-
Tebrikler Beşiktaş.Yarınki kurada hayırlısı neyse o olsun
-
Helal olsun beşiktaş'a şampiyonlar liginde başarılar gelsin Türkiyemize puanlar.Tüm beşiktaşlı kardeşlerimi tebrik ederim
-
Evet inanıyordum ben turu geçeceğimize.Ve geçtik.Maçı seyretmedim ama çok zorlandığımızı sanmıyorum.Gollerin Delgado'dan gelmesi çok iyi oldu.İyice moral kazandı böylece.Performansı daha da artabilir.Başka bir anektot ise 2 golünde kanatlardan gelen orta ile oluşması.Bu çok iyi bir gelişme Beşiktaş'ımız için.Ertuğrul hocaya teşekkürler.Çok iyi bir takım oluşturdu.:)
-
Tebrikler Beşiktaş.............
-
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
OOOOOOO DELGADOOOOOOOOOO
Zürihle hesabını kesti Mathias ;;)
FB'de gelsin ŞL'ye el ele başarılara doğru yelken açalım.
-
Tebrikler Beşiktaş inşallah grublardada başarılı olursunuz.
-
Cok rahat bi oyun sergiledik Delgado bi kafa kacırdiki hiç sormayın.Ama sonra kacırdıgının 10 kat 2 tane zor kafa gollerini attı.Serdar Özkan sov yaptı Helal olsun.
Ayrıca Gaziantep'in 11 kişi kapandıgını ve bu nedenle istedigimiz oyunu sergiliyemedigimizin en büyük kanıtı...Macın özetini izleyin futbol nasıl oynanıyomus görün :)
Dimi buda şanstı :):) Bu sansla nereye kadar Beşiktaş ?
Fener'de büyük ihtimalle Şmp liginde..
-
Çok güzel bir maçtı taraftar herşey süperdi oyuncularımız özellikle Serdar Özkan ve Delgadoyu tebrik ediyorum hocamız Ertuğrul Sağlam'A ne diye bilirimki o süper biri inaşllah Fenerbahçede katılır avrupa kupasına Ülkemiz için
-
sl de iki Turk takımı var artık...
-
BeŞiKTAŞK
OOOOOOO Delgadooooooo
Helal be Koçumm beeee
Bu arada Nobre Süresiz Kadro Dışı(Sinan Engin Bjk tv de Açıkladı)
Nedeni = Son Dakkada Bobo nun yerine oyuna alcaklarmış...oda girtmek istememiş beyfendi..ve kendi ipini çekmiş oldu yolun açık olsun Mert Nobre...
hadi fener bastır ...Rezil Olcaksak Beraber Olalım..Vezir Olcaksakda Beraber olalım..
-
O zaman, Mehmet Yıldız'ı alacaklar yedek için.Nobre'de satılır.
-
çok iyi oldu en son ne zaman ve hangi takımlarla şl ye 2 takımla gitmiştik?
-
Nobre 1-2 dakikalık adam değil..
-
En son 2002-2003 de beşiktaş ve galatasary.... 7 puanla elenmişti her iki takımda
-
-
Geçen maça göre iyiydik Beşiktaş'a tebrikler inşallah gruplarda da başarılı oluruz.
-
Tebrikler Beşiktaş,Tebrikler Karakartal.Bize yakışanda buydu.Güzel futbol oynadık ve karşılığını aldık.Aynı başarıyı gruplarda da bekliyoruz.
-
Maçtan geldim şimdi.Müthiş taraftar desteğimizle ilk yarı zorlansakta hoş bir galibiyet oldu.Delgado Basel'de de Zurich'i zorlarmış,Beşiktaş'ta durum değişmedi.
-
-
-
İnşallah hayırlı kuralar çeker takımlarımız..
-
Galatasaray'da banko Erciyes'De cıkarsa süper olur...
Nobre satılır Mehmet yıldız alınır...
-
Çok iyi...
Tebrikler..
2/2.
-
-
Beşiktaşın turu geçmesine ve Ertuğrul Sağlam gibi bir hocayla turu geçmesine çok sevindim..Gruplardan da çıkacağına inanıyorum..
-
Ertuğrul Sağlam Avrupa Karnesine bir zafer daha eklemiş oldu:)
-
Boşuna Çarşı demiyor 'Sağlam Geliyoruz' diye..
-
Tebrikler Besiktas.Bu gece zafer gecesiydi bizim acimizdan :) Uzun bir süreden sonra 2 takimla Devler Ligindeyiz :cool:
-
Ertuğrul hocada 90 almasın artık Nobre'yi.Tamam Nobre'nin hatası büyük ama Nobre'yi de anlamak lazım.Umarım bu olay büyümeden halledilir.Çünkü Nobre'ye bu sezon ihtiyacımız var.
-
beşiktaşada tebrikler ellerindeki kadroyla iyi işler yapıyolar inşallah gruplardada çok maçlar kazanırlar.