Belirtilen klasöre girip bi bak belki sorun oradan kaynaklanmış olabilir
Gerçi bu uyarı sadece dil ayarlarında geliyor ama...
Printable View
The wizard cannot continue because of the following error: could not load wizard specified in /wizard.inf (104)
Warning: could not delete temporary file C:\DOCUME~1\CANJEF~1\LOCALS~1\Temp\ismp001
Warning: could not delete temporary file C:\DOCUME~1\CANJEF~1\LOCALS~1\Temp\ismp001\3231539
Warning: could not delete temporary file C:\DOCUME~1\CANJEF~1\LOCALS~1\Temp\ismp001\8713657
aynen bu sekilde bende de hata verdii care bulan varsa bi zahmey donsun
yardım edersenız cok sevıncem Fm 07 yuklemek ıstıyorum anacak locals ile ılgılı hata verıyo bılgısı olan var mı??
--------------------------------------------------------------------------------
The wizard cannot continue because of the following error: could not load wizard specified in /wizard.inf (104)
Warning: could not delete temporary file C:\DOCUME~1\CANJEF~1\LOCALS~1\Temp\ismp001
Warning: could not delete temporary file C:\DOCUME~1\CANJEF~1\LOCALS~1\Temp\ismp001\3231539
aynı hata bende de var cozumu bılen varsa [email protected]
aynı hata bendede var yaw üstteki hatadan
şimdi kurdum oldu
yeni hesap açtım dili ingilizce yaptım
oldu hiçbir sorun çıkmadı çok şükür
ya arkadaşlar ben anlatılanların aynısını yaptım yeni kullanıcı hesabıda açtım ama oyun yüklenmiyor neden acaba bana bilen biri yardım etsin yada bana e mail atsın mail adresim [email protected] yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
ya ilk kez orijinal oyun aldim. ve hala kuramadim.
cok ilginctirki hala su java isine cozum bulabilen cikmadi
arkadasLar ben javayi yukLedim diL ayarLarinida yaptim Fakat oyunu kurmuyor ve su hatayi veriyor http://img141.imageshack.us/img141/6567/adszhv3.jpg
aciL yardimLarinizi bekLiyorum pLease...
vaLLa yen' hesap acip bende oyunu kurdum Bende de siyah bi ekran cikti sonrada resimdeki gibi yazdi...!!!http://img242.imageshack.us/img242/4137/adszjr8.jpg
yardim ederseniz sevinirim
ben en son cikan yamayi yukledim ama bu seferde oyun calismiyor bana bu konuda bilgi verebilir misiniz.herseyi istendigi gibi yerine getirmeme ragmen yinede olmuyor.bu konuda detayli bir bilgi bekliyorum.
ben oyunu yükledikten sonra sildim soğra baştan yükledim bir daha ama şimdi oyunu oynayamıyorum aynen yine ilk yükleyipte oynadığım gibi yükledim ama oynayamıom yardımcı olurmsnuz lütfen
aslında tüm dedikleriniz yaptım ama yüklemi işlemi en son bittiğinde error verdi ama finishledim yüklendi ,oyunda reklamlar geçinceye kadar bişey yok ama reklamlar bitince sayfa kararıo ve küçük gri bi ekran cıkıo bos ama football manager 2007 yazıo sol üsttemiydi neydi orda donuo kalıo ,arkası karanlık ekran , bide el işareti cıkıo karanlıga gelince ama 1sey olmuo bu sorunumun çözümünü yazarsanız sevirim,çalışmalarınızdan otürü sizi kutluyorum
saol arkadasım,yaptım ama bide yüklendikten sonra Errors occurred during the installation.
One or more errors occurred during the copying of files (bean13) . Please refer to the install log for additional information.
hatası verdi ona ne yapcam?
yaaa arjadaşalr herkese ii akşamlar ufak bi sorun : ben zipli dosyayı açamıorum yamayı kuramadım yardım için şimdiden teşekkür
arkadaşlar ben yeni üye oldum siteye gerçekten çok yararlı ve güzel bir site ancak benim bir sorunum var ben oyunu internetten indirdim küçük bir zipli dosya içindeki dosyayı dışarı atınca oyun ortaya çıkıo normal açıyorum oyun açılıo reklamlar falan varya takımlar falan orayı geçio arada bir yükleme yaparken siyah ekranda oyun kasıor geçmiyor bunu nası çözebilirim?biliorum çok açıklayıcı olamadım ama:(
ya vieri abi ben javayı indirdim ama hala oyunu kuramıyorum lütfen bana yardım edermisin
oyunu sildim ama tekrar kuramıyorum.bilgisayarın hiçbir köşesinde spor int. belgesi kalmadı.apla. data daki dahil hepsini ama oyun yinede kurulmuyor.yardım medet. Nolursunuz:)
ben fmyi çalıştırıyorum ama tem teknik direktor seçecegim yerde yazmıyor bana yardımcı olabilirmisiniz?
oyun kurdum ama 3d hatası veriyor ne yapmalıyım
Bu sorunun nedeni klavyeyi İngilizce ve dil ayarlarını İngiltere veya ABD yapmağınızdan kaynaklanıyor
oyunun kurulumu hakkında en ince detayına kadar
açıklama yapan bir site var fakat reklam olur diye ismini veremiyorum
ben oraya bakarak kurdum ve oldu
özel mesaj veya e-mail gönderenlere yardımcı olabilirim
Ya ben söylenen herseyi yaptim oyun 10,15 dk sonra beni tekrar oyndan atiyor ya.Bi yolunu biliyormusunuz????????
merhabalar. benim sorunum da kurulumla ilgili. bahsettiğiniz bölge ve dil seçeneklerindeki ayarları yapmak için giriyorum, ingilizce klavye yükleyip giriş dilini de ingilizce seçiyorum ama bölgesel seçeneklerdeki standartlar ve biçimler başlığı altında seçebileceğim "ingilizce" gibi bi seçenek yok(para birimleri, ölçüler vs olan bölüm). o kısımda hiç bir seçenek vermiyor bana ve direkt default olarak türkçe var. orayı nasıl ingilizceye çevirebilirim ben? ya da başka bir yolu var mı kurmamın. patch kurulumu yapmamı sağlayabilir mi örneğin? yardımcı olursanız çok sevinirim, teşekkürler.
Kurulumu Anlatan Dil Seçeneklerinde Zaten Resimle anlatım var :)ki daha neyini yapamadın :)
yazdığım şeyi okumamışsınız anlaşılan. bölgesel seçeneklerdeki standartlar ve biçimler başlığındaki alanı ingilizce olarak seçmem gerekiyor o resimlerde gösterilene göre ama bende öyle seçebileceğim bir seçenek yok. çok tuhaf di mi? ama öyle. klavye falan yüklüyorum ing. ama para birimleri , ölçüler vs türkçe kalıyo. var mı buna bi çareniz? :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://img263.imageshack.us/img263/3710/hsdas8tg.jpg
şundan bahsediyorum işte. o kısmı ingilizce yapmam gerekiyo ama seçemiyorum, çünkü hiçbir seçenek sunmuyo orda.