Ya Zafer senin Belediye'ye niye şansın tutmuyo:Dİlk sezon İstanbul'daki maçı da hatırlıyom 3 mü ne kaleyi bulan şutu vardı adamların tuttular 3-0 yendiler.Bu sene 2 kaleyi bulan şut 2-0 ilginç:zuhaha
Printable View
Ya Zafer senin Belediye'ye niye şansın tutmuyo:Dİlk sezon İstanbul'daki maçı da hatırlıyom 3 mü ne kaleyi bulan şutu vardı adamların tuttular 3-0 yendiler.Bu sene 2 kaleyi bulan şut 2-0 ilginç:zuhaha
LİG BİTTİ !!!
Arkadaşlar Kaan ile ipin ucunu fazla kaçırdık ve yanlışlıkla sezonu bitirdik. Bu yüzden kalan maçları "fikstür" şeklinde koyuyoruz.
Son 10 haftada Antalyaspor- ÇaykurRizespor- Manisaspor- Samsunspor Ve son olarak Sivasspor' a verdiğim toplam 15 puan. Bizi şampiyonluktan etti diyebilirim. Maalesef 28.Haftada liderliği kaptırdık ve geri alamadık. Ligi 2. olarak bitirmek bizi üzmüş olsa bile genel olarak düşündüğümüzde ligi gayet iyi bir yerde bitirmiş oluyoruz. Takımdan gidecek birkaç oyuncu var. Bunlardan bazıları bu sezonun formda oyuncularından da olabilir maalesef. Çünkü büyük takımlara gitmek istediğini söyleyen oyuncularımız var. Şampiyonlar Ligine gideceğimizden dolayı umarım onları kalmaları için ikna edebiliriz
Puan Durumu
http://www.objektifhaber.com/resimler/40000/40770_3.jpg
2012/2013 Sezonu Sona Erdi 4. Olduk :
http://i.imgur.com/rG0bE.png
Gençlerbirliği olarak çokta iyi bir sezon geçirmedik ancak son maçlarda bu kadar kötü olmasaydık belki şampiyon bile olabilirdik...Tek sevinebileceğimiz nokta 2 sezondur istikrarlı bir şekilde Avrupaya katıldık bu sefer hedefimiz gruplara kalmak olacak...Transferde geçen sezona göre daha az isim alacağız...Kalitede de düşme olacak..
Yanlışlıkla sezon bitirmek nedir yahu :zuhaha
Tebrikler ikinize de.Seneye biriniz şampiyon olur artık.
Tebrik ederim ikinizi de basarili bir sezon olmus
Yanlışlıkla yorum attım falan yazmak istemiyorum şimdi:zuhaha
Kayseri'nin teknik direktörüne sesleniyorum.Öyle takımlara nasıl becerdiniz o kadar fazla puan vermeyi:)
Gençlerbirliği iyi bir yerde bitirmiş sezonu.Kayseri ise rahatlıkla şampiyon olabilirmiş fakat saçma puan kayıpları nedeniyle 2.olmuş.
Kariyerin lokomotifi bozuldu galiba ilerlemiyo kariyer:zuhaha