o zaman bilemem. yalnız büyük harle msj atmak yasak
Printable View
o zaman bilemem. yalnız büyük harle msj atmak yasak
yine bi yerlere sıçramış topic.. ;)
Fener'in İstanbul'daki bütün maçlarında olduğu gibi bu maçı da staddan canlı izledim, yorumlarıma hakemle ilgili burada yazılan bazı şeylerden başlayayım.
Ayrıca bir arkadaşımız FB defansını hava toplarına çıkamadığına değinmiş, tabi sadece gollerin olduğu 3 dk lık özeti izlediler tahmin ediyorum, Lugano ile Edu her topu aldılar havadan maç içinde. TRT3 verirse pazartesi maçı lütfen bütün maçı izleyin.
Bu arada Cordoba ilk yarı muhteşem oynadı, zamanında çıkmalar açı kapamalar, Cordoba olmasaydı çok daha farklı olurdu ilk yarı. Ayrıca hakemin Cordoba'yı atamaması cesaretsizlik örneği, hani hakemin çevresi sarılınca kart çıkıyordu? Hani hakemin otoritesi sarsılamazdı? Cordoba o kadar aşırı itiraz etti ki hakemin seyirci ve Cordoba karşısında ezilişini 2 dk boyunca izlemek zorunda kaldım.
Aynen sana katılıorum ilk yarıda cordobaaa coştu yaa adam top geçirmediQuote:
Originally Posted by Kerim Kerimov
Fenerbahçe, 4 oyuncusunun daha yeni olduğu düşünülürse iyiydi dün..Ancak Randers maçına bundan daha iyi futbol izlemek isteyecektir herkes.. Tebrikler takımıma.. Çok umutluyum bu takımdan...
tümer i de cıkart alex i de bu takımdan. yerine selcuk ve tuncay ı al. cok merak ediyorum nasıl oynarız. cok daha ii oynarız gibi geliyor. mücadele daha fazla olur gb geliyor
-----------volkan-----
kerim--edu--lugano---ümit
--marco--selçuk--appiah
---------alex------
kezman-------deivid---
avrupada tümer yada tuncayı ortasahada kullanmaya kalkarsak sonumuz iyi olmaz...
İki stoper de yeni, rakibe verilen doğru dürüst pozisyon yok..
İki forvet de yeni, oyunun büyük kısmı rakip yarı alanda..
Yılmaz Vural aklını kaçırmadıysa eğer, Fenerbahçe iyi maç çıkardı..
Bir de Fener'in üstünde ah mı var?
Defans mükemmele yakınken ve forveti Hooijdonk sırtlarken orta saha berbattı, en ufak baskıya gelemiyordu.
Orta saha kalburüstüne çıktığında fdefans eh işte, idare ediyordu ama forvet durdu..
Orta saha çok iyi seviyeye geldi bir ara, forvet vasattı, bu sefer de defans yattı..
Şimdi de Rüştü problemi mi çıkacak nedir?
rüstü zaten 1-2 sezondur problem ;)
adamda refleks denen şey kalmamaya başladı.Yavaşlamayada başladı.Atletikliğini biraz daha kaybederse onu bu forma altında göremeyiz.Buarada rüştünün geçen sezondan beri kaleyi haketmediğini düşünüyorum.
Al benden de o kadar.. Volkan'ın kaleye geçmesi gerekiyordu uzun zamandan beri...Quote:
Originally Posted by senderson
Ben bir de Rüştü'de şunu görüyorum, maç esnasında suratına baktığınızda eski Rüştü gibi değil, bir durgunluk, bıkkınlık var gibi. Önceden kendi hatası da olsa defansa bağıran adam şimdi defans hata yapsa da arada bir öylesine bağırıyor. Bir pozisyon vardı bırak diye bağırmadı gitti adamı da düşürdü nerdeyse golü yiyorduk.
Arkadan takımı toparlama, ateşleme işini en iyi yapan Rüştü bence artık nedense bu işi yapmıyor, yapamıyor. Sen bir kaleci olarak sadece top gelsin tutayım dersen böyle olur işte. Sen arkdan herkesi görüyorsun, onlara gerekli uyarıları yapman lazım, ruh gibi maçlara çıkıp maç bitince hadi eyvallah dememen lazım....
volkanın kaleye geçme zamanı geldi bencede...geçen sene nasıl daum volkanı kesip rüştüyü kaleye koyduysa zicoda aynısını yapmalı...daumun o hareketinden sonra rüştü müthiş maçlar çıkarmıştı...
rüştü bu kadar nasıl büyüdü hala aklım almıyor. fenerbahce yi en önemli maclarda yaptıgı hatalarla yıkan bu adam nie bizim takımda duruyor anlamıyorum.antalyadan yediği kafa golündeki sacma sıcrayıs fln yakısmıyor.gecen sene manisa dan yediği 5 gol. bunun sonu gelmes. ah daum ah volkan ı shalke macından sonra bitirdinç cok yazık etti cokkk.
Volkan'ın sene sonu sözleşmesi bitiyor, rakiplerimiz kapabilir, çünkü adam hiç oynamıyor. Bence sözleşmesi yenilenmeli ve kale ona emanet edilmeli. Rüştü de bence futbolu bırakmalıdır. Hakan Şükür, Rüştü, Ergün gibi isimlerin miladı doldu artık. Rüştü yüzünden Volkan ne Fener'de ne de milli takımda 11 oynayabiliyor.
busözüne harfiyen katılıyorum rüştü gerçekten gençlerin önünü kapıyor artık bkz:Volkan Demirel bkz:Volkan Babacan tabii ki diğer genç kalecimiz Serdar...Zico nunda artık bu gerçeği görüp rüştüyü ilk 11 den çıkarması lazım...Quote:
Originally Posted by eGowiCh