- 

Tebrikler Beşiktaş.Yarınki kurada hayırlısı neyse o olsun 

- 

Helal olsun beşiktaş'a şampiyonlar liginde başarılar gelsin Türkiyemize puanlar.Tüm beşiktaşlı kardeşlerimi tebrik ederim 

- 

Evet inanıyordum ben turu geçeceğimize.Ve geçtik.Maçı seyretmedim ama çok zorlandığımızı sanmıyorum.Gollerin Delgado'dan gelmesi çok iyi oldu.İyice moral kazandı böylece.Performansı daha da artabilir.Başka bir anektot ise 2 golünde kanatlardan gelen orta ile oluşması.Bu çok iyi bir gelişme Beşiktaş'ımız için.Ertuğrul hocaya teşekkürler.Çok iyi bir takım oluşturdu.:) 

- 

Tebrikler Beşiktaş............. 

- 

OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
 OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
 OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
 OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
 OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
 OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
 OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
 OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO

Zürihle hesabını kesti Mathias ;;)

FB'de gelsin ŞL'ye el ele başarılara doğru yelken açalım.

- 

Tebrikler Beşiktaş inşallah grublardada başarılı olursunuz. 

- 

Cok rahat bi oyun sergiledik Delgado bi kafa kacırdiki hiç sormayın.Ama sonra kacırdıgının 10 kat 2 tane zor kafa gollerini attı.Serdar Özkan sov yaptı Helal olsun.

Ayrıca Gaziantep'in 11 kişi kapandıgını ve bu nedenle istedigimiz oyunu sergiliyemedigimizin en büyük kanıtı...Macın özetini izleyin futbol nasıl oynanıyomus görün :)

Dimi buda şanstı :):)  Bu sansla nereye kadar Beşiktaş ?

Fener'de büyük ihtimalle Şmp liginde..

- 

Çok güzel bir maçtı taraftar herşey süperdi oyuncularımız özellikle Serdar Özkan ve Delgadoyu tebrik ediyorum hocamız Ertuğrul Sağlam'A ne diye bilirimki o süper biri inaşllah Fenerbahçede katılır avrupa kupasına Ülkemiz için 

- 

sl de iki Turk takımı var artık... 

- 

BeŞiKTAŞK

OOOOOOO Delgadooooooo

Helal be Koçumm beeee

Bu arada Nobre Süresiz Kadro Dışı(Sinan Engin Bjk tv de Açıkladı)
 Nedeni = Son Dakkada Bobo nun yerine oyuna alcaklarmış...oda girtmek istememiş beyfendi..ve kendi ipini çekmiş oldu yolun açık olsun Mert Nobre...

hadi  fener bastır ...Rezil Olcaksak Beraber Olalım..Vezir Olcaksakda Beraber olalım..

- 

O zaman, Mehmet Yıldız'ı alacaklar yedek için.Nobre'de satılır. 

- 

çok iyi oldu en son ne zaman ve hangi takımlarla şl ye 2 takımla gitmiştik? 

- 

Nobre 1-2 dakikalık adam değil.. 

- 

En son 2002-2003 de beşiktaş ve galatasary.... 7 puanla elenmişti her iki takımda 

- 

- 

Geçen maça göre iyiydik Beşiktaş'a tebrikler inşallah gruplarda da başarılı oluruz. 

- 

Tebrikler Beşiktaş,Tebrikler Karakartal.Bize yakışanda buydu.Güzel futbol oynadık ve karşılığını aldık.Aynı başarıyı gruplarda da bekliyoruz. 

- 

Maçtan geldim şimdi.Müthiş taraftar desteğimizle ilk yarı zorlansakta hoş bir galibiyet oldu.Delgado Basel'de de Zurich'i zorlarmış,Beşiktaş'ta durum değişmedi. 

- 

- 

- 

İnşallah hayırlı kuralar çeker takımlarımız.. 

- 

Galatasaray'da banko Erciyes'De cıkarsa süper olur...
 Nobre satılır Mehmet yıldız alınır...

- 

Çok iyi...

Tebrikler..

2/2.

- 

- 

Beşiktaşın turu geçmesine ve Ertuğrul Sağlam gibi bir hocayla turu geçmesine çok sevindim..Gruplardan da çıkacağına inanıyorum.. 

- 

Ertuğrul Sağlam Avrupa Karnesine bir zafer daha eklemiş oldu:) 

- 

Boşuna Çarşı demiyor 'Sağlam Geliyoruz' diye.. 

- 

Tebrikler Besiktas.Bu gece zafer gecesiydi bizim acimizdan :) Uzun bir süreden sonra 2 takimla Devler Ligindeyiz :cool: 

- 

Ertuğrul hocada 90 almasın artık Nobre'yi.Tamam Nobre'nin hatası büyük ama Nobre'yi de anlamak lazım.Umarım bu olay büyümeden halledilir.Çünkü Nobre'ye bu sezon ihtiyacımız var. 

- 

beşiktaşada tebrikler ellerindeki kadroyla iyi işler yapıyolar inşallah gruplardada çok maçlar kazanırlar.