Quote:
Originally Posted by
elhadji
Orduspor tahmin ettiğim gibi kazandı ve kritik bir galibiyetle ilk devreyi kapattı. Kartalspor deplasmanda 2. galibiyetini aldı. Karşıyaka karşısında aldığı galibiyet gerçekten çok önemliydi. Eskişehirspor' da Engin Öztonga oynamadığı ya da yedek çıktığı sürece işler düzelmeyecektir. Malatyaspor ise ezeli rakibi Elazığspor karşısında süper staraı Taner' in hat trickiyle 3-2 kazanmayı bildi.
Abi zaten Engin Öztonga 2-3 haftadır 11'de başlıyor ama yine işler düzelmiyor. Şimdi bunula ilgli bazı haberler sunacağım.:
"Operasyonsa operasyon..."
Boluspor maçının ardından gergin olduğu gözlerden kaçmayan Teknik Direktörümüz Metin Diyadin şöyle konuştu:
“Maçın teknik yorumu yok.Böyle mağlubiyetlere alıştık biz.Ama ben çözümünü biliyorum.Dört haftadır devre arasının gelmesini bekliyordum.Yönetimimizle bu konu hakkında görüşeceğim gereken neyse yapılacak.Uyulursa olacak yoksa olmayacak.Operasyonsa operasyon yapılacak.Herşeyin farkındayım.Kendi tespitlerim doğrultusunda üzerimize düşeni yapacağız.Eskişehirspor’un hedefinde sapma yoktur.Buradan arzu ettiğimiz üç puanı alamadık ama zirveden uzaklaşmış değiliz.Biz 30 puandayız üstümüzdekiler 31 puanda .25 yıldır bu işin içerisindeyim,neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.Sezon sonunda istediğimizi alacağız,bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Kaynak: eses.org.tr
Diyadin’e tam destek var
Teknik direktörümüz Metin Diyadin ile uzun vadeli çalışmak istiyoruz. Bize verdiği rapor ve istekleri doğrultusunda gereken neyse yapılacak. Kendisi ile yarın (bugün) bir kez daha görüşeceğiz. Yapılması gereken neyse yapacağız. Devre arası tatili en iyi şekilde değerlendirip transferi bitirmiş bir şekilde takımı kampa göndereceğiz" dedi.
Transfer bütçesinde sınır yok
Almak istediğimiz futbolcuların listesi elimizde. Hocamızın raporu doğrultusunda mantıklı ve doğru isimleri transfer edeceğiz. Transfer bütçemizde sınır yok. Yarın (bugün) yapacağımız yönetim kurulu toplantısında tüm gelişmeleri değerlendireceğiz. Kamp başlamadan transferi bitirmek istiyoruz. Sürpriz oyuncular alınabilir. Bu yüzden şimdiden isim vermek yanlış olur".
Şimdi de Gökhan Çalışal
Eskişehirspor yönetimi transferleri sessiz sedasız bitiriyor. Şimdi’de Boluspor’un sol kanat elemanı Gökhan Çalışal gündemde. Eskişehirspor yönetimi ara transfer dönemini beklemeden şimdiden transferleri bitirmeyi tercih ediyor. Takımın kampa yeni takviyelerle gitmesini hedefleyen Eskişehirspor yönetimi daha önce temasta bulunduğu Emre Toraman ve Serdar Samatyalı’dan sonra şimdi de Boluspor’un sol kanat elemanı Gökhan Çalışıl ile görüştü. Boluspor’un 1980 doğumlu sol kanat elemanı Gökhan ile yapılan görüşmelerin büyük ölçüde bittiği öğrenilirken Boluspor teknik direktörü Serhat Güller Eskişehirspor’la görüştüğü için Pazar günkü maçta forma vermedi. Maçtan sonra gazetemiz muhabiri Erkan Midilli’ye özel açıklama yapan Eskişehirli teknik adam Serhat Güller " Eskişehirspor’la görüşmelerde bulunduğu için kadroya almadım. Kendisi kaliteli ve yetenekli bir oyuncu. Eskişehirspor’a çok faydalı olur. Zaten lig futbolcusu. Deneyimi yüksek. Eskişehirspor’a güç katar."dedi.
Kaynak: Eskişehir İstikbal Gazetesi
Es-Es’in listesinde Can Arat var
Eskişehirspor yönetimi, 1 Ocak 2008 tarihinde başlayıp 31 Ocak 2008 tarihinde bitecek olan ara transferi en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Sızan haberlere göre Fenerbahçe'den, Can Arat, İlhan Parlak ve Kemal gibi isimler istendi. Eskişehirspor futbol takımı ara transferde kadrosuna ikinci yarıda başarıya katkı sağlayacak, uyumu bozmayacak üç isim almak için çalışmalarını hızlandırdı. Edinilen bilgilere göre bu isimlerin başında Fenerbahçe'den Can Arat geliyor. Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan İlhan Parlak ve Kemal gibi isimlerde kiralıklar listesine alınırsa Eskişehirspor tekrar devreye gidecek. Bu isimler içerisinde gelebilecek isimlerin başında gelen Can, Fenerbahçe alt yapısından yetişti. 23 yaşındaki defans ve orta saha oyuncusu, Karşıyaka ve Sivasspor takımlarında kiralık olarak geçen sezonlarda forma giymişti. Fenerbahçe teknik direktörü Zico uygun bulursa yetenekli futbolcu bu defa Eskişehirspor'a kiralanacak. Can Aratı'ın yanı sıra Serdar Samatyalı'da listede yer alıyor. Alternatif isimlerle yola çıkan Eskişehirspor yönetimi ve teknik kadrosu gidecek isimleri ise gelecek isimlere göre belirleyecek. Sızan haberlere göre, İshak, Mehmet Akif gibi futbolcularda gönderilecek isimlerin arasında.
Kaynak:Eskişehir Sakarya Gazetesi
Bu iki gazeteninde yönetimde adamları var o yüzden sallama haber yazacaklarını düşünmüyorum ama İlhan ve Can zor gibi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2 haber daha.!!
CENK’E 3 ALTERNATİF VAR
Eskişehirspor yönetimi kaleci Cenk’e alternatif arıyor.
Ramazan, Oğuz Dağlaroğlu ve Metin Aktaş gündemde.
Eskişehirspor’un Sakaryaspor’dan transfer ettiği tecrübeli file bekçisi Cenk’i, genç file bekçisi Sinan’ın fazla zorlayamamasının yanı sıra hatalı gollerine Bolu maçında da devam etmesi yönetimin alternatif aramasını gündeme getirdi.
Kaleci Cenk’i zorlayacak, rekabet ortamına sokacak ve performansını arttıracak tecrübeli bir kaleci almaya karar veren Eskişehirspor yönetimi Ankaraspor’un kalecisi Ramazan, Rizespor’un file bekçisi Metin Aktaş ile eski Fenerbahçeli ve şuan Gaziantep’te forma giyen Oğuz Dağlaroğlu ile görüşüyor.
Üç kaleci ile görüşmelerin sürdüğü öğrenilirken, her üç kalecinin de Cenk’i zorlayacak tecrübeye sahip olduğu ve iyi oldukları belirtildi.
Operasyonun‘rotası’ çizildi
Eskişehirspor’da operasyonun rotası çizildi. Teknik direktör Metin Diyadin yapılacak transfere göre gidecek futbolcuları belirleyecek.
Eskişehirspor teknik direktörü Metin Diyadin’in Bolu maçından sonra gergin bir havada yaptığı açıklamada kadroda operasyon yapılacağını açıklamıştı. Görüştüğümüz teknik direktör Metin Diyadin " Başkanla görüşüyorum. Kesin bir isim yok. Ama bir kaç isim kesin gidecek. Alınacak futbolculara göre de belirlenebilir" derken topun ağzında yer alan futbolcuların isimlerini açıklamadan kaçındı. Gazetemizin yönetime yakın kaynaklardan edindiği bilgilere göre Diyadin’in gözden çıkarttığı futbolcuların başında Ersin ile İshak’ın geldiği öğrenildi. İshak’ın kendisinin de gitmek istediği belirtiliyor. Bu arada orta saha elemanlarından M.Akif veya Birol’ dan birisinin yanı sıra stoperlerden birisinin de gönderileceği ileri sürülürken, bunlara yeni isimlerin katılabileceği belirtildi.
Eskişehirspor’da transferlere göre rotası çizilecek olan operasyonun Antalya kampı öncesinde bitirilmesi de gündemde.
Kaynak: Eskişehir İstikbal Gazetesi
Defans elemanı bana göre Tufan'dır. Mehmet Akif'e bizim yönetim nasıl 1.5 milyon $ istemiş anlamıyorum. Her maç hata her maç hata.