eren'in çapraz bagları kopmus en az 4-5 ay sahalardan uzak kalacakmıs bir stoper düşünecek mi bu zamanda Kayserspor acaba.
Printable View
eren'in çapraz bagları kopmus en az 4-5 ay sahalardan uzak kalacakmıs bir stoper düşünecek mi bu zamanda Kayserspor acaba.
Gerek yok Alican. Ali Turan - Aydın Toscalı var orda oynayacak. Sağda Durmuş'u kullanabilir. Ümit Milli Takımda izlemiştim sağlam oyuncu.
Defansta alternatif çok Ali Turan - Aydın Toscalı - Serdar Kesimal - Bayram Çetin yetrlidir
Yönetimin takviye yapmaya çalıştıpı mevki şuan forvet Süleyman Hucma az sabırlı olun tarihimizin en iyi transferini yapmaya çalışıyoruz dedi bekliyoruz abkalım sabırla
Serdar Kesimal Ümit milli Takım'da çok başarılıydı ayrıca Cangele sağ kant oyuncusu olarak kullanılabilir SAKARYASPOR'da o şekilde oynamıştı ancak pas vermeyen bir oyuncu işte 3-4 adam geçmeden pas vermiyo :D
Bu isimlerin hiçbiri Eren'den daha kaliteli degil , Yani bu zaman zarfı içerisinde cok arayabilir Eren'i kayserispor :)
Tolunay hoca hazırlık maçlarında 4-3-3 deniyormuş ama hala forvemiz yok
------------------Hamidou---------------------
H.Aslantaş---Eren---Aydın(Serdar)---Toledo
---------------------Merter------------------------
-------------Saidou---Abdullah---------------
Emreciksin------------------------------Cangele
-------------------Golinho?---------------------
Bazen Abdullah forvet arkasına kyıyormuş o zaman Abdullah Troisi değişikliği oluyor
Mehmet Eren'i düşünmüyor mu Tolunay Deniz? :)
Furkan milli takım kampında olduğu için hazırlık maçlarında göremiyoruz.Ben banko oynayacağını,oynaması gerektiğini düşünüyorum...
Ben zaten Furkan'a hayranım.Çok yetenekli bir çocuk.İyi yerlere geleceğinden adım gibi eminim.
Mehmet Eren bu sene kdroda pek yer bulamaz kanımca Furkana geline takımda geleceği en parlak oyunculadan biri abdullahın yerine yaılabilri veya saidou kesilip merter apo ve furkan oynayabilir.
Tolunay Hoca hollanda kampında taraftarlarla sohbet ederken demiş çok iyi bir forvet allacaz demiş süleyman hurma bir isim buldu ama ben istemedim demiş hurmanın önerdiği isimde gerçekten çok iyi bir oyuncu avrupanın en iyi liginden birinde oynuyor onu istememiş heralde istedi bundan daha iyi bir oyuncu daha iyisinide nasıl alacak bilmiyorum
Bizim forumdan mehmet topuzun fenere gideceğini söyleneyen üye çok klas bir forvet geliyor diyor ama ismini öğrenemedim snaırım bu sene gol sıkıntısı çekmeyiz:)
Ben bu Kayserinin transfer politikasını anlayamadım lig bitmeden forvet alıcaz dediler lig bitti transfer başladı 10 tane oyuncu aldılar ancak yine de ilk dediklerini , ilk hedeflerini yapamadılar en çok forvet almak istemelerine rağmen dünyanın en iyiyleriyle mi görüşüyoalr nedir kimse gelmedi henüz ...
Yok bu arkadaş güvenilir biri forvetin bu kadar gecikmesinin nedenide bundan olayı zaten alabileceğimiz en iyi adamı alamaya çalışıyor yönetim
Premier Lig'den Kayseri'ye!
Kayserispor, İngiltere'nin Birmingham takımından, Almanya genç milli takımında da forma giyen Semih Aydilek'i renklerine bağladı. Hollanda'da kamp yapan sarı-kırmızılı ekip, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, yaptığı açıklamada, İngiltere Premier Lig takımlarından Birmingham'da forma giyen 20 yaşındaki Semih Aydilek ile anlaştıklarını belirtti.
Genç oyuncunun Almanya genç milli takımında da oynadığını ve daha sonra Almanya'dan İngiltere'ye transfer olduğunu ifade eden Hurma, genç yetenekleri takıma kazandırmaya gayret gösterdiklerini söyledi.
Kayserispor'un birçok genç yetenekle kadrosunu güçlendirerek geleceğe yatırım yaptığını vurgulayan Hurma, yabancı santrfor arayışlarını sürdürdüklerini bildirdi. Sarı-kırmızılı ekip ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Semih Aydilek, Hollanda kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı.
Kayserispor gibi güçlü bir takıma katıldığı için mutlu olduğunu belirten genç oyuncu, takımın başarısı için elinden geleni yapacağını dile getirdi.
21.07.2009Kaynak : AA
Hayırlı olsun kayseriye yeni transfer , iki kere okudum haberi de göremedim nerde oynuyor bu çocuk , mevkiisi ne yani ?
Forvet mevkiinde 189 cm boyunda almanya u20de oynuyor
Tevfik Köse'de zamanında geldi, ama; yararlı olamadı. Umarım Kayserispor bu oyuncudan verim alır.
Forvet transferine az bir zmana kaldı sanırım aldığım bilgilere göre Portolu Ernesto Fariasla bir görüşemiz olmuş ama kendisi kayseriye gelmek istememiş Süleyman Hurma Laziolu Makinwayla anlaşmış ancak Tolunay Kafkas bu transferi istememiş ama yinede alternatif olarak bekletiliyomuş.Şuan İngiltere Liginde oynayan bir oyuncuyla görüşmeler sürüyormuş ama kim olduğunu öğrenemedim gelirse ses getirecek bir transfermiş ciddi bir şekilde forvet transferinin bu kadar gecikmesinin sebebi yönetim bu sene iyi bir forvet istiyomuş onun için gecikmiş ama bu önümüzdeki ahfataya bu transfer bitecek gibi görünüyor
İşte Yeni GOLcümüz:0:
http://img32.imageshack.us/img32/835/260720091296.jpg
:p:p:p
Ligin tozunu attırır Şota..:D
Gökhan'ı verelim Kayserispor'a alırken verdiğimiz ücreti versinler yeter. :D
Takıma moral vermek içn kampa gelmiş şota Tolunayın Trabzondan arkadaşı zaten ama alsak fena olmazdı gençlerin yanında tecrübe:)
Kayseri Ariza Makukula ile anlaşmış sanırım.
kayseri adina fena transfer degil
Makukula Kayserispor'da
Kayserispor, Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers'da kiralık olarak forma giyen Ariza Makukula ile anlaştı.
Kayserispor, Portekizli forvet Ariza Makukula'yı kadrosuna kattı. Dün Ankara'da Gençlerbirliği-Kayserispor maçını tribünden takip eden Kongo asıllı santrfor, karşılaşma sonrası takımla birlikte Kayseri'ye döndü.
DHA'nın haberine göre, 1.93 boyundaki oyuncunun yarın sözleşme imzalaması, böylelikle Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın pivot santrfor ihtiyacının giderilmesi bekleniyor.
28 yaşındaki futbolcunun, lisans işlemlerinin yetiştirilmesi durumunda pazar günü oynanacak Gaziantepspor maçında sahada olabileceği bildirildi.
Makukula çok iyi transfer...
Kongo asıllı Portekizli futbolcu.Portekiz milli takımı formasınıda giymiş bir forvet...
Kayserispor'un oynadığı sistim için biçilmiş kaftan.Hem havadan hem yerden işi yapabilen bir isim.Nokta atışı yaptı Kayserispor...
------------Makukula-----------
Cangele----------------Troisi/Gökhan
iyi transfer Makukula...
Süleyman Hurma'da sıkı bir FM'ci sanırım :zuhaha
İyi transfer yapmış kayseri...
cardozoyuda getirmesinler yanına....çok iyi transfer portekiz milli takımındada oynamış bi oyuncu
Tolunay hoca inşallah bu sene başarılı olur..Yine 0-0 ile başladılar bakalım Ariza ile gol yolundaki problemi çözebilirler..
Çok şaşırdım gerçekten , çok iyi transfer ...
FM'ye göre çok iyi bir forvet. Biraz çevikliği düşük ama o boya normaldir heralde :)
http://img9.imageshack.us/img9/9007/makukula.jpg
Forvetimiz geldi sonunda iyi bir transfer yaptık inşallah gol sıkıntımızı gideririz bu transferle fmdeki gibi oynasa süper olur:D
Hem Benfica'da hem Portekiz Milli takımında giydiği numaralara bakılırsa doğuştan Kayseriliymiş Makukula...:)
http://www.tumspor.com/photos-inner/427702305.jpg
http://www.leopardsfoot.com/album/al.../makukula.jpeg
Sergio_Aguero'yu yormayayım ben koyayım :)
Hayırlı olsun..
http://img193.imageshack.us/img193/2...amakukula1.jpg
Provic gibi olmasın da