Van der vart :Hamburgdan Galatasaraya =77 trilyon
Cambiasso:İnterden Galatasaraya =50 trilyon
daha böyle varda aklıma gelmiyo
Printable View
Van der vart :Hamburgdan Galatasaraya =77 trilyon
Cambiasso:İnterden Galatasaraya =50 trilyon
daha böyle varda aklıma gelmiyo
macheranoyu man utd ye 190 milyon$a satmıştım...
rooney'i 120milyon $ almıştım...
Vincent Kompany'i Milan 'a uzun pazarlıklar ve benim inadım sonucu 110 M$ a sattım.
Adriano'yu (Sevilladaki)
değeri 7.5 mn euro iken 25 mn euroya barçaya sattım:D
Oscar Ustari Yaklasik 90milyon Euroya Aldim
bn kerlonu 53m ye almistim
ben barcelonayla başladım...jose luis silva yı aldım..hepiniz bilirsiniz gerçi bu ismi...bedavaya almıştım tabi yaşı 14 dü..5 sene sonra wonderkid oldu bende...manchester united 80 milyon paund teklif etti sattım..üzüldüm arkasından ama napalım ticaret..oyunun zevki birazda burada..şimdi yeni gençler keşfediyorum..bakalım onlar nolacak..bu arada zuniga da wonderkid oldu:)
fernando gago... 50M euro ya chelsea ye sattım (a) :0:
Rooney i Barça ya 150 milyon $ satıyordum yönetim işin içine girdi ama garipler parayı karşılayamadı :)Aeron Lennon nu 50 milyon $ sattım ama ucuza gitti kanımca zaten bendeki 199 p.a yer açmak için sattım onu.Fluminense den Marcelo yu aldım 300.000 $ 2007 de şu an 2009 ve wonderkid oldu özellikleri full hepsi 15-20 arası beleşe getirdik olayı yani.Humberto salinas p.a 185 500k $...Vincent kompany aldım 28 milyon $ sevmedim 21,500milyon + sattım .luis saha yaı sözleşmesinin bitmesine 2 ay kala 9 milyon $ sattım bayerne kerizler :):):)..Büyük transfer yapmadım hiç hep gençlerle kuruyorum kadroyu aldımğım en yaşlı futbolcu 21 galiba..Şu ana kadar gençlere en fazla verdiğim para vincent kompany i saymazsak 22 milyon $....Bir de sparta prague tı galiba biirini aldım Jiri perina 16 yaşındaydı.450k$ a şimdi 17 yaşında rooney kadar gol atıyo p.a 199 :):):)
amma yazdım ha pardon vala :):)
Fenerre peter crauch aldi 12 milyon usd deye 2007 de 2005 saymiom bile
48m$'a Klose'yi Milan'a aldım.
tim cahill i hamburg'a 27 milyon$ a aldim herkese tavsiye ederim oyunun en iyi performans gosteren orta sahalarindan biri
http://img228.imageshack.us/img228/6...ill1td8.th.jpg
http://img81.imageshack.us/img81/1590/cahill2so5.th.jpg
Deivid'i Barcelona'ya 1.5 milyon Avro'ya sattim, oyuncu Deivid olunca bence en basarili satis:))))
Deivid'i iyi satmışsın. Ayrıca Cahill forvet de oynuyor.
bjk oynuyorum gökhan güleç i romaya 20$ a sattım
lebohank mokoena we maxim tsigalko ikiside genç ikiside süper
Reanto Augusto'yu 13 milyon sterline Trabzonspor'a aldim
Fernando Torresi juventusa 150 trilyona aldım
1-franco cangele 2 tirlyona boca juniordan aldım 20 trilyona romaya sattım
2-toto tamuz 1 trilyona b.jeresalum mu ne öle biryeren aldım 15 e dortumda
sattım
3-nizamettini 4 trilyona manisadan aldım 16 ya fenere sattım
4-selçuk inan 6 triilyona aldım 17 ye fenere sattım
5-furkan baştan 0 a aldım 10 trilyona gs ye sattım :D
6-ugo ihemelu 250 milyara aldım 12 ye lazio ya sattım
ben fm2006 da inter den adriano yu chelsea ye 110m dolara almıştım. yine aynı oyunda da arsenali çalıştırırken henry i barcelonaya 120m dolara satmıştım. süper para
Fabregası 110M $a Real Madride sattım..
80 M $ ı peşin,gerisi 12 aylık taksitte.
ogolev i d.kiev den 17,5m$ aldım
r.madrid e 76 m$ sattım + transfer oldugunda % 50 si benim :)
doru büyük bi başarı degil Fernando Torres gibi bi adama yakışırmı 150 trilyon 300 400 trilyon vermem lazımdı...
Alemin Kralı Fernando Torres........
ben 2009'da gerrard'ı GALATASARAY'a almışım 59 milyon $'a.kasayı boşaltmştım onun için ama değmişt süper oynuodu.tabi snraki sene doru düzgün transfer yapamadım para olmadıgı için
cristiano ronaldo yu barca ya aldım 100 milyon sterline biraz kazık oldu ama
werder'deki diegoyu 25m$ aldım liverpoola
önerilerinizi bekliyorum;;)