Yenince nası da boş boş konuşuyosun ..
Maçtan önce zor maç olacak derbi bu favorisi olmaz diyodun ya.
Yenince nası da boş boş konuşuyosun ..
Maçtan önce zor maç olacak derbi bu favorisi olmaz diyodun ya.
Derbi mi ben öyle birşey demedim sadece Samsun ile Trabzonspor arasındaki rivals kulüp mi ne o yüzden sen olmadağında zorlnaıyorum dedim ama keşke hep sen olsan baksana skora:DDerbi olması için 2 büyük takım olması lazım ama burda 1 tane var.
Büyüklüğü sana göre ölçüyorsan evet sen büyük olabilirsin ama bana göre Bizim olduğumuz yerde trabzon kasaba takımıdır.
Evet ilk maçtada gördük skoru (::) Korner ve yan top golleriyle maç 2-0 a gelmeseydi yine iyi bir maç izleyebilirdik ama neyse.İlerleyen senelerde total sonuçlar eklenir elbet.
Daha Trabzonun belediyesi büyükşehir belediye olarak bile adlandırılmadı tabii ki her alanda Samsun daha önde
3 maç oynadık kanka seninle 1 tanesini aldın 2'sinide ben saymaya başla sen ama bu kariyer uzun sürmez giibi geliyor bana.
Valla uzun sürer aslındada bi isteksizlik var nedense sende :)
Problem yokta yani ben derbi'den,büyük takımdan bahsediyorum sen Trabzon büyükşeihr olamadı diyorsun..
Şu kariyerde bile tartışma çıkıyor ya bu derece ben diyecek laf bulamıyorum. Zevkle okuyorum kariyeri ama nedense sürekli gereksiz yere tartışıyor insanlar. Köken olarak Trabzonluyum ama Samsun nüfusuna kayıtlıyım ve iki şehri de çok seviyorum. Nedense karadeniz de yaşayan insanlar böyle tartışma yapmaya bayılıyorlar birçok kez karşılaştım bu durumla. Ankara da üniversite okuyorum sırf karadenizli diye samimi olup arkadaşım olan insanlar var bir kez olsun şehir muhabbeti yapmadık. Burada da yok samsun büyüktür yok trabzon şöyledir diye laf yapılıyor. Ne güzel 3 kişi birleşip kariyer yapıyorsunuz boşverin böyle şeyleri sevgili arkadaşlarım. Samsun da Trabzon da Ordu da Rize de ve diğer tüm karadeniz şehirleri de bu ülkenin en güzel yerlerindendir takmayın geri kalanını kafanıza.
Bizim tartışmalarımız zaten birbirimizi sevdiğimiz için. Gırgır şamata maksatlı birbirimize takılıyoruz ama haklısın bazen bu ikisi işin dozunu kaçırıyor :p
:) Bizim tartışmalarımız tamamen birbirimizi iyice sinirlendirmek için :) Yoksa aramızda ciddi manada bir gerginlik yok , Hatta düşündüğünüz gerginliğin birkaç misli yüksek dozda samimiyet var :) O yüzden sıkıntı yaratacak bir konu yok yani.Musti'nin de dediği gibi bazen doz aşılıyor ama bazen bilerek oluyor bazende hakkatten gitmesi gereken yön o oluyor çünkü bu Mustafa hiç doğruları kabul etmeyen bir insan :p
Bana doğruları mantıklı bir çercevede açıkladın da ben mi inanmadım birader?
Öncelikli olarak mesajımı neden editliyosun ?
Editliyosan altına sebebini yazman gerekir , Hadi onu geçtim ne vardı o mesajda ?
2.Olarak olum Trabzonluların sıkıntısı burda işte doğru sadece size göre doğru o yüzden sana her türlü çerçeveden de anlatsam anlayaman :)
Doz yerine doş yazmışsında onu düzelttim.noktasına virgülüne ellemedim kafanı yorma.
Senin yaptığın bir işe kafamı yormam için senin yapacağın işin kalitesinin biraz üst seviye olması gerekir.
O yüzden kafa yormak yok.
tartışma; bu ortak kariyerin olmazsa olmazı haline geldi :) zaten kimse art niyet aramıyor :) art niyet olsa ortak kariyer yapmazlar :)
Bu kariyere bir nokta koyuldu. Bilginiz olsun :)
En büyük Giresun :p