Bilmiyorum tam doğrusunu ama vücuttan sekiyor top kasti olarak kesmiyor aksine kolunu çekiyor
Printable View
Bilmiyorum tam doğrusunu ama vücuttan sekiyor top kasti olarak kesmiyor aksine kolunu çekiyor
Bence penaltı ile yakından uzaktan alakası yok, göğüsle omzun birleştiği yere çarpıyor top. Ama Drogba'ya yapılan hareket net penaltı bence.
Maç için en doğru yorumu buldum;
Drogba bugün mahalle maçı yapan çocukların arasına giren abi gibiydi.
Drogba'nın pozisyonu gibi 10 tane pozisyon bulurum, hepside penaltı ile sonuçlanıyor. Verir vermez hakemin insiyatifinde ama %70 penaltı kokuyor.
Burak Drogba Sneijder Hamit Engin Selçuk. Bunlarla takım daha iyi pas yapar ve daha hızlı oynar gibi, ama intiharda olabilir.Terim en doğrusunu bulur umarım. Bulursa inanılmaz bi takım oluruz.
melo en azından bu sene için bu takımda oynamalı beşiktaş maçını izlerseniz tekrar o malum olaya kadar sahada savaş vermişti
Burak Yilmaz aklini kullanirsa Drogba'dan cok sey ögrenir. Aslanlarim benim !!
Avrupa'da da aşırı hayran kitlesine sahip Drogba. Bütün herkes Drogba'nın dönüşü olarak görmüş bu golü.
golu tekrar izledimde resmen havada falso vermis herif :D :D
Beyler dünkü garip saçlı siyahi forveti çok beğendim, fm de alayım diyorum ama çok yaşlıymış diyorlar, ne yapsam acaba?
Golun atilisini gectim, Sneijder o hizla gelip sirtina atliyor. Insanda hicmi bir haraket olmaz :D muthis fizigi var adamin.
Sneijder'de ufak tefek bir şey yahu ondan ne olacak o benim sırtıma atlasın bende kıpırdamam :n: Kuş tüyü gibi herif :D
Drogba bu sene cok can yakar muhtemelen fm tabiriyle söylüyorum amr burak aml ambrabat amc sneijder fc drogba mc selcuk mc hamit mc yekta olacak...
tutarmı tutar..hamitin her zaman göbekte oynamasını isteyen biriyim zaten..
bir süpriz ekstra bişi olmassa %75 sampıyonuz.. ki 12 hafta 8 puan fark var şimdilik..drogbada terslik olmasa çok can yakar..