yahu volkan 50 000 euoru ıcın kacırıoz dıyorsunuz ama o ıstedıgı paranın futbolcusu degıl o rıkardınho öneren arkadaşlara katılıyorum. iti futbolcu robertten çk çok iyi hemde.
Printable View
yahu volkan 50 000 euoru ıcın kacırıoz dıyorsunuz ama o ıstedıgı paranın futbolcusu degıl o rıkardınho öneren arkadaşlara katılıyorum. iti futbolcu robertten çk çok iyi hemde.
volkana bırak 50bin euro 10bin euro vermem
Geremi G.Saraylı gibi
Galatasaray, Gençlerbirliği'nde parlayan ve uzun süredir futbol kariyerini Avrupa'da sürdüren Geremi Njitap ile prensip anlaşmasına vardı. Chelsea Teknik Direktörü Mourinho'nun kadrosunda düşünmediği kulüp bulmasını söylediği Kamerunlu futbolcu, sarı-kırmızılı kulüp ile ilk etapta anlaşmaya vardı. Galatasaray şimdi bonservis bedeli yüksek olan futbolcu için Chelsea'yi 3 milyon pound sınırına çekmeye çalışıyor. İngiliz kulübü ile pazarlıkların sürdüğü ve olumlu ilerlemeyer kaydedildiği öğrenildi. 1997-99'da Gençlerbirliği'nde parlayan Geremi, 1999-02'de Real Madrid ve 2002-03'te de Middlesbrough'ta forma giydi. Kamerunlu 2003'ten bu yana ise Chelsea'nin orta sahasında görev yapıyordu.
24.05.2006
Kaynak : Sabah
haha yok artık le bron james
volkana ben de vermem o parayı. istediği yere gidebilir. ayrıca size ricardinho kötü diyen oldu mu da. tabee ki daha iyi bir futbolcu ama biz böyle adamları a-la-ma-yıııııııız. geçin onları. juninhoya inanan kimmiş ya bi söyle de biz de bi görelim allahaşkına.
Biaralar İnterli Wome Gs ye imza attı deniliyordu n'oldu acaba ses seda yok
GeRemi mi ? hayaL kuRmayaLım ...
:D :D :D :DQuote:
Originally Posted by hurmet
WeRdeR bRemene Gitti WomeeQuote:
Originally Posted by koray_capello
wome bildiğim kadarıyla werder bremene transfer oldu.Quote:
Originally Posted by koray_capello
:eek:Quote:
Originally Posted by Meziyet
Geremi kimdir ki yaw.Niye alınmasın.
ricardinho nun geçen sene bizle anlaştığını ve sadece canaydın 400k fazla vermek istemediği için kulübüyle anlaşılamadığını biliyormuydun?? inanan çok adam oldu adnan polat çıkıp ben ilgileniyorum bu transferle dedi vs.Quote:
Originally Posted by cureshot
Bence GeRemi PremieR Lige gideR Türkiye gibi kaLitesiz BiR Lige geLmez ... haaa Çok paRa VeRiRsin öyLe geLir aLLah için ... BeLki de şampiyonLar Ligi için geLir gs ye.. Tabi biRde 3.ön eLeme var ama . CheLsea Çok paRa İster yaaa Birde..
icraat lazım arkadaşım ben sana işin idarecilik boyutundan da bahsediyorum. millet kimlerle görüşüyor. biz tek elemeyle şamp. ligindeyiz. yapsınlar artık bi şeyler. o kadar adamın bonservisi elinde. idareciliği yapsınlar artık. ben polata güveniyom. o yaparsa ne ala yoksa roberti bile alamayız biz.Quote:
Originally Posted by hurmet
Ya sen bu bizim bildiğimiz Geremi den bahsediyorsun değilmi?Chelsea de sahaya çıktığını göremediğimiz sağ bek olan Geremi değilmi?Eğer o ise ya o adam kimdir Chelsea ondan para kazansın bırakırlar bedavaya.Ayrıca yıldız filan da değil bence.Quote:
Originally Posted by Meziyet
arkadaşım gereminin nerede yıldızının parladığını bilmiyormusun? G.birliğinde parladı ve bi kere sürekli TSL kalitesiz falan dersek olmaz.o zaman kalitesizse hiçö kimse geşlmesin..Quote:
Türkiye gibi kaLitesiz BiR Lige geLmez
zaten ben icraate laf söylüyorum robertle görüşüleceğine gidilsin biraz paraya kıyılıp ricardinho getirilsin bu zor bişey değil bunu zorlaştıran yönetim. bu ŞL faktörünü kullanıp çok adam getirebiliriz. ricardinho hayal değil sadece bir kaç bağlantı ve icraate bakarQuote:
Originally Posted by cureshot
BiRTek Geremi vaR zaten benim futbOL biLgimi sorguLama istersen.. Ama GeReMi Gs ye geLmez ben bunu biLir Bunu söyLerim..
BiLiyoruZ da Onu Türkiyeye bıRakıcakLarını zannetmiyoRum dedim ya
Yani bu liglere Anelka geldi,Appiah geldi,Carew geldi,Hagi geldi bu sene de büyük ihtimalle birkaç yıldız daha gelecek ama Geremi efendi gelmiyecek.Geçeceksin onları.Önce Geremi yi Gs istiyormu önce bi onu düşünsünde Geremi sonra düşünür Türkiye ye gelip gelmemeyi.
ben geremi yi o kadar çok beğenmiyorum biraz hantal dmc mevkisinde oynayan futbolcular daha hızlı olması gerektiğini düşünüyorum .... ama çok güçlü olduğu da kesin şu transfer lerde hep aynı isimlerin etrafında dönüp dolaşıyoruz ya çok sıkıldım ....
ispanyada bir oyuncu haberi çıktı realin ve barçanın alt yapısında oynamış 1981 doğumlu ....
iSiM: Roberto Trashorras
D.Tarihi: 28.02.1981
Boy: 175 cm
Kilo: 71 kg
http://www.webaslan.com/forum/images...lins/smile.gif Gecmisi:
05 / 06 Real Madrid-CD Numancia
03 / 04 FC Barcelona-Real Madrid
03 / 04 Real Madrid-Real Madrid Jugend
02 / 03 FC Barcelona B-FC Barcelona
00 / 01 FC Barcelona C-FC Barcelona B
99 / 00 FC Barcelona C
http://www.webaslan.com/forum/images...lins/smile.gifFM'de Oyuncu Profili 1
http://www.resimload.com/140809/58t9VKLQ.JPG
http://www.webaslan.com/forum/images...lins/smile.gifFM'de Oyuncu Profili 2
http://www.resimload.com/140809/P7RFjw0c.JPGhttp://img171.imageshack.us/img171/5...shorras6zd.jpg
bence anlasilirsa gelir neden gelmesin.. duyduguma göre zaten prensibde anlasmislar..
neden yönetimden birileri FM oynayip güney amerikadan ve afrikadan genc yetenekleri kesfedip gercekte TR ye getirmiyolar ??Quote:
Originally Posted by paco
NEYSE TRANSFERE DÖNELİM
Karadenizli yöneticiler Galatasaray ile Tomas için görüşüyor.
Tomas-Fatih Akyel takasına sıcak bakan Trabzonspor yönetiminin bir miktar para ve Fatih Akyel'i Galatasaray'a verip, Hırvat oyuncuyu alabileceği bildirilirken, Galatasaray yönetiminin de yüksek maliyetli Tomas'a formül aradığı öğrenildi.
Tomas'ın yıllık 1 milyon 400 bin dolar ücretini fazla bulan Sarı-Kırmızılı yönetimin yıllık 800 bin dolara forma giyebilecek olan Fatih'e sıcak baktığı belirtildi.
Sarı-kırmızılı yönetimin bu konuda belini büken tek olay Fatih'in daha önce Galatasaray'dan ayrılırken, o dönemdeki yönetim ve camia ile sorun yaşamış olması. Bu konuda ikiye bölünen yöneticilerin kısa sürede karara varmaları bekleniyor.
evt bu haberi okumuştum ve isyan ettim inşallah bu transfer gercekleşmez... fatih akyelin fenerdeyken GS li oyuncularımıza yaptığı hareketleri unutamayız özelliklede B. Korkmaz a tükürmesiini
geliceğini zannetmiyorum ... olsa daha önce olurdu ...e.gürsoy çok istiyordu o zaman olurdu artık olmaz ....
belli olmaz bu adam da ar yok unutmayın o kadar olayın üstüne utanmadan tesislere geliyordu
o gelirde biz almayız ....
fatihi alan galatasaraylı değildir.
Robert'ten G.Saray'a rest
Galatasaray'da Fransız yıldız Laurent Robert'in transferinin perde arkasında para sorununun olduğu kesinleşti. Portekiz'de yayınlanan Record gazetesi, Robert'ın sarı kırmızılı kulüpten ayda net 120 bin Euro istediğini, bunun altında bir rakama asla imza atmayacağını kulüp yetkililerine ilettiğini yazdı.
http://www.superspor.com/images/1/29...trobert002.jpg
Galatasaray ise, Robert ile maç başına anlaşmaya çalışıyor. Record gazetesi, "Laurent Robert Cimbom ile zor anlaşır" başlığı ile duyurduğu haberinde Fransız yıldızın İstanbul'da geziden başka birşey yapmadan Portekiz'e geri döneceğini savundu. Portekiz gazetesi Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets'in Robert ile Galatasaray yönetimi arasında arabuluculuğa soyunduğunu da iddia ederek, taraflar arasında para konusunu aşamayan Gerets'in, Robert aşkının başlamadan sona ereceğine dikkat çekti. Record gazetesi ayrıca, Galatasaray'ın Fransız yıldıza yılda oynayacağı maçların toplamına göre para teklifi getirmesine sinirlenen Robert'ın, "Ben daha bitmedim. Benim gibi futbolculara garanti para verilir. Yıllık taksitlerle değil, aylık net parayla beni alırsanız alın. Yoksa çeker giderim" şeklinde rest çektiğini iddia etti.
24.05.2006
Kaynak : DHA
Tomas'ın maliyetinin fazla olması durumu beni biraz endişelendiriyor doğrusu eski UEFA takımındandı kisvesi altında alınıp takıma katılmaya çalışılabilir ama umarım olmaz gerçekten çok üzülürüm Büyük Kaptan'ı zaten çok üzdük birde bunu yaparsak...
Gerçi geçenlerde Tomas'ın bir açıklaması vardı "ben GS'den başka yere gitmem, futbol hayatıma burada nokta koymak istiyorum diye"