http://cdn.sporx.com/img/2012/04/11/..._f8c78_800.jpg
Şurada attığı gol sanırım. Ofsayt diye kesildi. Doğru karardı. Dediğin gibi mükemmel bitiriyor o topları Semih.
Printable View
http://cdn.sporx.com/img/2012/04/11/..._f8c78_800.jpg
Şurada attığı gol sanırım. Ofsayt diye kesildi. Doğru karardı. Dediğin gibi mükemmel bitiriyor o topları Semih.
Sadece gol atamamasıyla değerlendirmiyorum. Sahada yürümekten bile aciz bir görüntüsü vardı o dönem Semih'in. Semih'i çok severim. Semih'in gelişimini yaklaşık 15 yaşından beri elimden geldiğince takip ediyorum. Takımla hazırlık kampına ilk götürüldüğünde ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Bu konunun tartışılması gereken yer burası değil. Bu akşam çalıştı, çabaladı. Bu sezonun ilk yarısındaki görüntüsünden iyiydi. Bu yönden takdir ediyorum fazlasıyla. Ayrıca silinmesi gerektiğini söylemedim.
Semih, Fenerbahçe'nin Türkiye'ye, kendisi aktif futbolcu olduğu müddetçe getirdiği-getireceği her 10 yabancı forvetin 7'sinden daha iyidir bence. Düzenli oynadığını varsayarsak... Yoksa, 10 maçta bir 10 dakikalığına oyuna giren bir Semih, amatör kümede bile anca bu kadar oynar.
Bu tabii, atomlarına kadar subjektif bir yorum; sana göre, bana göre olduğu kadar teknik direktöre, sisteme göre de değişir: Zico'nun sisteminde Sow'u üçe katlayacak bir Semih, Kocaman'ın sisteminde taraftarı kanser edebilir.
Velhasıl; yazık oldu bu adama. Olmaya da devam ediyor.
Vay be oynamadan gene tur geçtik ligdede oynamıyoruz şampiyonluk potasındayız ne ilginç bir takımız ya oynasak nolacak bilmiyorum
Kale arkasından izlenen maçtan sonra oyunla ilgili yorum yapmak pek doğru olmaz ama bugün bizleri memnun edecek birkaç şey vardı, onları yazmak lazım. Kayserispor gibi iyi kontraya çıkan bir takıma karşı 2-0'dan geri dönüş önemliydi. 80'de Semih'in girmesiyle birlikte takımın sistemi tamamen tepetakla olmasına rağmen kalan 40 dakikada büyük sorun yaşamadık. Semih girdikten sonra bir ara Bienvenu, bir ara Sow kanatlara geçti. Dolayısıyla düzensiz bir dizilim vardı. Semih'in haftalar sonra oyuna girmesi ve önemli katkı yapması çok güzeldi. Çünkü artık herkes Semih'in tamamen silindiğini düşünmeye başlamıştı. Semih bugün Aykut hocaya benim pilim daha bitmedi mesajı verdi. Süper Final'de Semih'ten yararlanmak lazım. Sow her zaman olduğu gibi yine doğru yerdeydi. Sow devam ediyor.
Bugün Kayserispor kalecisinin maçı sarı kart görmeden tamamlaması Türkiye'de anti-futbola tanınan aşırı primin kanıtıdır. Özgür Yankaya 120 dakikanın rahat 5 dakikasını çalan bir kaleciye sarı kartı geçtim, uyarı bile vermedi. Anti-futboldan kastım sadece kaleci Gökhan özelindedir. Yoksa bunun haricinde Kayserispor gayet oynamaya çalışan, genç, kaliteli bir takım. Şota'nın kalecisi Gökhan'a zaman geçirmesinden dolayı kızdığını da twitter'da okudum. Eğer doğruysa Şota'ya helal olsun.
Takımımıza tebrikler.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=gAdRt77912c"]Maç Sonrası[/YOUTUBE]
Volkan baya motive etmiş anlaşılan. Öyle diyorlar :D
Spiker: Volkan size ne dedi Selçuk.
Selçuk: Şimdi söylersek Rtük var olmaz :D
MS Karabukspor 1 - Boluspor 0 ( Gol: 86' İlhan Parlak) / Karabukspor yari finalde Fenerbahce'nin rakibi oldu.
Karabuk cetin takim, Kayseriden daha fazla zorlucaklar buyuk ihtimal. Finale cikarsak da rakip Bursa olucak gibi gorunuyor. Hic kolay olmayacak kupayi almak. BJK ya da Trabzon olsaydi rakipler daha memnun olurdum acikcasi. Anadolu takimlari cok arzulu oynuyorlar kupada.