Farklı şekillerde şutlar yok, aynı tür çok fazla açıya sahip falsolu şutlar ile goller oluyor.
AI bu bakımdan biraz eleştirilebilir, ancak düzeltileceğini düşünüyorum..
Printable View
Farklı şekillerde şutlar yok, aynı tür çok fazla açıya sahip falsolu şutlar ile goller oluyor.
AI bu bakımdan biraz eleştirilebilir, ancak düzeltileceğini düşünüyorum..
ben fmde su ana kadar son dakkalarda macın çewrildiini görmedim bu sadece banamı oluo bilmiorum yane ben görmedim
cm01-02de taktik hemen etkisini gösterio ama fmde eger ilk yarı mac nasılsa ikinci yarıda öle oluo buda gerçekçilii yitirio zewkli olmuo...
Benim başıma oldukça çok geldi ama olumsuz yönde :)) 2-0 öndeyken adamlar son 5 dakkada ya 2 gol yada 3 gol attılar bazı maçlarda... Ben de böyle maç kazandım birkaç kez...Quote:
Originally Posted by kAikio
Aslında bu 2d motoru oyunun özelliklerinden ödün vermeden 3d yapabilirler... Tabi full maç seçeneğinde değil önemli anlarda...
Onun dışında benim canımı sıkan pasif aktif ofsayt olayı, bu kurala uyulmuyor önüne gelene bayrak kaldırıyor yardımcı hakemler :))
Screenshot ını gördüm fm2006 nın sadece klübeleri yapmışlar :D.Başka hiçbi değişiklik yok.Taktik ekranında az bişey değişme var.AMA ne kadar kazanıyorsunuz istatistikleriniz kontratınız konuşmalar falan güzel.İçerik olarak biraz değişmiş.Unutmadan maç sırasında kavga da çıkıyor.Hakem tam kavgacıların arasına dalacakken çekilmiş bir tanesi var tuttum orasını.2d aynen.Hatta bian kendimi fm 2005 e bakıyormuş gibi zannettim :D.Yine de ss lerden belli olmaz.bakarsın daha güzel şeylerde çıkar (d) (d) (a)
onun bi sitesini versene veya linkini walla çok güzelmiş yawQuote:
Originally Posted by Warrior
Abi bence su hazırlık maclarinda biraz gelistirme yapsalar oda hos olur.
mesela
Koredeki Peace Cup(gercekde baya degerli bir turnuva birinci takıma 2 milyon dolar veriliyor)
Amsterdamdaki ABN-AMBRO kupasi gibi kupalar oyuna eklense cok hos olur.Daha bunlar gibi cok kupalar war ama benim bildiklerim belli baslı bunlar.
Ne dersiniz hos olmaz mi? (b) (b) (b)
Mantıklı, olabilir...Quote:
Originally Posted by RoCCo_42
evet guzel olabilirQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
Boylece lige daha guzel hazirlanabiliriz
Bence kengi turnuvamizi da kurup bunu geleneksel hale getirebilmeliyiz
Mesala ben Chelsea ile oynarken her sene London Cup diye bir turnuva duzenlerdim
Bu turnuvaya yalnizca Londra takimlarini davet ederdim
Keske boyle turnuvalari geneleksel hale getirebilsek oyunda
London Cup 2005
London Cup 2006 gibi
Bence oyunda bazen hakemler yanlış karar versin biz çıldıralım veya sevinçten havalara uçalım.
Yani bazen yan hakem orta saha çizgisinin oralardayken,hakemde diğer yarı sahadayken ofsaytı hakemler göremesin.
Mesela başka şöyle bişey olsun hakem taç olduğunda veya faul olduğunda yan hakemden ve 4. hakemden yardım alsınlar.
BÖYLE ŞEYLER OYUNA DAHA Bİ HAVA KATAR
(AMA TABİ ABARTILMAMASI GEREKİR)
Sen her sene yap o kupayı, ondan sonra da her sene kurarken içinde bulunduğun senenin adını ekle...
Bak işte ne güsel gelneksel oldu... ;)
:mrgreen:
Bu Fm 2006 3D olursa 2 cd olur. E 2 cd olacaksa biraz daha eklemeler olsun mesela TCM' de oyunculara prim verilebiliyor veya oyuncuyu beğendiğinde ona fazladan para veriyosun oyuncunun takıma bağlılığı artıyor. Bu tür özellikler olsun ki oyunun tadı çıksın dimi yani?? (ı)
prim olayı fena fikir değil ama türkçe yama'yı siteden indiriyoru zaçamıyoruz açıyoruz oyun göçüyo onun için türkçe language dosyaının birinci elden yani sega tarafından yapılması bence oyunun oynanabilirliğini 2 kat arttırır... (d) (d) (d)
Arkadaşlar keşke kulüplerden aldığımız paralar bir yerde birikse paramız yetmediğinde kendi cebimizden versek oyuncuya, düşünsenize ne biçim havamız olur.Bir de Diyelimki size Chelsea, yılda 1.750.000M € veriyor. Galatasaray 1.100.000M € veriyor.Galatasaray'a gidersem,vay be ne büyük adammış, Chelsea'nin teklifini bile reddetti diye söylentiler çıksa Medya'da, Sizce hoş olmazmı??
mesela oyunculari kampa almak olabilir.mac biletleri,maca girmeden ve macin ortasinda oyuncularka konusmak olabilir.ben bunalari istiyorum
Mac arasında oyuncularla konusabiliyorsun FM 06 da
oyun ne zaman türkiyey gelioooooooooooooooo
sabrım kalmadıııııııııııııı
Arkadaşlar FM nin Türkçesini bizim torunlar ancak görür
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
o değilde oyunun tam çıkış tarihi ne bilen varmı?
21 Ekim 2005 >> (p) http://www.footballmanager.net/en/platform_pccd.html
5 gün kaldı :mrgreen:
insan bi fiyatını DA yazAr...
avrupa fiyatı şu anda web sitelerinde 60 ile 70 ytl arası değişiyor. Türkiye deki fiyatını bilemiyorum daha belli değil. gerekli firmalarla irtibata geçtik. önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgiler web sitemizden verilecek.
total club manager oynamayi düsündün mü?Quote:
Originally Posted by Kanka.Exciting
Sitede 70 YTL dio amaa..... ben meseLa taksitle almak istiyorum... onu nası yapçaz...
onun için d&r a gideceksin. vya teknosa ya ısmarlayacaksın oyun geldiğinde seni arayacaklar. sonra kredi kartı ile çektireceksin
okk... yarın bi d&r ' a uğrayayım...
Selam,
D&R, Teknosa, Bimeks hiç bir yerde yok oyun,Aral'a yazıklar olsun aklı başında ciddi bir firma en azından müşterilerine bilgi verir, forumlarına göz attım 21'inde geliyor gecikme yok yazmışlar o kadar, kaç kere mesaj mail attım nerden bulurum diye hiç bir cevap yok, ondan sonra da neden Türkiye'de orjinal oyun satılmıyor,neden acaba??? (f)
Vieri arkadaşımıza mesaj attım,o da olmazsa internetten sipariş vericem.
Saygılarımla,
ben de ilk kez orjinal oyun alacaktım bi heyecanla çıktım evden.yok abi bulamadım.dönüşte de 50 yaşlarında bi amca cd satıyo.koymuş en öne de fm 2006yı.cd bana bakıyo ben cd ye...dayanamadım aldı.eve geldim cengiz kurtoğlunun müzik cd si çıkmasın mı.epey küfür yedi amca yani
zauhauhauhahuaaaa... abi onunda en az fm kadar fanatiği waR... :mrgreen: :mrgreen:
euehe öldüm ya fm 2006 ya cengizde girdi ya helal olsun..
arkadşalar bu sitede yer alan game.net sitesi türkiyeye göndermiyor halen manyaklar azerbaycana kadar gönderiyorlar.. bende adamlarla iletişime geçtim gödnerdiğiniz kargolar türkiyeye gitmeli yani azarbaycana bile gidiyor listede turkiye yok falan cevap bkliyorum..
oyunun türkiye fiyatını bilmiyorum o yüzden daha girişmedim olaylara ama burada 60 ile 70 milyon arasında şimdi bir firma var onlarla anlaşırsam onlar tr ye gönderiyorlar o site üzerinden direk adresinize postalanacak oyunlar ve türkiyeye satıldığı gözükecek. posta ile 4-5 günde elinizde olur. sanırım 65 ytl ye geliyor toplam maliyeti. baktık gördk olmadı artık ben alıcam size göndereceğim sizde bana hava gönderirsiniz hesabıma
abi azerbeycana gidiyo bize nie gelmio anlamadım yaaa...
bende aynen senin gibi söyledim :D şu linki kaldırayım eklenince koyarım gene :D
bende orjinal alıcam ama dün kadıköyde gördüm, dayanamadım.eve geldim kurulumu çok değişik...ama başardım...oynamaya başladım..ya bu oyun çok güzel yaaaaaaa....müthiş olmuş..maç modu o kadar gerçekçiki..devre arası konuşmalar o kadar etkili ki..gelmiş geçmiş en iyi managerlik oyuınu..FM2006..olağanüstü, fantastik, wonderfull (a)
Arkadaşlar herkesin fm2006 orjinal oyun almasını tavsiye ederim böylece oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabileceksiniz ve çıkacak patchlerde sorun yaşamayacaksınız.
ben gerçekten orjinal almayı düşünüyorum...
Abi ben de dayanamadım aldım FM 2006'yı...
Ne güzel bea.... oldukça iyi olmuş...
Para biriktiriyorum, birikisin alıcam...
Birikene kadar böyle artık....
Oyun çok güzel bu arada....
arkadaşlar düşünceleriniz gerçekten güzel. kopya oyun almanızıda sabırsızlıktan dolayı anlıyorum :) gününde çıksa parası olan hemen alırdı
açıkçası ben daha almadım.
musti senle konuştuk biliyosun. ben senin şu olayını bekliyorum.. ondan sonra alacam naapalım biraz daha sıkacaz dişimizi artıkın (o)
bende msutafa abiyi beklioruM....
valla be internetten indirdim oyunu keşke orjinal oyun bizim keseyede uygun olsada alsak (o) ama maalesef bizi aşıyor oyunu indirip türlü madrabazlıklardan sonra oynadım beğendimde güzel olmuş özellikle yeni antreman seçenekleri hoş olmuş....