Sahada olan şey Ersun Yanal'ın devam ettiğini sanması, Aykut Kocaman taktiği bu değildi.
Biz o zamanlarda istediğimizi alıyorduk bu adam bunu da yapamıyor. Ben arıyorum Aykut Kocaman dönemini şuan da.
Printable View
Emre'nin yuhalanma sebebi ne?
F.Bahçe'nin rövanşa çıkmasına falan hiç gerek yok desek yeridir. CAS'tan kararın maçtan önce verilmesini talep etsinler bence ve duruma göre çıksınlar ya da çıkmasınlar sahaya. Emre, Aziz Yıldırım ve Ersun Yanal gibi insanlar da, bu takımdan ilk fırsatta yollansınlar.
Bana diyorsunuz ki neden çok FENERBAHÇE kariyeri açıyorsun :D
ben bu kariyerlerin hepsinde farklı taktik denedim Fenerbahçe son 3-4 sezondur aynı kafa aynı taktik böyle gitmez işte anlasınlar artık gitmez...
Yetenekli Aykut Kocaman ve başarılarla dolu kariyeri olan Rıdvan geçsin derim beraber denesinler bir de
Yalnız Aykut Kocaman savunmayı geride kuruyordu ama Aykut Kocaman'ın FB'si hücumda organize, ayağa pas yaparak olgun ataklar geliştirebiliyordu. Taraftarın beğenmediği Baroni hücumda takımı yönlendiriyordu iyi veya kötü. Aykut Kocaman ile Ersun Yanal'ın anlayışı çok farklı. Adam kendi sahasında, rakip stoperler hava toplarına hakim olmasına rağmen uzun top oynattı. Belki ileride taşlar yerine oturur ama Sow gibi bir forvetin solda oynatılması ve o adama savunma yaptırılması futbola ihanet be. 15 yaşında FM oynayan çocuk bile Sow'u solda oynatmaz.
Ersun Yanal gibi oyun okuma özürlü bir adam olamaz Eskisehir'i yenemezsek kalacaklar mı acaba takımın basında merak ediyorum deplasmanda zaten yeniliriz Arsenal'a Allah'ın emri.
Emre gibi siyaseti futbola bulaştıranlara müstehak ıslıklanmak. Zaten siyasi olaylar yüzünden bu hallere düştü Türk futbolu.
Neyse en başından bu yana tahmin ettiğimiz gibi aradaki kadro, kalite, taktik, hoca, başkan farkı ortaya çıktı. Antrenman maçından daha fazla efor harcamadı Arsenal. Yıllar önceki Milan maçı aklıma geldi. Shevchenko 4 gol atmıştı. Servet vardı o zaman bizde. Çileden çıkarmıştı. Şuan ise saymakla bitmeyecek kadar çok sorun var. Aziz Yıldırım gitmeli demeye bile gerek yok artık.
Kaç yıldır ŞL'de yokuz. Avrupa Ligi, büyük takımların katılmak zorunda kaldıkları için oynadıkları önemsizleşmiş bir turnuva. Oradaki yarı final bile kimseyi tatmin etmedi. Galatasaray'ın oynamış olduğu Çeyrek final bizim oynadığımız yarı finalden daha kıymetlidir. Yani kimse geçen sezona başarılı bir sezon diyemez. Bu sezonda Avrupa Ligi benim için hiç bir önem teşkil etmiyor. Ancak kupa alındığı taktirde başarılı olmuş sayarım. Onun dışındakilerin önemi yok.
Neyse arkadaş yaz yaz bitmez.
Şeriatçıların selamını yapmıştı 4 parmaklı birşey. Rabia selamı da deniyor.
Ramsey gol attı beyler yarın ekonomik kriz patlayacak hazır olun.
2 yıldır Fenerbahçe'de ''sistem'' adı altında denenen şeylerin vahim sonucunu bu maçta görmüş olduk. Nihayet taraftar da çoğunluk olarak tepkisini koyabildi. Çok geç oldu, Fenerbahçe'nin bu noktalara geleceği 1.5 sene önceden belliydi ancak ''skor taraftarları''nı sonunda bu maç isyana çekti.
Geçen yıl Gökhan Gönül diye bir gerçek vardı ama ayrıca geçen yıl Arsenal gibi bir takım karşınıza çıkmadı.Ersun Yanal'ın oynattığı oyun kesinlilkle Aykut Kocaman'ın oyunu ama onu da beceremiyor kendisi.Eskişehir'de ki taktiğini uygulamaya çalışsa hiç değilse takım top oynar.
Fenerbahçe 4-5-1 takımı Kuyt sağ,Sow sol kanat oynuyor.İkisi ne kadar iyi oynasalar da kanat oyuncuları değil.Orta sahaya laf yok zaten maşallah 11 tane orta saha oyuncusu var.Kimi seçsen muamma.Defansta evlere şenlik.Biraz dar bir görüş olacak ancak Fenerbahçe'nin ilk 11'i bu olmalıdır;
Mert-GG,Alves,Egemen,Hasan Ali-Mehmet Topal-Meireles,Alper-Salih/Holmen-Emenike,Sow
Baklava dizilişinde 4-4-2,çok da iyi çok da güzel olur.
ilk yarı 0-0 ken ikinci yarı nasıl 0-3 oluyor. Bunu sorgulamak lazım...
Umarım hafta sonu da kaybederiz ve taraftar ile yönetim arasında gerilim artar.
Çok yanlışlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz, çok yıpranıyor Fenerbahçe.
Gökhan'ın alınmasını da anlamadım ben açıkcası, sakatlıktan yeni çıkan adamı soktu direk oyuna.
Siz böyle diyorsunuz da, kendisi Ersun Yanal tartışılacak bir isim değil diyor. Değişmesini beklemek yerine, takımın onun istediklerini uygulamasını beklemeniz lazım. Aykut Kocaman'ı sevmem, başarılı da bulmam ama onun Fenerbahçe'si bu kadar mahkum bir oyun ortaya koymuyordu.
Ha bir de şu yabancı sınırlaması özelinde kullanılan planlarımızı yaptık argümanı var ya, o söylemin ne kadar boş olduğu her seferinde daha da net anlaşılıyor. Ortada bir plan veya program benzeri bir şey görünmüyor. Fenerbahçe'nin en çok zaafiyet duyduğu bölgesi o kadar adama rağmen hala orta saha. 3 forveti ileri dizmek yerine hücumu yönlendirebilecek dikine oynayabilecek bir isim olsa herşey daha farklı olabilirdi.
Aziz Yıldırım yönetimi bırakmadıkça daha çok yanarız
@SAİT71
Onu biliyorum da Hasan Ali Kaldırım'ı taraftarın önüne atma kısmını anlayamadım.
Bu takım Ersun Yanal'ın takımı değil. Ne oldum diye cok yanlış yapıp takımın başına geçti.
Bu takım Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'In ortak ürünü. Biri gitti darısı diğerinin başına.
Bu takımdan Emre Volkan Bekir gibi başkan yalakası topçular da gitmeden Fenerbahçe yine düzlüğe çıkmaz diyeyim..
Kuytla falan olacak iş değil. Birtane topla giden önde basan adam yok. Alper biraz o da daha çok tecrübesiz.
Berbat ötesi iğrenç bir takımız kısacası
Birde sırf hızlı bi oyuncu diye Cardozo yerine Emenike'yi tercih eden taraftarlarda futbolda her şeyin hız olmadığını anlamıştır. Şu Meireles yerine Holmen oynasa orta sahada fark yaratırdı. Maç başına 13 KM koşan oyuncudan bahsediyoruz. Adama lisans bile çıkartmadılar. Her türlü iş yapardı.
Emenikeyide bir maçta yemeyin yahu. Adam daha topu ayağına 3-4 kez aldı. Emenike iş yapacaktır. Şu takımda bir Cardozo'mu eksik, o olsa bu maçı alır mıydık diye sorarak cevap ararsanız sorunun orası olmadığı anlaşılır.
Ersun Yanal'ı eleştiremezsiniz gibi birşey dedi basın toplantısında Ersun hoca :D
holmen fenerbahçenin ortasahasındaki tüm oyunculardan daha fazla katkı sağlar bence tüm o planlara programlara rağmen lisans çıkarılmaması tamamen bi facia
Emenike'ye sallayanlarda ayrı komedi resmen bana kalsa forvet yerine forvet arkası tercih ederdim ama Emenike daha 1.5 maç oynamıs sakin olun yahu ne çabuk sallıyorsunuz.Sow sol kanat devam etsin ileriye top tasıyacak adam koymaya da gerek yok orta sahaya takım süper.Futboldan soguttular resmen.
gidersin konyada emenikeyle başlarsın weboyla başlaman lazımken. bari şu maçta kendi yarısahanda oynayacaksan emenikeyle başla 70 metrelik alanda webo ne yapıcak.
Çalım atabilen dikine giden tek adamımız Alper o da 0-3 iken maç 80'de giriyor, saçmalığın daniskası. Meireles ile Emre hiçbir şey veremedi takıma bugün, Alper nasıl 80'de girer aklım almıyor.
Fenerbahçe'nin futbolunu ben izlerken utandım, Sanki daha önce hiç karşılaşmamış 11 adamın toplanıp rakibe karşı futbol oynamaya çalışması gibi. Fenerbahçe'yi yönetenlerde az şeref ve haysiyet varsa şu utancı yarattıkları için defolup giderler ama maç bitmek üzereyken "OoooOo Aziz Yıldırım" diye tezahüratları görünce, Azizspor'a dönmüş bu takımdan umudumuzu kesmek en iyi yol.
Basın toplantısında demişti "Ersun Yanal ismi tartışılacak bir isim değil" diye.
Bu da kaynak;
http://tr.eurosport.com/futbol/sampi...20/story.shtml
FM'de Sow ile Webo'nun kanat mevkisinde oynama özelliği yoksa artık bu sene eklemek lazım.
Sow artık tam bir; Kendini kanat sanan forvete döndü.
[YOUTUBE="2D6jpZVLhu8"]af[/YOUTUBE]