Semih - Ömer , Bekir - Ömer , Semih - Bekir bu 3 lüden 1 i olacak defans ama bence olması gereken Servet - Gökhan :D :D
Printable View
Semih - Ömer , Bekir - Ömer , Semih - Bekir bu 3 lüden 1 i olacak defans ama bence olması gereken Servet - Gökhan :D :D
Milli Takım en iyi yerlere gelsin de isterse 11 Fenerbahçeli olsun isterse 11 Galatasaraylı olsun fark etmez.İnsan kendi takımından oyuncuları görmek istiyor tabi ki.Ama oynayanın hakkını da vermek gerekir.Emre ve Volkan mevkilerini yıllardır en çok hak eden ve hakkını da veren futbolcular.
Bekir-Semih kıyaslamasından önce yapılacak bir sürü kıyaslama var.Savunmanın göbeği gerçekten kaliteli.Kötü adam yok orada.
Yalnız dün spiker Volkan tutunca ne bağırdı be :zuhaha
Sanarsın dünyaya yaklaşan ateş topunu yumrukladı mübarek
Abdullah hocanın ilk 11'i buysa bu 11'de bi yere varamaz.
Gökhan Gönül, Selçuk, Nuri Şahin bu kadroda gözü kapalı yazılması gereken adamlar, ilerisi için Semih lazım diyoruz e dünya kupası olsun, şampiyonalar olsun zaten oldukça ileride şimdiden hazırlanması lazım.
Dünkü skor güzel ama 3 golde de kalecinin hatası vardı, çok ahım şahım bir top oynamadık. Kalecileri değiştirseydik skor tam tersi olurdu.
Selçuk olabilir de Gökhan Gönül ve Nuri Şahin şuanki formlarıyla Milli takımda 11'i haketmiyorlar. Aslında Hamit de formsuz ama Gökhan'a göre fiziki açıdan çok daha iyi.
Hamit sağbekte oynarken defanstan çok rakip sahada, zamanın da dönmüyorda, mental olarak ofansif bir oyuncu. Formda bir GG benim gözümde Avrupa'nın en iyi beklerinden biri e oyuncu da oynatıldıkça form tutar, moral kazanır. Resmi maçlar olsa bende formsuz adamların 11'nde oynamasını istemem ama altı üstü hazırlık maçı.
Bu takımda çok sakatlanan olacak , kendi takımında kesik yiyen olacak. O yüzden tartışmaya gerek yok. Ki Abdullah hocaya güveniyorum; kim hakederse o oynar.
11 kişi az bu takıma. Çok iyi oyuncular var seçim yapmak zor. Ömer - Semih - Bekir , Hamit - Selcuk - Nuri - Mehmet - Emre B - , Arda - Engin - Gökhan - Sercan , Burak - Umut - Mevlüt - Mustafa ,
Geç döndüğüm için özür dilerim, zaten şuanki isimlere baktığımda ben Egemen ve Semih'in daha katkı sağlayacağını düşünüyorum; ama Bekir bu formunu devam ettirmeli ve Fenerbahçe'de de sürekli oynaması lazım. O zaman hem iyi bir oyuncu hemde takıma çok büyük alternatif olur.