3-0 Mesut bitti bu iş:)
Printable View
3-0 Mesut bitti bu iş:)
Hey yavrum heeey 3 oldu Mesut Morgül :)
Hoşgeldin Sakarya , hoşgeldin Tatangalar , hoşgeldin toprağaaam :D
Öyle deme vego son dk ya kadar bekleyelim biz :D
Bir Liverpool - Milan ŞL finali gibi olur mu dersiniz :n: İlk yarı Sakarya 3 -0 2. Yarı Bandırma 3-3 yapıp penaltılarda almasın :n:
GOOOLLL: 45' Enver (Sakaryaspor 3 - Bandırmaspor 1)
:n:
3-1 oldu ilk yarı sona erdi...
İlk 11 dakikada 2 gol demoralize etti bizi.. Çok dağınık oynuyoruz.
Bandırma çıkamaz :D endo ümitlenme :D
Sakarya erken bulduğu gollerin avantajıyla büyük bir moralle oynadı. Bandırma da elinden geldiğince mücadele etti ve bir umut olması adına ilk yarıyı golle kapattılar.
İkinci yarıda gelecek erken bir gol herşeyi değiştirebilir Bandırma adına.
Levent Demiray her zaman bu ligin üstünde Bank Asya'nın bile üstünde bir oyuncu. Çok beğendiğim ve sevdiğim bir isim geçen gün de Kaan'a sormuştum zaten neden yok diye.
Bugün varlığını hissettirdi 1 gol 2 asist yaptı sayılır.
Bandırma'nın golünü de eski bir Giresun'lu attı Enver.
Tebrikler Sakarya. Kısmet değilmiş.
Goooooooooooool Ilkaaaaaaay 4-1 Oldu Helal Olsun Size Dönüyoruz Bank Asya'ya...Sıra STSL'e çıkmakta...
İlkay yeter yav :D 5-1 oldu...
Bandırma mı demiştiniz (:
Bandırma,Konya Torku ve Bugsas hepsinin kadrosu bizden iyi dediler ama hepsini de yenmeyi başardık...Sonunda döndük inşAllah diğer sene de Süper Lige çıkacağız...
Helal olsun Sakarya'ya :)
Başlığa bak be heyt be :D döndük sonunda bu arada sanırım play-offların en ucuz maliyetli takımıydık yine de savaşan bir takım olduğumuzu gösterdik helal olsun oyuncularımıza teker teker...
Sakaryaspora tebrikle süperligde olamsı gereken bir ekip kesinlikle
Bitti bu iş..İnananlar asla kaybetmez ve kaybetmedi..
Bütün futbolcularımıza sonuna kadar helal olsun.Alabildikleri para ortada verdikleri mücadele ortada.Play-Off'un açıkçası en kötü takımıydık bana göre.Bu sezon çoğu maçı canlı izledim çoğunda gol yollarında inanılmaz etkisizdik.Ama öyle bir inanmışız ki hepinize helal olsun.Müthiş savaştırlar.Hepsi müthişti..
Son olarak Şaban Yıldırım ile 54 yıllık sözleşme imzalanmalı.Onada helal olsun.Herkesin takımdan kaçtığı dönemde gelip takıma hocalık-yöneticilik-başkanlık yaptı.Ve geldi Play-Offta en çok o inandı.Gerçekten helal olsun.
Levent ayrı bir parantez açmak istiyorum.Bu şehirle özdeşleşti artık.Çıkık omuzla oynadı neredeyse.Orjin olarak sağ bek olan oyuncu sezon boyunca sağ açık - sol açık - santrafor - sol bek oynadı.Coşkusu muhteşemdi.Bu takım için her seferinde ölürüm dedi.Gerçekten sana da ayrı bir helal olsun büyük kaptan..
Tebrikler Sakaryaspor. Onlar Süper Ligi'de hakediyorlar... :)
Sakarya'yı tebrik etmek lazım. O kötü kadroyla Bank Asya'ya çıkması ve o kadar zorluğa rağmen çıkması müthiş bir olay.
yalnız kadroda epey bir değişikliğe gitmesi lazım.Epey para harcamalı sakaryaspor.Yoksa bank Asya da işi zor.
Tebrikler sakarya sevindim valla taraftarı olan takım gelsin hep,kocaeliyide bekliyoruz umarım tez zamanda kurtulurlar sıkıntıdan
Sakaryaspor - Kocaelispor 5-1
Sakaryaspor - K.Şekerspor 3-1
Sakaryaspor - Buğsaşspor 6-5 ( Son 4 maçımız :) )
Sakaryaspor - Bandırmaspor 5-1
Yaparız bir pankart,asarız tellere,gölgesinde umutlarımız,yüreğimizde sevdamız.Biri biter biri başlar deplasmanlar,şarkılar söyler,koşar adım gelir TATANGALAR
Taraftarın YILMAZ
Varlığınla ŞEN
İşte Bank Asya 1.Lig'e yükselen o kadromuz
TD ŞABAN YILDIRIM 1970 SAKARYA
BATUHAN MATUR 1991 SAKARYA
BERAT ÇETİNKAYA 1991 SAKARYA
BERAT ALİ GENÇ 1993 SAKARYA
BÜNYAMİN DEMİR 1991 SAKARYA
CÜNEYT ÇELİK 1987 SAKARYA (KALECİ)
GAZANFER AYDIN 1988 SAKARYA
HAKAN ÇALIŞKAN 1992 SAKARYA
İBRAHİM ÇAĞLAR ÜRDEM 1992 SAKARYA