-
Şu bölüm Lakers için kritik... Lakers yedekleri Celtics yedeklerine karşı ne kadar ayakta kalabilecek? Çünkü gerçekten Lakers sezon boyu yedeklerinden yeterli katkıyı alamıyor. Onlardan verim aldığında da zaten işleri çok kolay oluyor.
Özellikle Odom'ın katkısı ayrıca mühim...
Celtics hücum ribauntlarını dengeleyebilirse şu momentumda vurur geçer.
-
Kobe bir yerde devreye girecektir. Önemli olan diğerleri ona ne kadar eşlik edecek?
-
30-22 oldu Boston coştu ve mola geldi.
-
-
Quote:
Originally Posted by
yaman76hakanFB
Lakers yedekleri?
Vujacic üçlük attı.Farmar topu çalıp faulü aldı :) Ve 26-30 oldu.
-
Celtics'in klasik hastalığı depreşti: İki hücumda iki top kaybı... Lakers benchini de ateşlediler ya... Helal olsun valla...
-
Lakers geri döndü.Boston acayip top kaybı yapmaya başladı.
-
Doc Rivers'ın yerinde olsam elimde bir sopayla oyun kurucuları şöyle bir falakadan geçiririm. Tam vurup geçecekleri yerde canlandırdılar rakibi... Bu kadar basit top kayıpları...
-
Kavga çıktı :D Rondo neyine güvenip Artest'e artistlik yapıyorsa :)
-
Harika... Tam Boston-lakers finaline benzemeye başladı. Bayılıyorum sertliğe... Basketbol sert oynanırsa güzel...
-
Şu bahsettikleri kavgayı izledim Rondo'daki cesaret iyi gerçekten :D
-
Ama o gün Pistons oyuncuları ve taraftarı aşırı tahrik etmişti. Özellikle Ben wallace ortalığı kışkırtıp kenara gelmiş ve altı maç cezayla sıyırmıştı. Kabak Artest ve Indiana'nın başında patlamıştı. Provakasyonların yanına kâr kaldı.
-
İyi yapmış ama Artest :icon_smile: 39-45 bitti ilk yarı.
-
Paul Pierce 15 sayı... Kobe henüz kıvamını bulamadı ama onun devrede olmadığı bölümü sadece 6 sayı geride tamamlamak Phil Jackson'ı memnun ediyordur.
Celtics'in kaderini top kayıpları belirleyecek.
Lakers'ın kaderini boyalı bölge direnci...
-
ray allen müthiş savunuyo kobe'yi 4.maçtada yazmıstım aynısını.kobe savunma muazzamlaştıkça saçma tercihler yapmaya başladı kendine gelmezse kaybederiz
-
Garnett çok iyi başladı ama durdu, Pierce ise çıldırdı. Boston ilk yarı müthiş şut attı ama ribaunt almaktan o kadar aciz kaldılar ki Lakers her hücumda potaya 1 değil 2 top attı ve farkın açılmasını engelledi. Bakalım 2.yarı neler olucak. Ayrıca Rondo az kalsın 2 teknik faulle kenara geliyordu iyi yırttı.
Perkins'in tüm sahayı geçip Kobe'ye çarparak durması ise bombaydı :n: :n:
-
Garnet hücumda durdu ama sahada olduğu bölümde Gasol'ü de kilitledi. Zaten rashad Wallace o kenardayken iyi maç çıkardı ve Garnet biraz fazla dinlendi.
-
Serinin 5. maçı oynanıyor savunma ribauntları yine sorun yine sorun Boston adına :S Boston kaybederse bu savunma ribauntları yüzünden kaybedecek.
-
Özellikle Bynum sahada olduğu bölümde hiç zıplamadan hücum ribauntu aldı. Zaten Perkins hiçbir zaman iyi bir ribauntçu değil. Çok sert bir uzun ama ribaunt zaafı hep var. Buna top kayıpları da eklenince Lakers neredeyse Celtics'in iki katı şut kullandı.
-
Fakat isabetlerde Boston 2 kat üstünlük sağladı.
-
Bynum zaten zıplayamıyor abi. Ama adama helal olsun o dizle sağlıklı Odom'dan daha çok mücadele edip daha çok ısırıyor, istiyor. Ama haksızlık yapmıyayım Odom'da hafif soğuk algınlığı geçiriyormuş :p
-
-
Kobe bir yerde devreye girer diye bekliyorduk; girdi de... Kritik nokta diğerleri ona ne kadar eşlik edecek? Şu anda etmiyor. Bu tam Celtics'in istediği birşey...
Lakers adına boyalı bölge direnci çok önemli demiştik. Boyalı bölge darmadağın... Elini kolunu sallayan oradan sayı buluyor. Garnet ve Ray Allen bomboş turnike attı orada... Pierce her penetrede sayı buldu.
-
Kobe müthiş bıraktı topu :) Bu adamlar utanmıyor mu Kobe'yi görüp merak ediyorum.İnsan bir şeyler yapmaya çalışır.Uyuyolar resmen.
-
Aman tanrım. Böyle bir basketi sadece Kobe atabilir.
-
Oha Kobe orta sahadan atsaydın :D
-
İşte Garnett bu. Önce basket faul ardından blok ama yine ribauntu alan Lakers. =)
-
Bu periyottaki bütün Lakers sayılarını tek başına Kobe attı.
Bu Lakers'ın ne kadar tıkandığını gösteriyor. Bundan bir maç evvel (4.maç) yazmıştım: Kobe ne kadar atabilirse atsın; yeter ki diğerleri işlemesin... Bu durumda Celtics avantajlı olur. Ama Lakers çember altı maçın içinde olursa Lakers öne geçer demiştim.
-
Gasol kırk yılda bir basket atıcaktı onda da blok yedi. 61-73 maç.Zor çevirir bunlar bu kafayla.
-
Tony Allen, Gasol'un kalbini çok fena kırdı =)))