yenı oyun kurmaya çalıştıgımda tam menejer eklerken oyun donuyo. bazende kayıtlı oyunları açmıyo... :(
Printable View
yenı oyun kurmaya çalıştıgımda tam menejer eklerken oyun donuyo. bazende kayıtlı oyunları açmıyo... :(
Arkadaslar bir sorum olcak fm 2007 nini editoru kulaniyom we biraz deisiklik yaptiktan sonra saveleyip kapatiyom ama bir turlu istedigim deisiklilkler olmuyor 4 kez yaptim we hici biri olmadi obur wersiyonlarda oluyordu acaba bunda neden olmadi bir fikri olan warsa yazsin lutfenn
2009 yilina kadar sorunsuz oynadim suan sevilladayim uefa eleme maclari oynaniyo.Ben maci oynuyorum mac bittikten sonra continue dedigimde diger maclarin sonuclari birer birer yazio buraya kadar hersey normal ama tam burada oyun donuyor.En az 15 kere denedim her seferinde dondu kaldi.ancak istifa ettigimde ya da retire oldugumda gecebiliyorum orayi ama daha sonra sevillanin basina gelemiorum tekrar.Napicaimi sasirdim yardim etmek isteyen bi fikri olan varmi ya? :(
Şampiyonlar liginde valencia ile çok önemli bir maça çıkıcam ilk 2 maçta 6 puan yapmışım belkide gruptan çıkmamda kadar maçlarımdan biri çünkü maç içerde ama yabancı oyuncularımı oynatamıyorum çünkü hepsi milli takımda hepsi güney amerikalı böle bir saçmalıkmı olur ya en önemli maçımda:mad:
sakatlik ve kartlar hani admin arkadaslar diyorlardi ya idmanlari kisin die vala idmanlarida kistim, bu seferde adamlarin ozellikleri hizla dusmeye basladi ayrica sakatliklardanda kurtulamadim yine... hayir kisa sureli mantikli sakatliklar olsa tamam dicem grip olan adam bi hafta yatarmi ya nasi bi griptir bu bende grip oluorm aspirin icince duzelio... sakatlanan her adam 2 haftadan once gelemio ki 2 haftalik sakatliklara dua eder olduk artik... herkese sakatliksiz oyunlar.. he bi de unutmadan tatmin edici cvp olarak doktorlariniz iise sakatlanmaz falan demeyin vala usenmedim editorden klup doktorlarini dunyanin en ii doktorlari haline getirdim hic birsey farketmior adamlarin iilesme sureleri her sakatlikta ayni... cihan oskaysiz gunler herkese o zaman :)
koller monaco'da defans oynatılıyor:n:
Vallah arkadaslar ben bu oyunu ibrdaha asla bilgisayarıma kurmam bilgisayarı mahvetti.Ya bir şirket bukadarmı aptal olabilir koskoca turk oyuncuları soktukları hallere bakın Bacagını kaldırmaya mecali olmayan alex i pot. 185 hemen her maç süper oynayan tuncayın 165 ustelik kosma hizi 8 alexin bile 15 ayıp denen birsey var TURKlugu bukadar asagiladilarmi ellerine ne geciyor bunların anlamadim.Turkiye ligi brezilya liginden beter yapmışlar insan yapmadan once biraz araştırır yazık oyunu orj. alıyordum ama bu hataları duzeltmedilerce almam birdaha bence sizde almayın tepki koyalım akılları başlarına gelsin.
beyler ben daha yeniyim lütfen yardım bekliyorum [email protected] bizdde oynucaz ama yok dil ingilizce yap diolar sora oyuna giriyom ismimi yazamıyom :D cok acaip bişi fm 2006 da hic böle sorun olmuyodu
ilk oynadiim zaman fark etmistim ama surekli unuttum yazmaya... benim bulmus olduum bir hata belkide cok kisi tarafindan fark edildi. Milli takim kadrosundan sakatlanan oyuncu baska bir oyuncu ile yer degistirdiinde hala eski oyuncunun ismine gore degerlendirmeler var ornek verecek olursam mesela gokhan gulec sakatlandi yerine nobre cagirliyo ama yerine cagirlan oyuncu icin yapilacak olan milli takimda oynama suresinde hala eski oyuncunun ismi yaziyor. insallah anlatabilmisimdir...
kaleciler serbest vurus yapmadan once topu almaya gidiyolar ama daha topa degmeden top kendi kendine kullanacagı yere dogru hareketleniyor...dikkat etmişsinizdir heralde.:)
arkadaşlar, türkiye süper ligindeki tüm maçlar hep saat 15:00te oynanıyor. 3 tane gece maçım var saat 20:00de onlar da hazırlık maçı. Acaba sizde de böyle mi? (7.0.1 yüklü)
ya abi gittim oyunun orjinalini aldim. 90 ytl de para verdim. ama oyundaki oyuncu gecmisi sorunu yine hallolmadi.hala 2004-2005 den sonraki hicbir sezon gorunmuyor oyuncularin kariyerinde. bir adama bakiyorum acaba nerden kac paraya gelmis diye ama goremeyince cok sinirlerim bozuluyor. hatta suan bunu yazarken noktalari kullanamiyorum o da sinirimi bozuyor cunku her seferinde degistirmek de biktirdi artik. tam bir fiyasko oldu fm 2007. artik insallah 2008 de hersey daha guzel olur demekten baska care kalmadi. ya da ben en iyisi 2006 ya geri doneyim
şimdiye kadar oynadığım 2 sezonda 20 kırmızı kart oldu bana ve karşı takıma... hepsi de topun oyunda olmadığı pozisyonlarda..
Her maç banko iki adamın 1ay+ sakatlanıyor, oyundan nefret ettim artık...
ben sakarya dayken capurro 10 ay sakatlandı.en iyi adamımdı.fenere bile frikikten gol çaktıydı.
yaa bence kimse kendini kandırmasın yok tansiyonmuş yok antrenmanmış beyler SI Games bence bu sefer çuvalladı.Acı ama gerçek.Bi maçta 4 kırmızı 3 sakatlık falan bir de kendinizi kandırıyorsunuz yok antrenmanmış falan gülesim geliyor
aynen katılyrm arkadaş sana...bennde bi hata sölim.ben barçanın başndaym villareall maç yaptm.1-0 yendiler sora maç sonunda maç bitmiş istatistiklere bakaym oda ne villareal 5 şut çekmiş hiçbiri kaleyi tutmamş.peki o gol nasıl oldu uzaydan mı geldi kaleye :D ya bencede çuvalladı bu sene sigames cok kötü tam bi hayal kırıklğı..demedi demeyin eğer bu böle devam ederse cm nin sonu gibi olacak bu oyun ve millet başka şeylere yönelecek...eğer böle devam ederse
aynen kardeş.ilk defa bir fmden zevk almıyorum zaten bi de database'i küçültmüşler sinirime dokundu
walla fm hatalar zinciri :)
aynen bug yuvası
bu highligts dada sorun var 701 de en yüksek seviyede bile çok yavaş oynuyo nasıl halletcez onu
Bilmiyorum ama belki başka kişiler yazmıştır ama ben oyuncuların fiyatları hakkında çok şikayetçiyim yahu nasıl bişidir ki nihat oyuna başadığımız zaman fiyatı 3mil£ dur,delgadonun fiyatı da öyle çok düşük bişi sonra delgado rico dan daha fazla değerli olup riconun değeri hep sabit kalması(formu daha iyi olmasına rağren ve ben şuan 2011 deyim ama fiyatı aynı),arda da öyle hep adam 5mil£ ve güzel oynasada hiç mi özellikleri değişmez bir oyuncunun ya (alt takımdan yetişen oyuncular hariç)hemen hemen bunun gibi çoğu oyuncunun değerleri değişmiyor.fm 06 da öyle değildi ama ve benim oyuncum olan gökan ünal formunun zirvesindeyken hep değeri düşüyor çıldırıcam ya yoksa benim fm'mde mi sorun var
benim de şu an da 10 tane as oyuncum sakat ne yapacağımı şaşırdım yaw
herkesin ortak derdi sakatliklar mlsf :( yakında 20 yas altindan kuracam kadroyu :) fm 07de sakatliklari abartmislar bence
sakatlik abartilmamis siz abartiyosunuz gercekle uygun olmasi icin sakatliklar da olmasi gerek ben samsunsporun sakat oyuncular yuzunden paf takimla sahaya ciktigini hatirliyorum
Tabi sakatlıklar biraz abartılmış ama bu kadar da forumlarda sayfalarca eleştirilecek kadar değil.!!
Galatasarayla oynuyorum. 2.sezonun başındayım. Kadromda 6 yabancı var. 1 yabancı oyuncu alacağım dolayısıyla 1 yabancı oyuncu satmaya uğraşıyorum ki yer açılsın.
Birden alt yapı yenilendi. 14 15 yaşında yeni gençler geldi altyapıya. O da ne içlerinde bir tane de ispanyol var:D 2. ülkesi Türkiye de değil. Yabancı sayım 7'ye çıktı. Çifte vatandaş olsa anlarım da bu kadarı da olmaz ki
yaw real madrıd deyken casıllas 4 ay sakatlandı
yedek kalecıyı koydum 14 puan ondeyken şampiyonluk
gitti her mac 2 kısı sakatlanıyo nasıl oyunsa
vallah bilader bu ne biçim iş
Arkadaşlare hiç boşuna kendiniz kandırmayın.bence fm olayı bitmiştir bu sakatlanma olayı gerçekten adamı sinirlendiriyo.bırak pc zarar görmeye başladı darbeden.2 tane klavye deniştirdim siniriden kırdım.bu kadar kötü bir fm serisi görmedim.oyunun her şeyi fiyasko.medyada oyuncu kulüpten ayrılmak isiyo yazıyo ama gitmek isteyen oyuncunun prpfiline baktığımda oyuncu kulübünde oynakamtan zevk alıyo yazıyo.bu kadar olurmu taa.ben oyuncuma teklif gelmesin diye uçuk bir fiyat yazdım transfer seçeneklerinden daha halada takımlardan oyuncuya nekadar istediği ni soruyo.fm 2006 da böle şeyler yoktu.bende daha baştan hatalı kurulumda hatalı çok kötü db çok .nerde nerde aradığım oyunculardan hepsini bulamadımm.large olduğu halde.ben nefret ettim bu oyundan bunun için bir yama yapmadığı takdirde hayata oynamıycam.
ya bi oyun için kendimizi harab ediyoruz.bu pyun sinirden bişi değil
ben 3 kalecimin sakatlanıpta paftan 17 yaşındaki kaleciyle oynadığımı biliyorum ya adam her uzaktan şutu alıyordu içeri vayyy beee
ya bu kadar kırmızıyı göstermek ayıptır yahuşbi de hala erol ersoy hakem......ayrıca ben 2014 yılındayım daha gecen sene kulübün başkanı değişti kim mi: özhan canaydın gercekte de bu kadar kalırsa yandık
sezon öncesi 4 takımdan oluşan hazırlık ligi düzenledim. bu hazırlık liginde kırmızı kart gören bir oyuncum bir sonraki hazırlık ligi maçında oynadı. Çünkü cezasını tsl'de çekecekmiş.
Ama hazırlık liginin kuralları böyle yazmıyor. Yazan farklı uygulama farklı.
Bu kadar yamayı oyunuma kurdum ancak.Sakatlıklar aynen devam ediyor.Yenı oyun acsamda silip yeniden kursamda aynı.Hiç farkı yok 160 mb dosya cektik.Oyunun 4 te biri yahu bu:) Düzelen şeyler var elbette ama yeterli değil.Bu sefer fena bocaladı sıgames.
Arkadaşım tamam oyun ötekine göre gerçekci olmus ama ya bak nerde görünmüş abicim antrenmanda 8 ay 9ay ve her maçtan sonra bir veye 2 adamın sakatlandığı.bu kadar oolmazki biz amerikan futbplumu oynuyoruz.yoksa bu oyun karete filanda bizmi yanlış biliyoruz.bir kere oynayanlar bu oyunun database sini görmedilermiki ne çok hata var.oyuncu yok ya doğru düzgün.buna acilen bir yama çıkarılması lazım yoksa fm hastaları oyundan soğur.kaderi aynı cm serisi gibi olacak bunun.neyse kısa kesim kimse kendini avutmasın yok daha iyi filan diye çok hata var.