Ayrıca, her kazandığımız maçtan sonra yaygara koparan arkadaşları burada da görmek isteriz.
Printable View
Ayrıca, her kazandığımız maçtan sonra yaygara koparan arkadaşları burada da görmek isteriz.
Tebrikler Bjk 137 hafta sonra liderler.Lig yarışı kızıştı 52-51-51-51 oldu.
Maçı Galatasaray alsaydı eminim ki Galatasaray'lı arkadaşlar Feldkamp'ı istifaya davet etmeyecekti..Önce Fenerbahçe sonra da Beşiktaş maçını kazandığı için başlarına tac edecekti.
golü kim attı acaba?nobre demeyin:D
Kötü oynadık. İlk ve tek pozisyonumuz ikinci yarının basında kornerden Haakan ın vuruşuydu olmadı. BJK bastırdı üst üste kornerler kazandı ve belalımız Nobre golu attı.
BJK macı daha cok isteyen taraftı. Özellikle Holosko cok koştu iyi oynadı. Bizde bunu yapan kimse yoktu ve sonuç malum.
Tebrikler bjk.
Tebrikler Kara Kartal. Zirveye yakışan futbol oynadılar. G.Saray'ı durdurdular. Güzel pozisyonlar yakaldılar ve tek gol ile bu işi bitirdiler.
Tebrikler Beşiktaş takımına ve taraftarına..
http://img162.imageshack.us/img162/7674/57514sh4.jpg
Maçın 2.yarısını izledim.Bu yüzden ilk yarı hakkında bir yorum yapamayacağım.İzlediğim kadarıyla Beşiktaş üstün oynadı.Kazanmayı haketti.Kısa bir zaman diliminde Galatasaray'ı hiç çıkartmadı dahi.Tebrikler Beşiktaş.Yeni liderimiz hayırlı olsun.Feldkamp ile Galatasaray'ın işi oldukça zor.
Nonda ümit başlamalıydı ilerde top tutamadık ardanın yerinin sol açık olduğu bir kez daha görüldü.
çok kötü oynadık bu sonucu hakettik ligde son iki maçtada gol atamamiş olduk
Bu maçta Beşiktaşlı olasım geldi yahu, üst üste gelen ataklar, müthiş atmosfer, tezahuratlar.:D Tebrikler Beşiktaş, favori gösterilmeyen, Cisse olmadan kazanamaz, Galatasaray orta sahayı kontrol eder maçı alır diyenlere inat bugün 2. yarı sergilediği performansla maçı sonuna kadar haketti.
3 puan ve yıllar sonra gelen liderlik için tebrikler Beşiktaş...
Maçı hakeden taraf kesinlikle beşiktaştı, hiç bir bahane ve diğer ögeler bu haketmeye gölge olmamalı. Bir tane ümitin pozisyonu var endirek serbest vuruş verilebilecek gibi, onun dışında maç güzeldi, tribünler iki takım adına da güzeldi. Mükemmel karaografiler vardı maçta. Özellikle BJK kapalısının açtığı bayrak duygularımı kabarttı. Son zamanlarda Fenerbahçe taraftarı gibi hemen her maçta kareografi yapmaya başladı Gs taraftarıda bir ara iyice durulmuşlardı deplasman maçında güzel görüntüler oluştu armAnın peşindeyiz sözü arkasında..
Ne kadar meraklisiniz,Nobre´nin bize attigi golleri saymaya. ;)
Neyse Kalli gider,yerine baska bir teknik direktör gelirse,sampiyonluk sansimiz devam eder.Fikstürde en avantajli takim biziz.
2. yarı başlar başlamaz golü bulabilseydik herşey farklı olabilirdi. Beşiktaş pozisyon bulamadan bir baskı kurdu ve duran topta gol geldi.
Servet ve Song'ta maç başından sonuna kadar bir anormallik vardı ama çözemedim.
Sabri içler acısıydı. Şunu anlamıyorum o kadar idman, okadar maç tecrübesi yahu biz yüzyılda bir halı saha maçına çıkıyoruz. İdmansız ham şekilde attığımız paslar adama gitmese bile gitmeme sebebi rakibin topu engellemesi oluyor. Hakan Şükür nerde bu topu nereye atıyor.
Tabi golden sonra Beşiktaş çok müthiş oynadığından değil Galatasaray'ın hurra çullanmasından pozisyonlar buldu. Atabilirdi ama şansızlıktan ötürü gol gelmedi.
Kalli'de şunu öğrenemedi. Ümit-Hakan arkası Nonda iş yapmıyor. Bu Fm değil ki sok bütün golcüleri anlayışı topluca hücum yap sonrada golü bul. Bir ara Aykut-Orkun değişikliğini yapıp hücum anlamında Galatasaray'a katkı sağlayacağını düşündüm. :icon_biggrin:
Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Öyle yada böyle kazandılar ve gün onların günü. Atmosfer çok güzeldi.
Son olarak hakemin es geçtiği pozisyon ceza sahası dışında ancak faulü yapan oyuncunun bir sarı kartı vardı diye hatırlıyorum. Verebilme cesareti olsaydı ki bunu görmemek imkansız bir durum. Beşiktaş 10 kişi kalacaktı. Bu skora etki etmezdi ama hakem hatası olarak göze çarptı.
Tebrikler Beşiktaşıma yıllar sonra lideriz :) Ayrı bir duygu.
Türkcell Süper Lig 24. Hafta Puan Tablosu
4)Sivasspor....=..51 puan
Beşiktaşım yine güzeldi taraftarım yine süperdi holoskom yine hızlıydı toraman yine savaşçıydı... tebrikler Karakartalımm bu moralle liderlik devam eder daha kimse duramaz önümüzde.. LİDERİZ ULAN BEŞİKTAŞ ULAN!!
Birşeyi anlamıyorum. Beşiktaş kazanıyor. Beşiktaşlı arkadaşlarımdan bir tek kelime çıkmıyor. Ama Fenerbahçeli arkadaşlarım hiç durmuyor. Mesaj yağmurunun ardı arkası kesilmiyor.
Ayrıca "Nobre'nin kaç golü var size?" gibisinden muhabbetler ne yaratır orası tartışılır.
büyükpivota katılmamak elde değil..resmen alay ediliyor..
bide şunu belirtmek istiyorm..henüz ligin bitmesine uzun haftalar var..bu degirmenin altından çok sular geçer kimse merak etmesin..
feldkamp hiç bişi yapamadı yenildik ama bana çokda koymadı keşke kazansaydık.
bence bugün çok çok kötü oynadık.kitlendik oyuncuların aklı maçta deil gibiydi.hayırlısı olsun.
ayrıca nobrenin gol atması kadar doğal bir şey yok.sonuçta forvet oynuyor.
Nobre'nin estantene olarak yazıyoruz...
Futbol konuşmak yasak mı? Ben Beşiktaş'lıyım veya Fenerbahçe'liyim ne fark eder. İstediğim yere istediğim gibi mesaj yazarım. Heee Fanatikçe olur ceza alırım aklı başında olur taktir edilirim...
Kimse kimsenin hangi konuya mesaj yazdığına karışmaya hakkı yok diye biliyorum...
Hoşgörü.;)
Fenerbahçeliler yazamaz diye birşey yok, Beşiktaşlılar da yazar merak etme. Oraya smile da koydum, Nobre Galatasaray'a çok gol atan bir oyuncu ve merak ettim sordum, yanlış birşey yazdığımı düşünmüyorum, böyle şeyleri de sorun yapacaksak hiç yazmayalım yahu...
Maça gelirsek Baki de bugün bence gayet iyiydi, Tello ilk yarı bişeyler yapmaya çalıştı ama 60'dan sonra pek adını duymadım, Holosko çok iyiydi ve hakemin ofsayt diye kestiği bir pozisyon vardı, gördüğüm kadarıyla ofsayt yoktu ve Delgado karşı karşya kalabilirdi kaleci ile.
Konuyu saptırmayalım arkadaşlar.
Tebrikler Karakartal.İlk yarısı çok durgun geçti maçın.Sıkıcıydı bana göre ama ikinci yarı Galatasaray'ın kaçırdığı iki pozisyon ile hareketlendi maç.Sonra üst üste gelen kornerlerden gelen gol skoru belirdi.Yıllar sonra gene lider olduk.Güzel bir duygu :)
Ben bu konudan bahsetmiyorum ki, benim telefonum boyuna titriyor burada. Neyse konuyla alakalı değildi.
Hoşgörüye gelince, kupa maçından sonra Fenerbahçeli arkadaşlarımıza yeterince hoşgörü gösterildi. "Volkan ne dövdü Lincoln'ü keşke biraz daha dövseydi" diyen şahıslar hala aramızda dolaşıyor. Neyse konuyu saptırmayayım iyisi mi.
Beşiktaş'ı tekrar tebrik ediyorum. Oynadığı futbolla bu maçı kazanmayı haketti. Sezon başından beri pek de güzel oynamıyorlardı. Ama bu maçla liderliği hakettiler. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Feldkamp hatalarından birazcık ders alabilirse şampiyon oluruz bu yıl.
HoLosko Forveti toparLadı Nobre 1 tane attı 3 tane kaçırdı atıLmayacak goLü attı adam 3 tane kaçırdı ne biçim iş bu adama orta kesin ancak oLe goL atıo yaf :D