Versin 15 milyonu yeni patron.Alalım Castillo'yu.Bitsin bu transfer.Bu seneki süper transferlerimizden biriside Nery olsun.
Printable View
Versin 15 milyonu yeni patron.Alalım Castillo'yu.Bitsin bu transfer.Bu seneki süper transferlerimizden biriside Nery olsun.
Chiellini'yide alırsak sol taraf çok iyi olacak.
fmde man city yamayla beraber alacagım ilk takım olacaktır..Harika transferler yapıyolar
Petrov'un kalitesi belli.Eriksson bu sene gümbür gümbür getirecek City'i...
İngiltere kanat oyuncularının en iyi kendilerini gösterebildikleri lig. Bunun yanında Martin Petrov çok iyi diklemesine oynayabilen bir oyuncu. Bence çok yerinde bir transfer umarım sakatlığının tüm etkilerinden kurtulacak Petrov
Alex Ferguson iyi çalışmış bu sefer transfer işlerine.İkiside süper transferler.Anderson'un kolay uyum saglayabilecegine inanmiyorum.İspanya veya italya olabilirdi onun icin.İngiltere en sert futbol oynanan liglerin basında geliyor.Anderson bence kaldiramaz.(zaten ufak tefek bisey:D)
İskoç ekibi Hearts’ın kalecisi Craig Gordon, tam olarak başlıktaki sözleri sarf etmemiş de olsa, Sunderland’in kendisi için 9 milyon sterlinlik bir teklif sunduğuna inanmadığını söyledi.
http://img165.imageshack.us/img165/4...786newszn9.jpg
Hearts'ın izin vermemesi üzerine, Sunderland teknik direktörü Roy Keane'in oyuncuyu Premier Lig’e getirme planları suya düşerken, Gordon konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:
“Teklif kabul edilmediği için ben de bir karar verme durumunda değildim. İddia edilen 9 milyonluk bonsevis bedeli doğru mu bilmiyorum. Çünkü öyle olsa bunun kabul edilmeyeceğini düşünmüyorum. Ben Hearts’ın kaptanıyım ve belli sorumluluklarım var. İşime konsantre olmak istiyorum. Seneye de burada kalacağımı düşünerek hareket etmeliyim.”
Manchester’ın efsanevi kaptanı Keane, Gordon'un transferi konusunda başarılı olamadıklarını itiraf ederken, ileride oyuncudan doğru sinyali almaları durumunda transferi yeniden kovalayacaklarını söyledi
Bir oyuncunun kendine güveni olmalıdır ilk olarak.
Oyuncuyu hiç tanımasamda, 9 milyon euro'ya çok iyi bir kaleci alınabilir.Bu kaleciyi ısrarla istemeleride ilginç demek ki yetenek gördüler.
9m€ çok fazla heleki Sunderland için... Demekki çok iyi bir kaleci...
haberde yanlışlık olmasın 9 milyon sterlin diyo ????? olsa olsa 9 milyon ytl yapar bu oyuncu ;;) fmde olsa iyi bir kaleci ama gerçek hayatta bilmiyorum ama sadece milli takımda görev aldığını duymuştum;;)
Doğru söze ne denir
Harbi adammış,yan çizmemiş direk düşündüğünü söylemiş
İyi kaleci ama Sunderland'in bu parayı kaleden başka vereceği mevki yok mu?
Bence başka kaleciler alabilirmiş.Çok gereksiz olumuş alsalarmış.Adamda kendini kandırmamış bu kadar etmem demiş helal olsun...
9m sterlin basının abartmasıdır ama Sunderland'de o kadar par olması normal Premier lige çıkan takımlar köşeyi dönüyor;)Fm'de iyi kaleci ama gerçekte bilmiyorum:)
Adam kendine güvenmiyor değilki aynı şeyleri Essien'de söylemişti.
Bir oyuncu ben bu kadar etmem demesi çok abes bana göre....
Bayern Münih'in, adı Galatasaray'la da anılan Paraguaylı golcüsü Roque Santa Cruz, Blackburn Rovers'la dört yıllığına anlaştı.
Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers, 25 yaşındaki oyuncu için 3,4 milyon sterline anlaştı. Paraguaylı golcü 1 Ağustos tarihinde Ewood Park'a gelerek, resmi sözleşmeye imza atacak.
Blackburn teknik direktörü Mark Hughes, Galatasaray'ın yanısıra, Manchester City, Porto ve Espanyol gibi takımların da ilgilendiği Santa Cruz'la anlaştıkları için çok mutlu olduğunu açıkladı.
1999 yılında geldiği Bayern Münih'de sekiz sezon geçiren 25 yaşındaki yıldız, Luca Toni ve Miroslav Klose gibi yıldızların gelişinden sonra Alman ekibinde gözden düşmüştü.
Güzel transfer yaptı Rovers... Maliyetide çok ideal... Hayırlı olsun...
Keşke Beşiktaş'a gelseydi:pHayırlı olsun;)
ii bi transfer hayırlı olsun
kendisi için iyi bir transfer oldu ;;)
Bengisu'ya katılıyorum.Harbi adammış..
Yapmaz öyle şey..:D
Daha öncede belirtmiştim alabilirlerse güzel transfer olur diye.Hayırlı olsun.
Kendine güvensizlik değilde açık sözlülük demek daha doğru.Kendini övedebilirdi.Belki mütevazilik de diyebiliriz.
Bu adam çok iyi bir kaLeci.Ama kendiside o kadar etmeyeceğini biLiyor bak ne güzeL :)
İngliz basınında çıkan haberlere göre, Brezilyalı orta saha oyuncusu Elano Blumer’in Manchester City’e transfer olması an meselesi.
http://www.goal.com/images/177_thumb.jpg
The Daily Star gazetesinin haberine göre Manchester City oyuncu için kulübü Shakhtar Donetsk’e 7.4 milyon sterlin ödeyecek ve transfer 24 saat içerisinde tamamlanacak.
Yeni teknik direktör Sven Goran Eriksson önderliğinde kapsamlı bir transfer harekâtına girişen City'nin, 27 yaşındaki oyuncuyu Salı günü basına tanıtması bekleniyor.
13 kez Brezilya milli takımı formasını giyen ve son olarak Copa America'da mücadele eden Elano, geçen sezon gol sıkıntısı yaşayan City'nin hücum gücünü arttıracak bir takviye olarak düşünülüyor.
Bence iyi bir teklif... Elano iyi oyuncu faydalı olur M.City e...
Şu belliki City yeni menajeriyle bu sezon farklı bir hava yakalama peşinde...