http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...gucu-fans.html
Haberin Linki.
Printable View
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...gucu-fans.html
Haberin Linki.
Ankaragücü'ne hayırlı olsun.Böyle futbolcular lazım lige ama hepimiz biliyoruz ki Beşiktaş'ta,Galatasaray'da,Fenerbahçe'de istese bu oyuncuyu getirtemez miydi?Hedefler artık daha ilerisi büyük kulüpler için.Vassell'den daha iyilerini almak için uğraşıyorlar.
campell ve maniche gelirse agücü 100.yılına süper giriş yapmış olur
Bence böyle karışamalar, bizim geleneğimizde var. Ama böyle uğurlamıyada bilmemiz gerekiyor. Ben bunları doğal karşılıyorum. Biz duygu ile bağlıyız. Onlar İngiliz asaletinden böyle yazmaları doğaldır.
O görüntü benim hoşuma gitmiyor.Gelişmiş bir ülkede bu tür görüntüler hoş değil. Daha medeni karşılamamız gerekiyor.Neyse konudışı, uzatmayayım ...
Bana gore futbola olan sevgimizi gosteriyor. Ingilterede ben yasiom, ingiliz basini herkesle dalga geciyor. Hic abartilcak bisey degil bana gore :)
Vassell Wigan'ı değil de sıradan bir Süper Lig ekibi olan Ankaragücü'nü seçtiği için aynaya bakıp bakıp kendi sûretleriyle dalga geçsinler...
Çok abartılı bir karşılama olmuş.
Yaa bende şunu anlamıyorum. Getiren takım herhangi bir 3 büyük değil. Geçen sene küme düşmemek için savaşan bu sene 100. Yılı olan bir ANADOLU takımı. Böyle oyuncuları getirmek kolaymı. Maniche gelsin o zaman görün karşılamayı asıl.
Yaa batu sen geçen sefer o hatunlarada bişeyler demiştin ama onlar ankaragücü taraftarı :n: Her maça gider onlar :D Deplasmana bile gidiyolar :confused:
Maniche'in geleceğini sanmıyorum ama gelirse çok iyi olur.Artık sadece 3 büyükler değil Anadolu kulüpleride büyük transferler yapmalı.Futbolumuz gittikçe gelişiyor.Ama artık şu Suni çimlerden kurtulmamız lazım.
Ankaragücü’nün Cezayirli futbolcusu Ismael Bouzid, İskoçya Premier Ligi ekiplerinden Hearts’a transfer oldu.
25 yaşındaki futbolcu, yeni takımının Çarşamba akşamı Slask Wroclaw ile oynadığı hazırlık maçından sonra sözleşme imzalarken ilk sözleri şunlar oldu: “Bir Avrupa takımına geldim. Güçlü bir ekibin kadrosundayım. Takımda bana düşen rolü başarıyla oynayacağıma ve başarılı olacağıma inanıyorum.”
Ismael Bouzid daha önce Galatasaray’da da forma giymişti.
Maraton
Maniche set for Turkey move
Portuguese international Maniche is set to sign a three-year contract with ambitious Turkish side Ankaragucu‚ after his deal with Atletico Madrid expired.
Maniche‚ 31‚ had been a free agent since May‚ after disciplinary problems saw him released from his contract at the Vicente Calderon early‚ and the former Porto man had been coveting offers from across the continent in recent weeks.
The club are believed to have finalised terms with Maniche over a lucrative three-year deal worth 7.5m euros - 2.5m euros per year. The player is expected in Turkey imminently to iron out the final details of his move‚ before putting pen to paper.
It is the capital clubs second major foreign signing of the summer‚ after ex-England international striker Darius Vassell joined Ankara last month. Despite finishing in 13th place in the Super Lig last season‚ the club clearly have ambitions to make an impact on the upper half of the table next year
Portekizli milli futbolcu Nuno Manichenin Ankaragücü ile 3 yıllık sözleşme imzalamak üzere olduğu ileri sürüldü.
Manchester City´den Darius Vassellle anlaşarak büyük sükse yapan başkent ekibinin Maniche ile de 3 sezonluğuna anlaştığı ve her an sözleşme imzalatabileceği haberi gündeme bomba gibi düştü.
Portekiz futbolundan haberler veren portugoal.netde yer alan haberde‚ Ankaragücünün yıldız oyuncuya yıllık 2.5 milyon Euro ödeyeceği ve toplamda 7.5 milyon Euroluk bir kontratı imzalatacağı belirtildi.
Manichenin Atletico Madrid ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona ermişti.
portugoal.net
Vassell sözleşme imzalayıp takıma katıldı mı ?
Evet vassel nerelerde?
7.5 M Euro haber doğruysa eğer A.Gücü baya bir para biriktirmiş demek senelerce :)
Bilmeden sıkmayalım :) Cengiz Topel Yıldırım bu transfer için sponsor buldu. Ankaragücü'nün kasasından para çıkmayacak Maniche için.
Vassell henüz çalışmalara katılmadı. Ekstra izin durumu varmış.
Maniche çok iyi transfer olur Ankaragücü için. Umarım alırlarda ligimizin marka degeri yükselir zamanında Galatasaray'a burun kıvırıyodu şimdi oynasın bakalım sentetik çimde :D
İnşallah olur kalite artar.
Ankaragücü, İspanya'nın Atletico Madrid kulübünde forma giyen Portekizli ortasaha oyuncusu Maniche ile anlaştı.
Transfermarketweb'in haberine göre 100. yılında kadrosunu güçlendirmek ve marka olmuş futbolcuları almak isteyen başkent ekibi, Darius Vassell'den sonra 31 yaşındaki ortasaha oyuncusu Maniche ile her konuda anlaştı. Ankaragücü, mayıs ayından beri bonservisi elinde olan Portekizli yıldıza 3 yıllık 7.5 milyon Euro verecek. Maniche'in bir kaç gün içinde Ankara'ya gelmesi bekleniyor.
Maniche Kimdir:
Tam Adı: Nuno Ricardo Oliveira Ribeiro
Doğum Tarihi: 11-11-1977
Doğum Yeri: Lisbon, Portekiz
Uzunluk: 173 cm
Mevki: Ortasaha
Kulüp Performansı:
1999-2002 Benfica 54 maç 11 gol
2002-2005 Porto 80 maç 16 gol
2005-2006 Dinamo Moskova 12 maç 2 gol
2006 Chelsea (kira) 8 maç 0 gol
2006-2009 A. Madrid 64 maç 7 gol
2008 Inter (kira) 8 maç 1 gol
Milli Forma
2003-... Portekiz 49 maç 7 gol
Gelirse mükemmel olur. Anadolu kulüpleri böyle oyuncular getirdikçe tanınmışlıkları da artacaktır. Tabi bu tanıtım para saçan arap ülkeri olarak algılanmayacak şekilde yapılmalı.
Yorumlarına çok değer verdiğim bir abimiz.. Maniche ve A.gücü transfer politikası hakkında bir yorumu.. Ankaragüclüler beğenmeyebilir ama gerçekten çok doğru bir tespit..
Ankaragücü kalibresinde bir kulüp, elinde doğru düzgün bir futbolcu kadrosu yokken bundan sonra hiç bir şekilde bonservis alamayacağı bir adama 3 yıl için 15 trilyon verirse eşeklik etmiş olur.
Çünkü kötü kadroda bir tane iyi adam hiç bir şey ortaya çıkaramaz.
Ankaragücü 15 trilyonu kullanarak "çok iyi bir takım" olabilirdi ama 15 trilyonla Maniche'i alarak sadece "Kadrosunda Maniche olan kötü bir takım" olabilir.
Mükemmel bir yorum kesinlikle...
Ülkemize gelen isim yapmış futbolcuların sayısı artsın da, şimdikiler katkı yapmasa da bu sayede ileride gelme ihtimali artan isimler katkı yapar.
Üstelik sponsorlar isim için bu parayı veriyorlar, hiçbir sponsor alın size 15 milyon, bir takım kurun bu paraya demez. Parayı sponsor karşılıyorsa ve düşünülen isim Türkiye'ye gelmeyi kabul ettiyse Ankaragücü ne yapsın, hayır almayayım mı desin?
Tabi iyi bir kadrosu olması fikrine de katılıyorum, eğer varsa eldeki para bunun için kullanılmalı. Sonuçta 100. yılda bir hedef koyulduysa, bu 2 oyuncuyla gerçekleşmez.
Sponsor desteği olmadan Ankaragücü 7.5 m €'luk bir maliyetin altına girmez. Ankaragücü taraftarı her yeni sezon başlarken acaba bu sezon düşecek miyiz sorusunu kendine soruyor. Cemal Aydın başkanlığında kimse takımdan umutlu olamıyordu. Cengiz Topel Yıldırım geldi ve bu transferlerle camiaya 100. yıl havasını vermeye çalışıyor. Radyoda sonlarına yetişebildiğim bir haberde bir yönetici Maniche ve Sol Campell'la ilgileniyoruz dedi şeklinde bir haber geçti.
Sana daha öncede söyledim hala daha aynı şeyleri tekrar edip duruyosun.
Bu transferler için MKE Ankaragücü'nün kasasından 1 lira çıkmıyo. Hepsi Sponsor desteğiyle oluyo. Ayrıca Ankaragücü takımının bu sene 100. yılı. O yüzden kulup iyi oyuncular getirip kulubu üst sıralarda tutmak istiyo.
Burak'ta söylemiş. Her sene küme düşme korkusu oluyodu ama Cengiz Topel Yıldırım geldikten sonra biraz olsun herkeste umut var artık. Ayrıca Sol Campbell konusuda doğrudur. Maniche - Sol Campbell - Vassell bu sene eğer çok büyük aksilik çıkmazsa Ankaragücü forması giyecekler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Muhammedmiş söyleyen :D dalgınlık işte :D
Gerçekten Çok İyi Transfer Bir Zamanlar Galatasarayında Gündemindeydi Umarım Ankaragücünde İyi Bir Performans Ortaya Koyar Hayırlı Olsun Ankaragücüne