birde ne zaman cikacagi soylenmiyor o zaman daha cok heyecan oluyor yaa acaba yarin cikar mi ? :)
Printable View
birde ne zaman cikacagi soylenmiyor o zaman daha cok heyecan oluyor yaa acaba yarin cikar mi ? :)
bence türkçe fm 2007, 29 saat 46 dakika 14 saniye sonra çıkacak :D:D:D
geyiği bırakalım arkadaşlar türkçe yama 2007 için fm 2006 dil dosyaları aktarımı tamamlandı. fm 2006 son versiyon dil dosyası bir kaç gün içinde yayınlanacak. türkçe yama 2007 için panel yazılımı sürüyor.
gerçektende burayı sohbet bölümüne çevirmişsiniz bizde heycenla bekliyoruz ama bunu belli etmek için günde 5-10 mesaj atmak gerekmez çıkınca çıkmış olacak zaten
en kısa zamanda çıkarmanız dileğiyle çıkarsa çok güzel olur ingilizce olarak oynuyorum ama türkçe olunca daha iyi oluyo anlamadığın şeyleri anlıyosun ana dilinle oynamak güzel oluyo
en kısa zamanda çıkarmanız dileğiyle yaptığınız işte başarılar
Arkadaslar Bu Olayı v2dede yaptınız..
türkçe fm için sabırsızlanıyorum bir an önce çıkar İnşallah
geç çıksın daha güzel olsun demi ama
Mustafa' nın (Vieri) da belirttiği gibi aktarım tamamlandı. Aktarım sonrasında çevrilen ve çevrilmeyen cümlelerin ayrımı da yapıldı. Şuan çevirilere başladık, panel bitinceye kadar çevrilecek. Panel bitip denemeleri yapıldığında ilk versiyonu beğeninize sunacağız.
İstatistikler foruma konuldu ;)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=25061
Bundan böyle her versiyon çıkmadan "ne zaman çıkarar" diye sormayın demiyeceğiz. Biliyoruz ki soranlar olacak. Kendilerine cevap vermeden mesajlarını sileceğiz
herhalde çıktığında %70lik türkçeleştirme oranı ile çıkar herhalde
ceviri istatistiklerine bakıLırsa fazLa bisi kaLmamıs :) biten % 66 qeriye kaLan % 34 tesekkürLer turksportaL ;)
Fm 2007 TÜkÇe Yamayi Heyecanla Beklİyorum
başarılar diliyorum... :) heyecanla bekliorus.. türkce dil paketimizi... :)
1 sene Sonra Çıksın ama %100 tr olsun
bekliyorussss
icimden bı ses turkce yamanın ilk versiyonu yarın cıkıcak gibime gelio ya hadı hayırlısı:)dort gozle bekliorzzz turksportal yap bi kıyak be:)
bende oyunu alcam ama türkçe yamasını bekliom ortalama belli bir zaman varmı acaba ?
[QUOTE=onurevren;365243]icimden bı ses turkce yamanın ilk versiyonu yarın cıkıcak gibime gelio ya hadı hayırlısı:)dort gozle bekliorzzz turksportal yap bi kıyak be:)[/QUOTE
bide içimdeki ses bana kalsa bana tr yama dosyasını şimdi mail atçaklar gibi gelio (dd) (dd) (dd) (dd)
ama inşallah hemen çıkar yani:cool: en kısa zamanda
bide unutmadan acaba olursa fmnin 2006nın ki gibimi yüklenme doysası olcak yoksa daha KOLAYMI
sabredelim.... sonunda muradımıza erelim... :)
Valla 2006 daki türkçe yama 2007de de çalışıyor beklemeye gerek yok. Grafikler falan da çok hoş olmuş.
% 100 olursa deme bizim keyfimize %99 a da razıyım ben :D:D:D:D:D:D:
ben %95 e de razıyım :D