elimizden geldiğince hızlı çevirmeye çalışıyoruz
Printable View
elimizden geldiğince hızlı çevirmeye çalışıyoruz
benim doğum günümde çıkarın :)
eet abicim çabul çıksın şu türkçe
kardeşler askere gidicem.gitmeden ağız tadıyla bi oynayım şöle Türkçe Türkçe
en azından bi arkadasımızın dedigi gibi 20 kasımda cıksın :)
su ana kadar yapilmislarin en iyisi olacagina benziyo
Türkçe FM 2007 nin Çıkışı ile ilgili Kesin bi tarih var mı ?
evt kesin bi tarih verin catlioruz burdaa:)))
kesin tarih yoq arkadaslar bu hafta cikmiyor haftaya insallah bizde bekliyoruz sabredin...
:( beklıyecegız napalım pufff:(
bekliyoruz.ama ben fm 2005 ten beri oynamıyorum.bugün 2006 yükleyecem..
Sabırsızlıkla bekliyoruz :)
yaa şu ingilizler ne şanslılar aldıkları gibi oynuyolar...önümüzdeki sene için oyuna türkçeyi de eklettirebilme imkanımız var mı??
sizlere kolay gelsinn
sabırsızca bekliyoruz :D oyun cok hosuma gitti ing de olsa oynuyorum pek bir şey anlamıyorum ama zevkli genede Türkçe olunca daha bi başka olucagı kesin
volkan abi yama yi calisma tamamen bitince mi cikarticaksiniz.tum parcalar bitince full olarak mi cikcak yani. su ana kadar biten kismini verip ekleme olmiyacak sanirim. full olcak. sigames yamalari dan ekleme olursa guncellenicek dimi ?
bende sabırsızlıkla bekiyorum ama bi konuda hiç kuşkum yok bence gene en iyisi olacak inşallah. çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum......
özellikle maç konuşmuları türkçe olsun........................
mac konusmaları degılde medya haberlerı falan olsa ıyı olur
mac konusmalari onemli diil haberler falan turkce olsun yeter, bosuna ugrasmayin mac konusmasiyla nasilsa izlioz
turkcelestirme istatistiklerini guncelleseniz iyi olur yaa cok merak ettim % kac oldu acaba ???
oyle demeyin ya maç konusması da cok onemli
ya beyler adamlar o kadar bitirdiler siz diyosunuz ki mac ici konusmalar yeter filan. hepsini turkce yapiyorlar saolsunlar, aceleci olmayalim lutfen. :)
Umarım ilerleme kaydetmişsinizdir Volkan, sevgili hemşehrim :)
Çalışmalarınızda başarılar... Ahhh biraz ingilizce olsa da bende yardım edebilseydim...
Bu arada oyun siparişini verdim... Umarım haftaya elime geçer :D
Sabırsızlıkla bekliyorum.Buyuk kolaylık olacak tamamı türkçe olursa...
bu konuda emegi gecen herkese kolay gelsin diyorum Allah yardımcıları olsun arkadaşların
Geçen seferki gibi geç çıkmamamsı iyi oldu belkide sene sonunda tam türkçeyle oynarız ne dersiniz?
bekliyoruz :)
hayalim yüzde 100 türkçe olması :D
hemen çıksa çabuk olur sigamesle anlaşmanızmı var bu türkçe yamada
gerekli açıklama yapıldı. Türkçe yamayı bekleyen arkadaşlarımız biraz daha sabretsinler lütfen
Turkce FM hakkindaki son durum:
Ceviriler devam ediyor.
Programin FM 2007 ye uyarlanmasi devam ediyor.