Batuhan rüyadan uyan bence Fenerbahçe ligi bitirdi ... çok güvendiğiniz Zico olağanüstü teknik direktörlük özelliklerini :p :p :p kullanırsa şampiyon oluruz :o
Printable View
Deniz maç bitmiş.
2 dakkanin kavgasını yapmak gerenksiz..
Kezman'ın atılmasına çok sevindim.
Aziz başkan daha fazla dayanamaz artı
sonraki maçlarda Semih oynayacak ona da çok sevindim.
Bu sene şampiyon bence Gs.Fb sanki ligi ciddiye almıyor gibi duruyor.
Fenerbahçe için herşey bitmiştir diyemeyiz, ancak bu noktadan sonra ligde başarılı olması imkansıza yakındır. Bunu aldığı sonuçlara bakarak değil, oynadığı (!) futbola bakarak söylüyorum..
Avrupa'da başarılar Fener..
Iste onu diyorum ya. 6 dakikanin oynanmadigini kanitlamanin tek yolu hakemin saatine bakmaktir. Bizlerin TV'den gorebildigi resmi olmayan LigTV saati. :)
Yani bu konuda kisir bir dongu var. Biz istedigimiz kadar soylenelim, sonucta az oynattigini kanitlamanin tek you hakemin saatine bakmaktir. Sonucta kac dakika uzatma oynanacagini da belirleyen hakem, bu oynanacak dakikayi ayarlayan da hakem.
Ya bu Kezman ah Kezman vah Kezman maçta oynadı mı bilmiyorumu maçı izlemedim. Ama onda kesin suç vardır.
hep süresi eksik maçlarda manisada oynanıyor geçen sene manisada 2-2lik gs maçında hakem maçı 38 sn erken bitirmişti hemde zelenka bonmboş giderken hiç bir gsli yokken:D
Provakatörler yine iş başında .. !
Matematiksel olarak hiçbirşey kesin değil.Niye bu kadar emin konuşuluyor anlamadım.
Bir sezon önce 70 puan ile şampiyon olabildikten sonra herşeyin olabileceğini söylüyorum.
Geçen sezon Fenerbahçe'nin nasıl şampiyon oduğunu da herkes biliyor, tartışmaya hiç gerek yok değil mi?
Bu sene herşey bambaşka olacak..
Yahu arkadaşlar.Kezman'ın kredisi tükendi bence.Sezon sonuna kalmaz yolcu :eek:.
Artık Aziz insan Carew'i mi alır Kuranyi'yi mi alır belli olmaz.
Kezman gitsinde yeterki maçlara 10 kişi çıkalım yerine birisi gerekemz. İlhan var.
Kezman - Kezman fiziksel olarak bitik. Mac sonrasi roportajinda da bunu gayet acik bir sekilde soyledi ancak roportaji yapan tam olarak cevirmedi. Kezman'in acikca soyledigi yaptigi mucadeleden dolayi sut vuracak gucu kalmamasi ve etkili vurus yapamamasi.
Zico - Rakip 4-5-1 oynuyor, bununla kalmiyor 5'li orta sahada iki kisi on libero ve ozellikle ortadan oynama sansini kapatiyor Fenerbahce'nin. Ortaya kayan Deivid ve Alex'e sadece uzaktan sut sani kaliyor. Ileride tek basina kalan Kezman rakibi zorlayamiyor cunku top kendisine geldigi anda 2-3 kisi sut acisini kapatabiliyor. Rakip defansin icine giren bir baska Fenerbahce'li oyuncu olmadigi zaman da rakip defanslar kimi marke edecegi konusunda tereddute dusmuyor. Kisacasi Fenerbahce'nin ofansif stili rakibi zorlama amacli kurulmamis. Fenerbahce rakibi zorlamayan alanlarda bol bol topa sahip oluyor ama rakibi zorlamiyor.
Bununla beraber Zico takiminin oyuncularina ofansif bolgelerde ne yapmalari gerektigi antrenmanini pek detayli bir sekilde yaptigini dusunmuyorum. Fenerbahce'nin bir atagi digerine benzemiyor, devamli ayni seyleri denemiyor Fenerbahce. Tamamen sahadaki yaratici oyuncularin hunerlerine birakilmis durumda gol ihtimali. Ayrica bence Fenerbahce'li oyuncular maca iyi hazirlanmadiklari icin mac icinde rakibin zayif yonlerinin ne oldugunu kendi kendilerine cozmek zorunda kaliyorlar. Yani yildiz oyuncular oynarsa Fenerbahce basarili olur, oynamazsa basarili olamaz. Daum doneminde yildiz oyuncular makina gibi isleyen bir sistemin guzel tarafi idi. Zico ile ise makina gibi isleyen bir sistem yok, oyun ve basari tamamen yildizlarin ne kadar iyi durdurulmus olduguna bagli.
ya arkadaşlar carew daha geçen transfer döneminde aston villa ya transfer oldu..premier lige kadar yükseldi..hiç aklım almıyor böyle bi transferi..
Sence Aston Villa Fb'den büyük mü?
Holosko yu alsın fener bence kezman ve carewden 10 kat daha iyi
Hayır şike yapmayla alakası yok yav, yanlış anlamayın.. :p
Birazcık Fenerin şansı, birazcık hakemler ( her sene olabilir, doğaldır), en büyük etkende diğer rakiplerin şanssız puanlar kaybetmesiyle alınan bir şampiyonluktur.
Bu sene rakipler iyi performans ortaya koyuyor ve kesiblikle daha iyi durumdalar. Fenerbahçe'nin gelipte yakalaması çok zor görünüyor bence.. :)
Fenerbahçe kayıplarda....
4-3-1-2 sistenmi çok yanlış
Alex forvet gibi oynuyor.
lyon un geçen seneki real madrid maçını izlemeni tavsiye ederim..carew cannavaroyu darmadagın etmişti..tek maç olarak bakmıyorum ama carew geneldede çok kaliteli bir oyuncu..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
başka bi alternatif varmı?? sistemi sayısal verilerden ibaret düşünmek yanlış ama şöyle bir gerçek varki fb ilerde çoğalamadıkça işi zor..
"Tuncay ruhunu gönder ! "