SArı lacivert şampiyon fener!
:)
Gsliler dünya su gününü kutladılar :D
Printable View
SArı lacivert şampiyon fener!
:)
Gsliler dünya su gününü kutladılar :D
aslında bi gün belirlense o zaman kutlansa dimi....
fbliler ayrı gün Galatasaray lılar ayrı gün kutlamasa...
Quote:
Originally Posted by hurmet
o değil appiah ın golunden 5 dk evvelki pozisyonu diyorum senin dediğinde varsa 2 kere elemiş :)
Kongre sonucu başkan canaydın çıkacak .bunu yazayım önce ..
sonra ne hakeme ne furbolculara kusur bulmuyorum , ellerinden geleni yaptılar..
benim kızdığım içinde bulunduğum tribünler... yahu bu garez nedir ?
ayıp yahu ,takımın hızını kesiyorlar bi de.. ya çeksinler kameraya tespit etsinler, tribünlerden ihraç etsinler de biz de rahat edelim..
neymiş ilk maçta olanlardan fb saha kapama cezası almamış..gerekçeye bak; o zaman kapkaççıların az ceza almasına kızıp biz de kapkaç yapalım , ne dersiniz hoş olmaz mı ?
uzul me volkan abi herkez yanıla bilir :DQuote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
yaa ümitin sakatlaması çoooook kötü oldu :(:(
Gerçekten çok zevkli maçtı. Keşke maçı sahaya atılan pet şişeler olmadan izleseydik ama olmadı. Her zaman olan şeyler malesef :(
Güzel maçtı, hakeden kazandı diyemiyeceğim ama iki takımda iyi mücadele etti. Sağlık olsun diyelim ;)
olan ümit karana oldu,galatasaray onun yokluğunu çok arayacak.servet golleri çok güzel izledi,keşke daum tribüne yollayıp izletseydi daha net görürdü :D
fener acil ortaya çözüm bulmalı yoksa seneye çok sıkıntı çekerler.Galatasarayı ise güzel futbolu için tebrik ediyorum çok güzel oynadılar,özellikle hasan şaş ı çok beğendim.
Sölenecek çok fazla şey var aslında ama... Ben sadece bir noktaya dikkat çekmek isterim. Bu zor şartlar altında, kaotik bir ortamda, her türlü imkan eşitsizliğine rağmen--turu geçemeyen GS taraftarı takımlarıyla övünmelidir. (bkz:iyi ki sööledin:))
bunun daha kadıkoy u var..bakalım gelebılcekmısınız kadıkoye rahatca..bu kadar acız olunulmaz bee..adamların web page ınde bıle 3-2 goruntusu var acılısta..ama dogru yaa fenerı yenmeyı anca ruyalarında gorduklerınden dun sasırdılar ve bı o kadar da mutlu oldular..yazık..haha
ayva cicek acmis yazmi gelecekkkkk cimbom kadikoye nasıl gelecekkkkk....
ya kadiköyde zaten yenecez dün de yenseydik bir sezonda 4 mağlubiyet valla çok acı olurdu elleme sevinsin garibanlar 1 ay sonra üzülcekler zaten...
bu kadar zor şartlarda bile zirve yarışından kopmadıysak,Türkiye Kupasında da ilk maçta 2-1 yenilmemize rağmen ikinci maçta senin tabirinle bu garibanlıkla 3-2 sizi yenebiliyorsak...
kimin gariban olduğunu bi daha düşünmek lazım bence..
yendik ama elendik sağlık olsun...
Ne demek sevinsin garibanlar.Kullandığın kelimelere dikkat et.Etmeyeceksen--kaave üslubu takınacaksan... sanırım gerisi MOD'ların işi...Quote:
Originally Posted by sekopej
Eee... yener dedim yanılmadım ama dimi ;)Quote:
Originally Posted by umutcanerkut
Yazdığınız kelimelere dikkat edin, garibanlar dediğin Türkiye'nin Avrupa'da kupalar kazanmış en güzide kulüplerinden birinin taraftarı...Quote:
Originally Posted by sekopej
Lütfen bu forumda mesajlarınızı ağzınıza geldiği gibi yazmayın...
1 hafta boyunca yazma iznini kaldırıyorum...
ha gayret millet.ankette galatasaray yener ama elenir seçeneğini 1.liğe getirin.maçtan önce 3 kişi işaretlemişti maç bitti 10 oldu ya:D
maç bittiği anda 2 tane işaretliydi maç bitti 3 gün geçti hala oyluyolar yaa :D:D 10 oldu şimdide
bişey söylememe gerek yok herşey imzamda yazio:):):)