_gereken_bu_takım_tsnin_kasetlerini_izlememişmi_h iç...
Aslında şöyle bir soru gelmesi lazım akla: Şu anki takımın geçen seneki takımdan eksiği nedir? Hayır bir Saidou gitti oynayanlardan bir de oynamayan Heinz ki yerine de 3 oyuncu alındı. Şu ana kadar 2 galibiyet 4 beraberlik ve 1 malubiyet nasıl oluyor. Geçen sene ne vardı da çatır çatır maç kazanıyordu bu takım? Ben bunu çözemedim açıkcası. Hani bazen düşünüyorum yönetim tekrardan oyuncuların maaşlarını geciktirmeye mi başlasa acaba diye. O zaman maaşalah taş gibi oynuyor takım.
abi özetlerde gökdenizin adam geçislerini koymamışlar ayhanla ferhatı şaşkına cevirdi songunda sakatlanmasını sagladı yaptıgı şık çalımlarla...
song gökdeniz in çalımları sayesinde mi sakatlandı..hiç gülesim yoktu:D :DQuote:
Originally Posted by nekop
ersen martin antremanda bile bu kadar rahat oynamamıştır sanırım.her pozisyonda bomboş top bekledi ceza sahası içinde.golleri atarken düşünecek bayağı bi zamanı oldu.takımda iyi diyebileceğiniz bir tek arda bi parçada hakan var gerisi hikaye.böyle bir savunma anlayışı ile bu takımın 10 puan toplaması bile şaşırtıcı.7 haftada 9 gol yiyen bir takımdan nasıl şampiyonluk umulurki?sonuç olarak bundan sonra galatasaraydan bir şeyler ummak fazla hayalperestlik olacak.ersen martini tutamayan savunma aynı özellikteki crouchı nasıl tutar anfield roadtan nasıl bir sonuç çıkar düşündükçe afakanlar basıyor valla.
belki ligin başı futbol bu belli olmaz denilebilir ama mantık olarak galatasaray için lig bitmiştir.kurulan takım bu kadarlık çünkü.inamotoyla hasanla ayhanla bu kadar oluyor.eldeki malzeme bu.bize yine bu sene eziyet var dert var tasa var.1 sezonluk ara vermiştik,özhan canaydınla bu sene de korku filmine devam.
gökdenize bi pozisyonda ters kademe yapmaya calıştı bi gerilme oldu daha sonra geri pas atarken bu sakatlık iyice arttı...Quote:
Originally Posted by tardelli11
http://img237.imageshack.us/img237/5...zonsporqn8.jpg
Ferhat çıkması iyi oldu Orhan girdi toparladı yorumlarına katılmıyorum. Maç boyunca Gökdenizle Musa o tarafı çok rahat kullandı. 3. gol olduğunda Orhan oynuyordu ama gol yine o kanattan yapılan ortayla geldi.
Gerets'e gençleri kazandırıyor denirken ben hiç katılmıyordum. Şu anda da katılmıyorum, aksine gençleri harcıyor. Sen 25. dakikada Hakan'ı çıkarsan bir sorun olmaz diğer maç Hakan onu unutur ama bir genci Ferhat'ı çıkardığın zaman onu kaybedersin, hele ki yerine giren oyuncu orayı kapatamayan ve Gökdenize istediği gibi oynamasını sağlatan biri olursa. Ferhat haftaya paf takımla da maça çıkarsa şaşırmayın. Bir Mehmet Güven vardı çok savunuluyordu şu anda nerede tekrar pafa gönderildi, geçen sene öne çıkan Aydın vardı o da bu sene hiç oynayamadı herhade paf takımıyla oynamaya devam ediyor. Sen bir oyuncuyu kadrona alıp ilk 11 olarak oynattıktan sonra bir sonraki hafta pafa gönderirsen bence onu kaybetme riskin artar.
Arda diyoruz, onun için de Ersun Yanal'a teşekkür etmeleri lazım. Eğer o vitrine çıkarmasaydı onu, o da diğer arkadaşları gibi bi hafta pafta bir hafta 11 de bir hafta tekrar pafta oynayıp gidecekti. Unuttuğum Uğur var, FB maçında 11 çıkmıştı, yanılmıyorsam onu da o maçta daha 30. dakika oyundan almıştı, şu anda kiraya gönderdi.
Bence bugünkü mağlubiyetin baş sorumlusu Gerets'tir. TS 5 oyuncuyla orta sahayı kapatırken sen orayı boş bırakıyorsun ve oyunu adeta TS'ye armağan ediyorsun. BJK maçını kazandıkları için havalanmışlar ama o maçta bence güzel oyun yoktu, orada da Tigana hediye etmişti maçı. İnamoto'nun yanına Ayhanı düşünmüş herhalde ama bir türlü öyle olmadı Ayhan hep kanada doğru kaçtı, ortasayı çok boş bıraktılar.
Ersen'e bakıyorum, attığı gollere bakıyorum, Crouch'u düşünüyorum, Gökdeniz'e bakıyorum, ortalara bakıyorum, Liverpool'u düşünüyorum, gelecek ortaları düşünüyorum ve gerçekten bu maçta GS'nin işi çok zor olacak. Bir de İliç eğer o da olmazsa hiç umut görmüyorum ama futbol bu hiç bişey belli olmaz bir sürpriz de yapabilirler orada....
Unutmuşum bir de Özgürcan oyuna girdi, biri paf maçın kadrolarını koyabilir mi merak ediyorum o maçta oynamış mı diye?
Maçın özeti:Futbol oynadık ve futbolu oynarken de ezdik ve yendik.
Trabzonspor'u büyük kabul etmiyorum diyenlere 'kötü zamanlarımızda aldığımız galibiyetler' şeklinde cevap vermek istiyorum.
Bence Trabzon iyi zamanlarına geçiş yapıyo şuanda.. Böyle oynamaya devam ederse Şampiyoluğun en büyük favorilerinden olur..
Olmaz olmaz çok meraklanma:)Quote:
Originally Posted by Neron_FB
Biz okyanusları geçip derelerde boğulmayı çok severiz.
trabzonuma bu yakışır zaten.galatasaray hiç bir varlık gösteremedi.glatasaray ne yapsın inamoto adeta el freni gibi takımı yavaşlatıyor.
son olarak gökdeniz i şike yaptığı için bu takımdan derhal gitmeli demiştim ama sen bitanesin gökdeniz
Hala gitsin diyorsun değil mi?Quote:
Originally Posted by jarosik_61
ben trabzon a şunun için üzülüyorum szon başında ziya doğan ı getirselerdi şuan herşey dahada farklı olabilirdi bide fatih gitmeseydi belkide uzun zamandır beklenen şampiyonluk gelebilirdi
Kesinlikle katılıyorum Yücel abi.Quote:
trabzon ziya hoca ile coştu
gökdeniz değil isterse ronaldinho olsun şikeci adamı gerçek trabzonlunun isteyeceğini sanmıyorum...sadece şikeci değil kiralık adam tutup sebat başkanına saldırtmak...neyse...
demem o ki kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek.şampiyon olamayız bu sene.bari memet güven aydın özgürcan gibi isimlere daha çok şans verelim...
evet katılıyorum bence bu sene şampiyonluk işi gitti artık onun için bu sene bari gençleri pişirelim...Quote:
Trabzonspor haketti galibiyeti eric gerets de gitmesi lazım artık
ben eric gerets de cok suc bulmuyorum onu tek eleştirdigim inamoto oynatması
bence geretsin bu kadro ile yapcak bir seyi yok ferhat mecburen oynattı
bence gerets o kdar suclu degil
Baylar farkındaysanız 7. haftanın maçından bahsediyoruz..Bu kadar ümitsiz olmayın ya şampiyonluk için.. BJK ümitisiz, FB ümitsiz GS ümitsiz TS ümitsizdi yeni yeni ümitlendi.. Kimse inanmazsa kim şampiyon olucak?? Vestel mi :) En inançlı onlar.. Bence Bu köprüsün altından daha çook sular geçer... ;;)
Trabzon'u tebrik ederim.Hakettiler ve kazandılar.Biz maçı kazanmayı hakedecek bir futbol oynamadık.Kabul etmeliyiz ki Galatasaray'da yolunda gitmeyen birşeyler var.Bu sorunların en kısa zamanda çözülmesi gerekiyor.
tbr. trabzonspora ayrıca ersen martın beşiktaştan sonra gsyede iki tane attı.
TS'yi tebrik etmek gerekir.. HAKETTİLER çünkü! Ersen Martin ise bir başkaydı..
keşke ziya hoca başta gelseydi ya.erik gerets de fazla eleştirmeyin galatasaraylılar adam ne yapsın istediği hiç bir futbolcu alınmadı sonra kabahati onda bulmayın.geçen sene çok iyi olan hoca bu sene mi çok kötü.
zaten teknik direktörlük değişikliği olsa ne olacak kimi getirecek galatasaray hem gelsede başarılı olacak mı.onun için biraz sabırlı olun
Trabzon'da cok gol kacırmıs GS de. Ama maçı hakeden almış.
Trabzon BJK ve GS maçlarında nerdeyse şov yaparak gövde gösterisi yaptı. Eğer bu maçlardaki motivasyon ve oyunlarını sezonun geneline yayabilirlerse ligi çok zorlarlar.
umarım takım artık kendine gelir şöyle silkelenir diye düşünüyorum ama hiçte öyle bi ışık göremiyorum işin açıkcası, çok net pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik işte, ts ye tebrikler..
birde şunu söyliyeyim imkanım olsa tsli bikaç futbolcuya Galatasaray forması göndermek isterdim, çok istekli gördümde onları.. ;)
Merak etme Szymek ile Fakyel aldılar kendilerine:)Quote:
Originally Posted by nart_susruko