Oynansada öğrensek :)
Printable View
Oynansada öğrensek :)
Sabır sabır arkadaşlar.
Yarın eklenecek maç.
Tahminleriniz neler :)
Maçı yarın akşama doğru oynamış oluruz. ;)
Galatasaray kazanır tabiki :)
Galatasaray alır bence GS'ye güvenimiz sonsuz...
Akşama kadar bekliycekmiyiz ya biraz cabuk yapın bence.Fenerbahce'ye güveniyoruz fark bekliyorz!
galatasaraya başarılar cabanas dışında gol sürekli gol atan biri daha olsa bu takım şampiyon olur
Şu anda iş yerinde olduğum için doğal olarak oynayamıyoruz. Akşam 8 gibi oynamış oluruz. ;)
Emre hocamıza güveniyoruz FoRzA Emre
Emre gör Galatasaray camiasi seni bir türlü kabullenemedi :D Baran'ı istiyorlar galiba :D Herkes Forza Baran diye tutturdu :D
O mesajı ben yazmadım Basın çarpıttı söylediğim sözleri :p
Ben bundan sonra sezon sonu konuşacağım :p
hepinizede başarılar iyi gidiyorsun murat abide toparlanmıs gibi gözüküyor gönlüm gs'den yana inş kazanır ve yoluna devame der
Turkcell Süper Ligi
13. Hafta
Fenerbahçe: 7 - 1 :Galatasaray
http://img503.imageshack.us/img503/2...sarayspwr6.png
İşte Fenerbahce'nin gücü.Yazıklar olsun sanada Emre ne hallere düşürmüşsün takımı 1-0 dan 7-1 byük başarı valla.Bekir boş geçmemiş yine.Uzun lafın kısası Fenerbahçe 7 bitirdi.
Emre Elmalidereoglu eger yüregin varsa bu mactan sonra istifa edersin. :mad: :zuhaha
Emre'yi istifaya çağırıyorum...:p
Abi yapacak bişeyim yok 7 golün 4-5 tanesi duran top. Bekirin kiler korner, Corlos friki, M.Yıldız ın 1 golü bile frikik düşünün Yıldız frikikten gol atıyo anlayın aykutun nasıl oynadığını.
1-0 öne gectik 1 - 1 oldu daha sonra Barış bomboş kaleye atamadı atsa ilk yarıyı 2-1 önde kapatıp ikinci yarıyı daha farklı oynayabilirdik olmadı. Şanssızdık, aykutun kötü oyunu da eklenince sonuç :(
abi nedir bu maç :D Yönetim bişi dedi mi ?? Merak ettim açıkcası :D
Ohaa!!Ne Yaptın Sen Mustafa Abi...:)
Emre Abi İStifa!!!
Mustafa abi ne yaptın yav :D bir an skoru görünce şok oldum :) PesimiSTyla istifa :p
Beni bırakın kendi halime cok bitkinim ve de yorgunum, terapi ordularınızı geri cekin artık son günler durgunum [by Sago]
:p
7-1 e bile bahane bulucak kadar acizsin Emre'cim.Bide kendine iyi menajer diosun msn'de yazıklar olsun sana.Bu arada bi hatırlatma etme bulma dünyası(anladın sen):zuhaha
Emre İstİfa'!!!!
ohooo Buraya gelmişsiniz bol keseden atıp tutuyorsunuz :n:
Mustafa sagolsun yememiş , içmemiş bi taktik yapmış ki iddaa ediyorum totalden iyi. Defans adamı Bekir gol kralı olacak neredeyse. varın gerisini siz düşünün.
Bu arada "I am the boss" Asarım keserim sonunda sampiyon olurum . Lig uzun maraton 7 gol yedik diye puanlarımız sıfırlanmıyor. Relax rahat .
Beni bırakın kendi halime cok bitkinim ve de yorgunum, terapi ordularınızı geri cekin artık son günler durgunum [by Sago]
sadece sabredin :D
Biraz geç oldu ama bende açıklama yapayım.
Maça pek etkili başlayamadık. Daha sonra ufak bir kaç değişiklikten sonra Bobo Alex'in arapasında kaleciyi çalımlayarak golü attı. Daha sonra Bekir sahneye çıktı ve kornerden güzel bir gol attı. Devamında Bekir (kornerden) Carlos ve Mehmet Yıldız ( frikikten) birer gol attı. Arada Bobo'nun gene kaleci çalımlayarak attığı gol ve Mehmet'in yakın mesafeden sert şut ile attığı gol geldi.
Maçın genelinde iyi oynadık. Rakibin top ile oynamasına göz yumduk üzerimize çektik ve kontralar ile golleri bulduk. Emre maç esnasında cidden şanssızdı Barış ve Cabanas boş kaleye 2 defa gol kaçırdılar. O goller olsaydı sonuç çok farklı olabilirdi.
Ayrıca taktiğin tamamını ben yaptım dersem haksızlık yapmış olurum. ;) Eğer başarılı sonuçlar almaya devam edersem sizlerle paylaşacağım ;) Ayrıca taktiğimin isiminide koydum:D Emre sağolsun 7 gol yiyince taktiğin adını Goal Goal Goal koydum hehe
Rezalet naptın 0-0-10 la mı çıktın Galatasaray Menajeri...
Şaka bi yana hakkaten rezalet bir maç bir Galatasaray'lı olarak bu maç gerçek olsaydı sokağa çıkamazdım heralde.