Ula Baros o nasil kacti öyle :D
Sonuna kadar süper getirdi,ama atamadi.Tribünler hemen ona destek verdi,Milan Baros oley diye.Bence Baros atacak bu macta 1 gol.
Printable View
Ula Baros o nasil kacti öyle :D
Sonuna kadar süper getirdi,ama atamadi.Tribünler hemen ona destek verdi,Milan Baros oley diye.Bence Baros atacak bu macta 1 gol.
Yav Azcık Becerikli Olsak 5-6 Olurdu
Baros herseyi yapti songu tolgayı gecti boş kaleye atamadı =/ Milan Baros, Milan Baros oley oley oleyyy
Baros amma çok gol kaçırıyor. Anormal bir durum bu:)
Şu maçı inşallah gol yemeden bitiririz ya. :p
@EreN: bizim için alışılagelmiş bir durum forvetlerimizin beceriksizliği :p
edit: spiker egemen için ligimizin takoz oyuncularından biri dedi :zuhaha
"Egemen kolay kolay darbeden yerde kalacak adam değil. O da Turkcell Süper Lig'in takoz oyuncularından."
Ümit Aktan'dan müthiş teşhis :zuhaha
Baros çıktı atamadan; Nonda girdi...
Milan Baros çıktı- Nonda oyunda. Üzüldüm Baros'un bu kadar güçsüz bir Trabzon'u boş geçmesine.
Nondadan Gol Bekliyoruz Hadi Nonda Göster Kendini
Tribünlerde show var... Muhtesem..
Galatasaray beni şaşırttı helal olsun.. Tebrikler.
Ayhan Sakatlandı Eyvahlar Olsun
Maç sonucu... Galatasaray 3-0 Trabzonspor
Gözümüz Aydın 3 Puan 3 Gol
Vallahi süphelerim vardi bu macla ilgili,olasi bi puan kaybina sasirmayacaktim ama futbolcular istedigimiz gibi oynayinca maci rahat kazanmasini bildik.(=
Arda ve Lincoln´ün golleri süperdi,umarim ayni futbolu Olympiacos´a karsi da sergileriz.
Tebrikler galatasaray.Sonuna kadar hakettik.3 puani aldik mutluyuz.
Güzel oldu rahat oldu. ASY de ne sekilde olursa olsun, kiminle oynayacak olursak olalım her zaman favori Galatasaraydır. Bugun bunu gördük. Çok iyi oynadık, cok güzel bir galibiyet aldık...
3-0 bitti ; fakat cok daha farklı da olabilirdi. Turuncu forma ilee 4 gol gelenegimiz vardı bu sefer 3 attık :) Her 4 attıgımız takım için küme düşer yorumu yapiliyordu; umarım Trabzon için bu yorumlar yapilmaz.
Taraftarlarımız da muhtesemdi. Hakettigimiz 3 puanı, hakkımız olanı söktük aldık. Şimdi önümüzde Olympiacos macı var. Yürüyedur Aslanım!
Arda'nın müthiş golünü de unutmayalım :)
Kesinlikle Fark Gideceğimiz Maçta 3-0 İle Yetiniyoruz Ayrıca Trabzonun Oyunu Buysa Daha Lider Olmalarıda Çok Zor
İşte bu harika oynadık sonuna kadar hakettik maç öncesi çok rahattım bu maçı farklı kazanıp üzerimizdeki karabulutları dağıtacağımızı hissediyordum öylede oldu..Biraz daha şanslı olsak 10 kişiyle bile daha fazla gol bulabilirdik..Her oynadığımız maç sonrası ''felanca takım zaten çok kötü küme düşerler bu sezon'' gibi laflar söyleyenler bu maç için ne diyecek merak ediyorum..
Skibbe Yerini Şimdilik Garantiledi Bence Ne Olursa Olsun Skibbe İle Devam Edilmeli
2 golümüzde ofsayttan sayılmadı :D
Bu arada aydın rakibe sarı kart göstermede rekor kırıcak.. :) Öne geçtiğimiz maşlarda oyuna alırsak çok can yakar..Nitekim gol attı..Sanırım orda ofsaytta yoktu...