İyi oynuyoruz sanki :D :D :D
Printable View
İyi oynuyoruz sanki :D :D :D
İlk yarı sahanın hakimiyiz.
İşler iyi gidiyor . Umarım maç sonuda böyle olur .
Golde faul var
bu adammı şimdi şampiyonlar ligi finalini yönetcek ?
ilk yari 2-1 bitti elmander çikip amrabat girmeli gokhani bu kadar cikartmaz keske hoca basta yapsaydi sunu. avrupanin elit hakemi turkiyenin gururu çakir efendi su faulu goremiyorsa dudugunu asmali "bence"
Ek olarak da
Elmander tutmadı.
Ofsayt pozisyonunda da top Yobo'dan gidiyor sanki.
Faul olsa ne olacak ya berbat oynuyoruz. 120 dk oynayıp gelen takım bizden daha iyi pres yapıyor. Penaltı dışında pozisyonumuz yok. Sürer gider saymaya gerek yok. Karakterimizden çok uzak oynuyoruz.
Amrabat girsin hücuma biraz hareket gelsin bu ne. Elmander olmadı.
2.gol net faul. Birde ofsayt pozisyonunda top Yobo'dan gitti.
Skora bakınca normal, Fenerbahçe çok daha istekli, baskılı oynuyor ama attıkları iki golün içinde de faul olması rahatsız edici. Yobo-Drogba mücadelesinde de Yobo'nun ayağından çıkan topa ofsayt çaldılar son bölümde. Çok dikkatsiz bu maçta hakemler.
Aziz Yıldırım:2006'dan beri önümüz kesiliyor
Ya he he
Şu pozisyonu nasıl görmezsin be adam.Rıdvan Fenerli.Fenerin ilk golde Hamite 2 kez faulü var gibisinden birşey dedi.
Bizim açıdan Elmander Amrabat değişikliği ile maçı çeviririz.Hala bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Ekstra biraz disiplinde lazım.
Yahu bizim kadar kaleciye geri pas atan, Savunma oyuncularının kendi aralarında fazlaca topla oynadığı ve bu kadar riskli oynayan büyük takım yoktur. 3 senedir takımın başındasın be adam, uyar, düzelt bir çare bul. Hep aynı senaryoları biz buradan izlemekten bıktık, sen bıkmadın. Ne güzel skor 2-1 az daha dünyanın en amatörce yenilen golünü yiyecektik. Böyle büyük takım olmaz ayıptır. Bu takım nasıl gol yer diye bakınıyorum bakınıyorum neredeyse aklıma gelen ilk şey hep, 1. bölgede gereksizce topla oynamamızdan kaynaklanan bireysel hatalar oluyor. Top şu adamların ayaklarına gelince eyvah çekmeyelim bi kere de.
Emre ve Meireles formda olsa Galatasaray'ı orta alandan geçirmezdik ama bu sakat halleriyle bile Orta Alanı parsellediler ancak ikisi de 90 dakika çıkaramayacak gibi.
ah be ridvan hoca geride olsaydin diyebilirmiydin ? :D
Rıdvan Dilmen:Fenerbahçe'nin ilk golünden önce Hamit'e, ikinci golünden önce Eboue'ye faul var..
Riera nin kendini yere müthiş bir ustalikla bıraktığı pozisyon ve Webo yu cekip faul yaptiktan sonra topa vurmasina sari kart vermeyen Cüneyt Cakir'a selamlar..
Iyi oynuyoruz baroni ve zieglersiz takim cok daha iyi.
Fenerbahçe yemeden üçüncü golü bulursa ilk 15 dakika'da gerisi gelir. Maçın gidişatı o yönde ilerliyor.
Umarim UEFA yetkilileri Cuneyt'i izliyordur. Umarim. Bu adama final minal verilmez. Eyyamcinin önde gideni
2. gol neyse de ilk golde hiç bir şey yok futbol fiziksel bir oyundur ne yapılmış orada Hamit'e. Saçma sapan yorumlar,zaten galatasaray hiç bir zaman hak ederek yenilmez. Bir bahane her zaman hazırdır.
Cengiz nasıl bu kadar taraflı olabiliyorsun anlamıyorum. Bu kadar taraflı olup, araştırma konusunda bu kadar dengeli hareket etmene şaşıyorum valla bravo :)
ilk gol: hamit'e yapılan faul. faulden kastım, hamit topu aldığı anda 3 fenerli basıyor. son müdahale belki faul olmayabilir ama daha önce yapılan şarjların topla alakası yok. hamit topu kaybettiği anda faul verilmeliydi.
ikinci gol: ebue'nin itilişi.
Hamit'e faul yok derseniz anlarım ama orada ebue'yi iten webo'nun kolunun nasıl savrulduğunu görüp hala o gole faul değil diyorsanız futbolu tartışmanın bir anlamı yok :)
2. golde bilicanın pozisyonuyla bir fark yok gibi geldi
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...06833926_n.jpg
Bir kerede tarafsız bakın şuna ya bu faul değilde ne ?
Bizim yediğimiz golde Yobo'yu gördünüz mü nerdeydi ?
Ha bütün bunlara rağmen maçı hak ediyor muyuz? Hayır. Ama 2 golün de net hakem hatalarından verilmesi biraz mide bulandırıyor o kadar.
elini sadece sırtına koyuyor orda öyle düşmelik bir itme yok eğer bu faul se burak ın attığı gollere de bakalım istersen
Zaten Cüneyt Çakır'ın nasıl bu kadar yükselebildiğini anlamıyorum. Adamın iyi yönettiği maç yok neredeyse her maçı tartışmalı. Birileri kolluyor mudur nedir.
2 golumuzde de faul var. Ama hakem Gs lehine de bi dolu hata yapti. Bizim lehimize vermedigi fauller gol oldu, o da bizim kismetimiz. Zaten Galatasaray gol aticak oyun da oynamiyor.
İnsan Emre ve Meireles'in orta sahayı nasıl pırt ettiğini görünce, Benfica maçında Selçuk ve Cristian'la oynamış olduğuna üzülüyor.
boyle maçlarda arastirmacinin objektif olmasini bekliyemezsiniz zaten hiç bir zaman degildide neyse dedigim gibi yenilgide degilim ben avrupanin elit hakemiysen 2. goldeki faulu gorceksin.
İlkay Kadıköydeymiş
Yoksaaaaaa :D :D :D