Runje Runje Runje ..! İzlemiyorum ama radyodan dinlediğim kadarıyla süper kurtardı..
Printable View
Runje Runje Runje ..! İzlemiyorum ama radyodan dinlediğim kadarıyla süper kurtardı..
İbrahim Toraman Çıkmadı , Oyuna Devam Ediyor..
nettin yaw sen :D tuncay gol kacirdi
fenerin sol acigi besiktasin ise sag acigi sakatlandi.mac cok sert geciyor.hakem ise su ana kadar 2 sari kart kullandi.bu hakemi en az 3 hafta dinlendirirler.
dk:74'Beşiktaş'ta Delgoda çıktı yerine Ricardinho girdi.
bence yerinde bir degisiklik ,delgado iyi oynamiyordu yanilmiyorsam.onun yerine ricardinhonun girmesi gerekiyodu ve tigana bunu uyguladi.ama ben hala buragin oyuna girmesinden yanayim.
not:alex sari kart gördü ve trabzon macinda oynayamayacak!
nobrede simdi sari kart gördü.
dk:79 Volkan yüzde yüzlük golü çıkardı. İbrahim Üzülmez sol kanattan sıfıra indi ve ceza sahasına ortaladı. Ricardinho kale dibinde topa vurdu. Volkan son anda topu çıkardı.
Amman Alllah'ım Nasıl Kaçtı Bu Pozisyon Dedirtcek Bi Pozisyon Oldu ,
Beşiktaş'ın Atağında Soldan İbrahim Akın Ortaladı Sanırsam Ricardinho idi Tekrarı İzlemedik daha Vurdu Kaleci Volkan'ın Kucağında Kaldı Bayağı Şanş işi oldu Volkan için..
ricardinho gol kacirdi
Bugün Bence Sahanın En Kötülerinden Birisi Appiah Attığı Paslar Yerini Bulmuyor ,
Hakimiyetini Oyuna Koyamadı DÜşüncesindeyim..
evet ya appiah la tumer cikmali mehmet yozgatli ve aurelio girmeli
Beşiktaş Bunaltmaya Başladı Fenerbahçe Yarı Alanını ,
Fenerbahçe'de Kontra Yakalamaya Çalışıyor ,
Bu dakikalarda Bir Takım gol bulacak ama hangi takım kestirmek zor.
Bu Değişiklikler için Çok Geç Kalındı , ve Aurelio Gircek Dk.85'de
Kezman'la Birlikte Girmesi Gerekiyordu Aurelio'nun
Tümer Çıktı Aurelio Girdi , ve Deniz Sahada Göremiyorum Kendisini ama Baştan Alınması Yanlıştı..
Bugün Lugano'yu Kınıyorum Gerçekten Centilmence bir oyun sergilemiyor..
5 dakika uzatma eklendi.
dk kaç kaç dk uzatma
tamam 5 dk uzatmamymış aynı anda yazdık canla :)
mac berabere bitecek galiba.bizim icin bu sonuc cok iyi oldu fenerbahce ile aramizdaki puan farki 4e indi.besiktas artik galatasarayin üstüne gecemez bence.
90 + 5
Maç Sonucu Fenerbahçe 0 - Beşiktaş : 0
oley be bitti maç 0-0
Ben böle maçında böle takımında böle hakeminde böle yan hakeminde ...
diycem ama yeri değil...
sonuc iyi oldu
Evet bizim işimize gelen sonuç budur puan farkı kapanıyor yavaş yavaş
Alex Trabzon macinda cezalimi simdi :cool:
Yorum yapacak bir şey gelmiyor aklıma ama kısaca...
Fenerbahçe:8
Beşiktaş:1
benim işime gelmedi idda yattı...
ulumemo ofsayt pozisyonunda yanıldığımı söyledim...ama bi delikanlı fenerli çıkıp da luganonun ibrahime yaptğı pozisyon hakkında bişi demedi...bence tümer ve lugano 90 dakkayı tamamlayamazdı..
aynen agzimdan aldim ama ben su bizim golu vermeyen hakemden bahsediyorum ne zaman onemli maclarda federasyon bize esitlik guveni vercek sezona Bulent Demirlek le basliyoruz liderlik macinda Selcuk Dereliyi aliyoruz ve bu macadda kariyersiz bir hakem neler yaptigini gordunuz gerci bizim takim o kadar organize olmadi ama deividin golu goldu.
zico!ya bir soru mehmet aurelio'yu ne amaçla aldı yozgatlı gibi bir adam varken