bence aydın kalmalı dikine çok iyi gidiyor ilk yarı yapmadı rüzgar avrdı 2, kesilikle oynamalı
Printable View
bence aydın kalmalı dikine çok iyi gidiyor ilk yarı yapmadı rüzgar avrdı 2, kesilikle oynamalı
Ayhan birde gereksiz yerlerde rakibe arkadan sert giren bir futbolcu. Bu bakımdanda çıkabilir. Tabi önce 2.yarı başlasın ona göre oyun düzeni sağlanır. Benim bildiğim Gerets böyle giden bir maçta böyle çıkar 75-80 gibi eğer maçta bir değişiklik olmazsa oyuncu değiştirmez. Ondan sonra yavaş yavaş defansa çekilir.Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
Şimdi rüzgarı arkamıza alacağız.Bunu avantajımıza çevirmeliyiz.
Birde PSV rüzgara karşı oynayabilecekmi acaba? Biz yine Olimpiyat'ta maç yaptık. Tecrübeliydik. Onlar dahada etkisiz kalabilir.
o pozisyonda mondi'nin vücudu dışarda top ve eli içerde gibi gördüm böyle maçlarda bu kadar lakayıt harketler hiç yakışmadı mondiyeQuote:
Originally Posted by hizlioglu
beyler bisoru sordum cevap veren yok bi daha soruyorum carrusca yedeklerde varmı
cl'nin havası gerçekten başka..
çok iyi gidiyoruz
insallah böyle gider
Evet bende elinin içerde olduğunu gördüm. Yani işte bazen böyle saçmalıkları tutup error veriyor doğal olarak ama allahtan hatasını telafi ediyor.
Bu arada maçtan gelenler ile bir konuşacağım. TV'den izlediğim kadarıyla gidişlerde bir sorun olmamış. Eğer dönüşlerdede yoksa Liverpool maçına yine gidiyoruz demektir. Kapalı dolu gibi gözüküyor.
YedeklerQuote:
Originally Posted by büyükpivot
Fevzi, Okan Buruk, Mehmet Topal, Cihan, Tolga Seyhan, Necati, Hakan Şükür
Valla ben açıkcası hiç yedeklere dikkat etmedim. Vardır büyük ihtimal. Öyle olsa spiker hatırlardı.Quote:
YedeklerQuote:
12. Fevzi
13. Tolga
14. Okan Buruk
15. Mehmet Topal
16. Cihan
17. Necati Ateş
18. Hakan Şükür
yaaaaaaaa :mad:
carrusca isteriz :mad:
neyse beyler ben kaçtım maçın 2. yarısı için yarın girip okurum herşeyi
Quote:
Originally Posted by ermoon
Gerçekten o yapılan bayrak koreografisi harikaydı.2-3 hafta önceden hazırlanmaya başlanmış birşey olduğunu biliyorum..
Carrusca anlaşılan artık gönderilecek. İlk 18'e bile girememiş. Baksanıza.
psv attı :(
ama olsun olsun şimdi geliyor gollerrr kimse merak etmesin
Al işte.. anca kendi kendimize gol atarız.. Offf offf!
Atacak Galatasaray ;) Merak etmeyin..
terim hakan girsin uzun top oynansın diyor ama bu rüzgarde o uzun toplar nasıl yerini bulacak
Bence GS şuanda çok kötü bir değişiklik yaptı Aydın belki çıkabilirdi ama Cihan yanlış tercih bu maçı hareketlendirmek için Cihan'ın ne işi var...
Kenarda duran Şampiyonlar Ligi tecrübeli oyuncusu Okan dururken Cihan nedendir anlamam ama bakalım bir inşallah yanılırım...
şu maçı hakkı bu olmamalı ya çok yazık :(
Daha çok zaman var biraz şanş biraz baskı dengeli bi oyunla 2 gol atarız ama bu durumda zor orta felan açamıyoruz..
Ben böyle kötü bir defans anlayışı görmedim yazıklar olsun Gerets'e durum 1-1 iken takımın ileride olması nedendir.Zaten GS süper oynuyor 1-1 olsa nolacak GS saldırmasa bile yine iyi oyunuyla 2-1 yapardı GS'de bu güç vardı ama klasik yapılan hataya düştüler...
bu gerets ne kadar düşüncesiz..Rüzgar topa hız veriyor..Hızlı adamları kullanacağına hakanı alıyor o
offff offf
Böyle Bir Kanadımız Olursa Sabri gibi Olacağı Budur
maç bitmedi bu maçı alacağımıza inanıyorum..
sadece tek hatalı deişiklik ilic yerine ayhan oyundan alınmalıydı..
İşte Cihan'ın ortası bu kadar olur Gerets'in kafa çalışmıyor cidden...
taraftarda protestolara başladı artık
bu rüzgarda orta falan olmaz arkadaşlar yapmayın
Seyircilerede Helal olsun gerçekten
adam gibi tezahüratınızı yapın ! adamın moralinide bozuyolar takımında..
Mecburen orta yapacaklar Hakan'ı aldıktan sonra yerden oynamanın bir mantığı yok.Bence Hakan'ın girmeyip GS'nin yerden oynaması daha mantıklıydı ki gol de arapastan geldi...
İlk golü yedikten sonra 1-10 olsa bile umrumda olmaz.Bu kadar mı şanssızlık olur kardeşim.60 dakika boyunca mükemmel oynadı tüm oyuncular şu yediğimizin golden sonra dağıldı herkes.
Biz uefaya gitsek ne yazar bu şansla.
eskiden bi arif vardı tüm duran topların başına geçerdi hepde etkisiz kullanırdı şimdi o rolü sabri üstlenmiş galiba
Hem Seyirci Olarak , Hem Takım Olarak , Hem Taraftar Olarak
Yabancı Takımlardan , Taraftarlarından Öğreneceğimiz Çok Şey Var !