alanya maçını kazanarak 5 maç aradan sonra 3 puanla tanıştık ve rahat bir nefes aldık :) bence ilk 7 haftadaki en zor maçtı alanya deplasmanı ama demirspor bu sağı solu belli olmuyo :)
Printable View
alanya maçını kazanarak 5 maç aradan sonra 3 puanla tanıştık ve rahat bir nefes aldık :) bence ilk 7 haftadaki en zor maçtı alanya deplasmanı ama demirspor bu sağı solu belli olmuyo :)
Mardini içerde 4'ledik ve Kızılcahamam'ın puan kaybı haberi gelince iyice 4 köşe olduk. Artık puan farkını koruyup daha fazla açmamız lazım.
1461 trabzonu zorla yendik yaa..2 topları direkten döndü..hakem 2 penaltımızı vermedi..son saniyede attıkları gol de geçersiz sayıldı ve 1-0 yendik zorla da olsa
http://a1201.hizliresim.com/t/r/20yd3.jpg
Takım 2 maçtır yeni transferlerle iyi oynuyor.Bandırmanın puan kaybını bekliyoruz ama hiç puan kaybetmiyolar.Haftaya maçımız yok Mardinin durumu sebebiyle , sonra da bir final maçımız var : Bandırma deplasmanı..Takım büyük maçlarda iyi oynuyor.Şu an bu durumdaysak küçük takımlarla oynanan maçlardaki puan kayıpları yüzünden.Bir hafta da dinlenecez ve öyle çıkacaz Bandırma maçına.O maçı Bandırma alırsa rahat olsunlar garanti 1. olarak çıkarlar ama biz alırsak lig baştan başlar :)
Valla Turgut hocayı anlayamıyorum. Elinde ligin en iyi takımlarından biri var ve sadece defans yapıyosun her takıma karşı. Tamam iyi defans yapıyoruz ama elinde çoğu bank asya takımından iyi hücum hattı var kullanamıyor.
Yazık oldu ADS'ye yenildik 0-1. 2. yarıda ADS'nin tek bir atağı yoktu yarı sahamıza bile gelemediler ama şanssızdık, 3-4 tane net pozisyon kaçırdık hele Ergün'ün ve Koray'ın kaçırdıkları. Koray Kurt'un verilmeyen çok net penaltısı vardı vermedi hakem. Son dakikada da direkten dönen topumuz vardı keşke 1 puan çıkartabilseydik. Frikikten yedik yenildik gerçekten çok yazık oldu.
Lig şimdi yeniden başladı :D yalnız sizin spiker ne kadar çirkef bişe yaa herşeye itiraz ediyo elinden gelse hakeme sövecek :D Plakayı yazdık geldik :) Ama şu da var 10 kişi kaldığımız için 2. yarı full defans yaptık yoksa kırmızıdan önce Raşit'in kaçırdığı da birçok pozisyon vardı :) Senle maç izlemek vardı Endop :D
Bir dahaki sefere :D
İyice cadıkazanı oldu bu lig :D eyüp veya ünyeyi evimizde yenseydik çok iyi olacaktı ama biz yine deplasmanda kazanıp evimizde kaybetme serisine devam ettik..Umarım bu hafta Alanyayı yeneriz..Artık puan kaybına tahammülü yok hiçbir takımın
Bence 1461 Trabzon oynadığı futbolla diğer takımlardan baya üst düzeyde olduğunu açıkça belli ediyor.20 maçtır yenilmeyen 1461 Trabzonun Bandırmasporu evinde yenerek ipi göğüsleyeceğini düşünüyorum.Bizimse fikstür iyi neyse ki yoksa çok kötü durumdayız..Körfez , ADS , Fethiye ve Bandırma da play-off oynarlar diye düşünüyorum umarım tahminlerim tutar :D
1461 kazandı.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...66648926_n.jpg
Heeh bu kadar hafta lider kal, son haftalarda ver yine liderliği... Geçen sezonun tekrarı olacak diye korkuyorum, bu yılda play-off'a kalırsa Bandırma aynı psikolojiyi kaldıramayabilir, yükselemeyebilir Bank Asya'ya.
Gelecek haftada yine zorlu bir maçı var, iç sahada lig 3.sü Fethiyespor'u ağırlayacaklar.
Üstte söylediğim gibi Trabzon dışındaki takımlar çok iyi takım değiller ama işte rakipler de iyi olmayınca ön plana çıktılar. 1461 Trabzonlu oyuncular para için değil forma için oynadıkları için olsa gerek üst düzey futbol oynuyorlar.
Bugün çok kötü bir futbol oynasak ta galip geldik.3 hafta kalmışken de en önemli şey bu olsa gerek.Haftaya Adıyaman'ı yenersek iç sahada Körfezle oynayacağız ve dostumuzla oynayacağımız maç çok önemli olacak her iki takım açısından da.Umarım düşündüğüm gibi kızılcahamam play-off dışında kalır.
Play of'larda Beyaz grubun takımlarının bu grubun ekiplerini rahat eleyeceğini düşünüyorum.Bence Beyaz gruba göre daha zayıf bir grup.
Yarın Fethiye maçı var. Umarım geçen senenin tekrarını yaşamayız.
Bu hafta küme düşen adıyamanı zorla yendik ya bu takım beni çıldırtacak.Umarım bu hafta Körfezi evimizde yeneriz yoksa play-off a da çıkamayız.
Dostumuz Körfez'i yıldızımız Emre Hasan Balcı'nın golüyle devirmeyi başardık ve 4. sıraya oturduk :) Play-off için haftaya Altınordu'yu yenmemiz şart
Mustafa Akçay El Üstünde 15.05.2012 2010-2011'de 1.Lig'de Tavşanlı'ya Play-Off oynatma başarısını yakaladıktan sonra birçok talibi olmasına rağmen tercihini eski kulübünün pilot takımı 1461 Trabzon'dan yana kullanıp şampiyonluğun mimarı olan Mustafa Akçay, Trabzon'da günün adamı.
Başarılı spor adamı hem kulüpten hem de kentten gelen tebrikleri kabul ederken mütevazı tavrını da koruyor. Çok önemli bir işe imza attıklarını ama Bank Asya 1.Lig’de kalıcı olma zorunluluğunun kendilerini beklediğini söyleyen Akçay’a yönetimin daha geniş imkanlar sunması gündemde.
Play-off programı şöyle:
23 Mayıs Çarşamba
17.00 BUGSAŞ Spor-Bandırmaspor
20.30 Adana Demirspor-Balıkesirspor
24 Mayıs Perşembe
17.00 Bozüyükspor-Kızılcahamamspor
20.30 Fethiyespor-Turgutluspor
27 Mayıs Pazar
19.00 Yarı final karşılaşması (Çarşamba gününün galipleri)
28 Mayıs Pazartesi
19.00 Yarı final karşılaşması (Perşembe gününün galipleri)
31 Mayıs Perşembe:
19.00 Final
Kırmızı Grup 2012-2013 Sezonu Takımları :
TARSUSSPOR
BUGSAŞSPOR
ÇANKIRISPOR
FETHİYESPOR
BANDIRMASPOR
BOZUYÜKSPOR
ÜNYESPOR
TURGUTLUSPOR
KAHRAMANMARAŞSPOR
GİRESUNSPOR
NAZİLLİ BEL.
HATAY
SARIYER
İSTANBUL GÜNGÖREN
TEPECİK
PENDİKSPOR
SAKARYASPOR
valla zor bir gruba düştük inşAllah 1. çıkabiliriz...
Tarsusspor nedir ya? :icon_razz: Tarsus İdman Yurdu olacak o. Haberi yapan kişiye lafım, sana değil bu arada. :)
Sakarya maçına mutlaka giderim bir aksilik olmazsa.
Bakili Bugsaş, geçen sezon da aynı grupta mücadele ettiğimiz Hatayspor, Bank Asya'dan gelen Giresunspor ve İstanbul Güngörenspor ile Sarıyer, Pendik gibi iyi takımlar var grupta.
Bank Asya'dan gelen tüm takımlar bizim gruba düşmüş. Kötü bir tesadüf bence. :)
Çok zor bir grup. Ben, Tarsus'un hedefinin önce orta sıralar olacağını düşünüyorum. Zirveye oynamak çok zor burada.
Hakkaten ya Bank Asya'dan düşen 3 takımda aynı gruba düştü...Bandırma,Bugsaş,Bözüyük gibi 3 kaliteli takım daha var...Çok zor grup olacak yani...