Kaan abi kimler normal yerinde oynuyor :zuhaha.Bi baktım MR WBRde AMR AMCde :n:.
Kaan abi kimler normal yerinde oynuyor :zuhaha.Bi baktım MR WBRde AMR AMCde :n:.
FM nin yaşayan efsanesi. Taktik konusunda üstüne adam tanımadığım tek insan . Kankacım yeni kariyerin hayırlı olsun. Şimdiden Senin o dandik stadın çimlerinde bir ŞL maçı sahada CRonaldo veya İbram hayal ediyoruz. Eminim o günlerde gelecek :D
Abisi oyuncuların mevkilerine bağlı kalmamalıyız :D :D :D
Zaten AMR olan daha çizgiye kayarak oynuyordu benim için daha iyi netice verdi, mevki antremanı ile şu an AMC'de oldu tam olarak. Ama diğerini direkt MR olarak çalıştırıyorum çünkü orası bizim savunma hattımız değil hücum hattımız ve şu an takımın en iyi reytinge sahip oyuncusu 7.25 ile :D :D :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler canım kankacım benim. Bu yüzden stad için para biriktiriyoruz transfere para harcamıyoruz, bu stad bir gün yıldız görecek :D :D :D
Ben Zeytinburnu'nun Ağustos ayında soğuk yaptığını hatırlamıyorum ama üşüye üşüye oynuyoruz bazen kankacım :D :D :D
Lige İyi Başlamışsın Hocam Hazırlıklar Takıma İyi Gelmiş Sistemide Kaynaştırmışsın Hüseyin ve Ender Çok İyi Oyuncular Hocam Özel Olarak İlgilen Bence:)
Bu Arada Kalemden Puan Almışsın Gücendim Şimdi Abi:D Neyse Berabere Bitmeside İyi Kardeş Kardeş Puanlar Paylaşılmış:D Sene Sonunda Birlikte Terfi Etmeniz Dileğiyle Kıyak Geçersin Artık Hocam:D
İşte abisi kale içine kadar gittik gittik ama atmadık o yüzden :D :D :D Kırıkkale'ye iyi oran veriyolar ama bende lige kötü başladı fakat toparlar gibi.Sanırsam sakatlar var daha bakmadım.
2. devrede garantiliyor gibi olursak sahamızda Kırıkkale'ye bir şeyler yaparız :D :D :D
Konya Şekerspor deplasmanına gideceğiz ,artık gözlerim yorulduğu için bıraktım ve kendimi uyutmayacak bir şeyler seçtim gittim eski NBA maçlarını izledim bende :D :D :D
Bu akşam devam edeceğim kaldığım yerden bir aksilik olmazsa. Haftasonu yokum sonra pazartesi kaldığımız yerden devam.
Hangi Maçı İzledin Hocam:D Sende Miami Heats Taraftarlığı Seziyorum:zuhaha
Aman Hocam Kendine Dikkat Et O Gözler Bize Lazım Bir TD de Gözlem Çok Önemli Daha O Gözler Avrupada Messiye Karşı Oynadığını Görecekler:D
Yok abisi ben Larry Bird'den dolayı Celtics'liyim. Eskiden ne güzel TRT verirdi NBA maçlarını Magic vs Bird maçlarını seyredebilme imkanım oldu zamanında. Şimdi NBA.tv de unutulmaz maçlarda yayınlanınca ara ara izliyorum yakaladığımda. Gece eski All Star maçı vardı Jordan zamanı ,bir de çok çok eskilerden bir karşılaşma :)
Oooooooooooooooooooo Baba Hamdi oley.. :D Baba Hamdi ekolündeniz. :n:
Sağolasın abisi, şu oyuna stad için kredi bulma opsiyonu koysalar ne güzel olacak ,başkana git kredi bul diyebileyim,biriktirdiğimiz 3-5 Euro ile bu iş olmaz,neyse üst liglerde gelirimiz artar umarım :D :D :D
Bu çok iyiydi abisi :n:
Ama o zamana kadar en azından bir hazırlık maçı yaparız, onda da giderler Messi'yi dinlendirip oynatmazlar :D :D :D
Bu takımda gençleşeceksin Kaan abi öyle bi his yarattı. :D
Hocam Sana Yaşlı Dedi:D Ne Kadar Ayıp:D
Güzel Başlamışsın Lige Kaan Abi
Teşekkür ederim Buğracım. Evet başlangıç iyi oldu bakalım ama sonumuz nasıl olacak merak içerisindeyiz :D :D :D Bir de kulup 3 antrenörden fazla barındırmadığı için kondüsyonerimiz yok. Takımın kondüsyonu iyi ama bir kaç oyuncu istenilen seviyeye gelmekte zorlanıyor,onlardan da son dakikalarda faydalanıyorum.
Oyuncu özelliklerini geliştirmeyeceğim ve şu an gözlemlediğim kadarıyla üst lig için sadece 2 oyuncu kalabilecek kapasitede olduğu ve altyapıdan gelecekler ise ümitsiz olduğu için bu sezon koç değişikliklerini sezon sonunda yapacağım. Çünkü en ufak bir harcama kasamıza eksi değer olarak geri dönüyor :D :D :D
Bir kaç kalitesiz oyuncuyu parlatabilirsem Ocak ayında satarım ,kulube biraz para girer şöyle 50 bin euro kadar,yeter bize :D :D :D
Stadı ben yaparım kanka ya ne düşünüyorsun ki sen onu :D ama panolarada 10 sene reklamımı koyarım :D Bu arada Adnan şenses falan gelio mu maçlara
Koy kankacım yeter ki yap,reklam panolarında ne yazacak peki :D :D :D
Bir kaç hafta daha gelsin geleceğim maçlara dedi kankacım da seyirciyi tribüne çekmek için organizasyon lazım :D :D :D
Devamını merakla bekliyoruz Kaan abi :D
Haftaya devamı haftaya Vikingler geliyor devamı haftaya; aklıma şarkısı takıldı da akşama abisi :D :D :D
Konya Şeker deplasmanından 1 puan beklerken iyi bir sonuçla döndük, 2-0'ı koruma çabamız bize pahalıya mal olabilirdi ama riske girmek istemedik,golü de kornerden yedik zaten başka türlü gireceği yoktu :D :D :D Saha zeminleri berbat olduğundan dolayı pas yüzdeleri düşük oluyor, oyuncuları riske atmadan oynatıyorum.
http://i30.tinypic.com/2011th.jpg
Sahamızda yenilmedik ama Telekom nerdeyse hatlarımızı kesiyordu :D :D :D
Haftaiçi maçlarının ani düşen kondüsyon yüzünden problem olacağını bu maç gösterdi, bu yüzden haftaiçi maçlarında farklı 11 yoluna gidebilirim.
http://i29.tinypic.com/28hn76r.jpg
hocam skorlar guzel basarılar
Kaan abi güzel gidiyorsun. Yükselme Grubunu bekliyor bu taraftar. :D
Çok teşekkürler abisi.Bu forma göre en azından ilk kademeden umutluyum. Şu anda skin indiriyorum hep nedense oyunu aldığım gibi oynarım,arayüz biraz renklensin dedim :D :D :D Onu yükledikten sonra devam edeceğim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla Ümitcim bende giderek en azından yükselme grubu demeye başladım.Sonrasına bakarız abisi :D :D :D
Şimdiden ligin tozunu atmışsın. :D
Ligin tozunu maksimum savunma ile atıyoruz abisi :D :D :D
Istanbulspor deplasmanına giderken hiç de ümit verici oranlar yoktu bize 4.50 rakibimize 1.50, ama öne geçtiğimiz maçta rakip şutları iyi karşılamamıza rağmen golü nerdeyse ortasahadan vurulan bir şutla anında yedik,oyuncularımız o kadar da duvar öremez :D :D :D Neyse bu deplasmandan alınan 1 puanda fazlasıyla değerli.
http://i32.tinypic.com/2z6dsfn.jpg
Henüz yenilmemiş olman gelecek için iyi..
Öyle Eralpcim.Zaten bir sistem oturttuk ve o sistemi maça göre kendi içinde değiştiriyorum,eğer 1 gol atarsak beraberlik şansımız fazlalaşır her maçta çünkü toplu savunma anlayışı ile bir aksilik olmazsa kalemizde 2'den fazla golü zor görürüz yükselme grubuna kadar abisi.
Bu arada ilk kez favori olduğumuz karşılaşmada Kırşehirspor'u rahat bir oyunla geçtik. Gol atamıyor diye eleştirilen halbuki takım hucumunun önemli ismi Murat'ın üst üste 2 gol atması ve sonrada sakatlanması üzüntü yarattı. Eğer sakatlığı ciddi ise başka bir alternatif düşüneceğiz,o oyuncuyu şimdiden hazırlamaya başlayayım :D :D :D
http://i32.tinypic.com/4tmxs7.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet Murat 1 ay yok.
Zafer Biryol'lu Mersin İ.Y. deplasmanından istediğimiz skorla dönüyoruz.Murat olmadan biraz sıkıntı yaşadık golü de erken yedik ama kaleyi pek iyi tutturamadığımız maçta rakibe çarpan golle 1 puan almasını bildik,arada talihimizde bize gülmeli yani :D :D :D
http://i32.tinypic.com/1j6tfs.jpg
8. Hafta 16'şar puanla ilk 2 sırada giren 2 takımın mücadelesinde maçı özetlemek gerekirse istediğimizi bulup golü atıp üzerine yattık :D :D :D
http://i31.tinypic.com/wlvm8n.jpg