galatasaraylıyım ama uefada ölümüne "fenerbahçe"
Printable View
galatasaraylıyım ama uefada ölümüne "fenerbahçe"
fenerbahce cok büyük bir firsat tepti,adamlar fenerbahce gibi cok oyuncusundan yoksun ciktilar maca ama fenerbahce maci kazanamadi,hatta beraberlik bile sansti.Mac 3-2 iken kornerden gelen ortaya kale dibinde auta atmasalar cok kötü seyler olurdu,hele son dakikalarda bos durumdaki kisiye atmayipta volkana topu kaptirdilarya o cok büyük sansti.Bu turu gecemez fenerbahce.
Fenerbahcenin bu futboluna bakiyorum ve puan farki gercektende 1!
Lugano ve Onder iyilesti...
Fener bence bu turu gecebilir.. gecer demiyorum gecebilir diyorum cunku fener bu ne yapacagi belli olmaz..
Evet belli olmaz 3-0 veya 4-0 ya da belki 5-0 olur. :D
ooo maçta ne olaylar olmuş yeni gördüm bıçaklar mıçaklar
Rüştünün kalede olduğu her imkansız macta bile umutlarımız oluyordu.Keske deplasmanda rüştü oynayabilseydi.Çok büyük bir kaleciymiş değerini bazıları cok gec anladı.Rüştülü Fenerle rüştüsüz fener arasında daglar kadar fark var.Tez zamanda dönmesi lazım ona cok ihtiyacımız var.
Bence ikinci maçta Hollanda futbolunu cok iyi tanıyan ve İlker Yasin'in de dediği gibi Hollanda da adından bile korkulan Kezman'la turu geceriz. Umarım Deniz oynamaz ikinci maçta.
İkinci maça şu kadroyla çıkmalıyız.
--------Tuncay-Kezman---------
--------------------------------
Tümer-Aurelio-Appiah-M.Yozgatli
--------------------------------
Ümit(Uğur)--Edu--Lugano--Önder
--------------Volkan------------
Alex yedek olmalı.Çünkü o maçta RUH gerekicek.
İkinci maça çift forvet cıkmalıyız.Adamların defansı,kalecisi cok kotu ne kadar cok adam hucum bölgesinde olursa o kadar cok hata yaparlar.Bizim takım defans yapmayı bilemiyor zaten o yuzden defansif adam doldurmaya gerek yok.10 tane de deniz olsa yine gecerler savunmayı cünkü beceremiyoruz.O yuzden hucuma adam koylaım gol atmaya bakalım.Yine ilk maca benzer bir skor olur belkı turu geceriz.Kapanırsak zaten atarlar en az iki tane ne kaleci ne defans var bizde.tümer tuncay kezman aurelio appiah tan en az ikisi güzel oynarsa biz orda da yenilmeyiz.Alex kesinlikle oynamamalı çünkü çok yavas ve dikine gidemiyor takımı yavaslatıyor.
bence kafasında beyin yerine et olan uğuru ve maçlara manken edasıyla çıkan volkanı kesmek lazım.
fener bahçe mümkün değil bu turu geçemez.. 3 tane gol yedikten sonra.. bazı arkadaşlar yok kezman yok önder yok lugano yok semih yoktu falan demişler.. az alkmaar ın kalecisi takımın 4. kalecisiydi, şota yoktu ve daha bir sürü oyuncu yoktu(fenerbahçeden daha fazla)..
Deplasmandakı mac berabere bitebilir
Alkmaar da oynanacak maç bana göre 2-0 Alkmaar'ın galibiyetiyle sonuçlanır
Fenerbahçe deplasmanda yenilmicek.. Eleneceksek, bu berabere kaldığımz için olur..( en kötü ihtimal beraberlik bence) Ben umutluyum galibiyet için.. En azından 3 gol yemeyecek defans olucak o maçta...
Fenerbahce turu gececek.
deplasmanda kalecileri ve forveti geri geleceğinden AZ şanslı ama Fener'e belli olmaz tahmini zor maç ama bence 2-1 AZ alır
Maç 4-4 bitmeyeceğine göre, Fenerbahçe tur için mutlaka kazanmalı. AZ hiç boş geçmemiş şu ana kadar, her maçında gol atmış. Bakalım, inşallah kazanır Fenerbahçe.
ikinci maça fener baskılı başlayıp golü bulup topu orta sahada tutması lazım baa gore
Bence Ugur Boral'a haksızlık yapılıyor. Uğur bek degil sol acık oynar forvet arkası oynar. En basitinden normal bir halı saha macında önceden bek'te hiç oynamamıs sol acık oyuncusunu bile sol bek'e koysan tökezler. Cünkü daha önce hiç adam kacırmamaya calısmamıski hep ofansif olarak calısmıs.
Ugur boral cok kalıtelı bir futbolcu.solbeke alısır savunma yapmayı ogrenırse milli takımda da banko oynar.Top bu adamın ayagına yapısıyor.Özellikle yerli oyuncularda topun ayaga yapıstıgı cok az gorulur :D(Örn sergen,yusf,ceyhun,tumer,arda).Ugurda da bu ozellık var.Ama özünde hucum oyuncusu oldugu için su an zorlanıyor.Ben ziconun yerınde olsam uguru sol acık tuıncayı da sag acık oynatırım.Ortaya apiah aurelo,bekler de umıt ve onder olur.
14 Şubat’taki maç öncesinde teknik heyetin kendisine ilettiği detaylı bilgileri analiz etmeyen F.Bahçe Teknik Direktörü, futbolcularına videodan bir maç bile izletmemiş
Vatan Gazetesi'nin 20 Şubat 2007 tarihli haberine göre Brezilyalı hoca, AZ Alkmaar maçından önce futbolcularına rakiple ilgili kasetleri izletmemiş. Turkcell Süper Lig’de Sakarya galibiyetiyle hem moral bulan, hem de takipçisi G.Saray ile arasındaki puan farkını yeniden 7’ye çıkaran F.Bahçe’de oynanan futbol ve yaşanan sakatlıklar Alkmaar karşılaşması öncesi herkesi kara kara düşündürüyor. İlk maçta 3-1’den 3-3’lük skoru yakalama şansını bulan ve Hollanda’da oynayacağı karşılaşmada kalesinde gol görmeden atacağı tek golle turu geçme şansı bulunan F.Bahçe’de, teknik direktör Zico’nun İstanbul’daki ilk ayakta rakibi tam anlamıyla etüt etmediği ortaya çıktı. İşte Alkmaar’la oynanan ilk maç öncesinde yaşananlar:
AZ Alkmaar’la 14 Şubat’ta oynanan maçtan önce F.Bahçe teknik kurmayları Hollanda ekibinin iki maçını izledi. Raporlar hazırlayan teknik heyet, rakibin orta sahasının güçlü olduğunu, defansta ise eksiklerinin hayli fazla olduğunu belirtmişti. Rakibin orta sahada durdurulması halinde kontrataklarla gol bulunacağı da rapora eklenmişti ancak Zico’nun bu raporları hiç incelemediği ve gerekli önlemleri almak adına hiçbir çaba sarfetmediği ortaya çıktı. Zico’nun teknik kurmaylara “Elimizdeki kadro zaten eksik. 11 neredeyse belli. Biz kendimiz gibi oynayacağız. Rakip çok da önemli değil” diyerek bu raporları geçiştirdiği, kendisine verilen analizleri derinlemesine incelemediği ortaya çıktı
Takım maçları izlemedi
Futbulcularına tüm idmanlarda Alkmaar maçının öneminden bahseden ancak bu takım ile ilgili bilgileri ve teknik yorumları oyuncularına anlatmadığı öğrenilen Zico’nun rakip Alkmaar’ın bir tek maç kasedini bile izletmeden takımını sahaya sürdüğü futbolcular tarafından da doğrulandı. Oyuncuların bazıları “Alkmaar’ın teknik yönünü hep medyadan takip ettik. Toplu olarak maç izlemedik. Bize ne rakibin güçlü tarafları anlatıldı, ne de yumuşak karnı” dediler.
Yöneticiler de duydu
İstanbul'daki Alkmaar sınavı öncesinde yapılan çalışmalarda Zico’nun rakibin maç kasetlerini futbolculara izlettirmediği haberi yönetimin de kulağına gitti. Sakarya maçı öncesi futbolcularla yapılan motivasyon toplantısında bu durumdan haberdar olan yöneticiler Brezilyalı hocaya Hollanda’da perşembe günü oynanacak olan maç için işi daha sıkı tutması gerektiğini ilettiler. Takıma olan desteğini sürdürecek olan yönetim, Sakarya maçı sonrası ekibi 3 puandan dolayı tebrik ederken Alkmaar maçı öncesi de sürekli olarak oyuncularla birlikte olacak ve futbolculara moral verip yakın temas kurarak destek verecekler.
Sevineceğini tahmin ediyordum .. :) Ancak sevincin kısa sürecek .. Deniz takımla idmana çıkmış .. İşte Haber;
Fenerbahçe, UEFA Kupası 3. tur rövanşında Hollanda'nın AZ Alkmaar takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Samandıra Tesisleri'nde, teknik direktör Zico yönetimindeki akşam antrenmanında, futbolcular koşu ve istasyon çalışmasının ardından, dar alanda taktik çalışma gerçekleştirdi. Antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.
SEVİNDİREN GELİŞME
Sakatlıkları nedeniyle AZ Alkmaar maçında oynayıp oynamayacakları belli olmayan, Aurelio ve Deniz, bugün takımla birlikte çalıştı. İki futbolcu, antrenman maçında da yer aldı. Deniz de attığı golle hazır olduğunu ispatladı...
Bol gollü geçen çift kale maçta sarı takım, lacivert takımı 10-9 yendi. Sarı takımın gollerini Kemal ( 3 ), Deivid ( 3 ), Mehmet Yozgatlı ( 2 ), Deniz ve penaltından Tuncay atarken, lacivert takımın golleri Semih ( 3 ), Önder ( 2 ), Olcan ( 2 ), Kezman ve Kerim'den geldi.
Antrenmana, tedavileri süren Rüştü ve Selçuk katılmadı.
Fenerbahçe, yarın sabah Hollanda'ya gidecek. Sarı-lacivertlilerde, sarı kart cezalısı Deivid'in Hollanda'ya götürülmeyeceği bildirildi.
Evet. Alkmaarda bayram havasi vardir simdi Deniz oynuyor diye. Neyse Deivid götürülmüyormus icim rahatladi. (:
Orası maçta belli olur, arka arkaya iki çelişen haber koydum farkındayım .. :) Birinci yazdığıma sabah bakmıştım, ikincisini ise az önce gördüm .. Uydurma değil yani .. :)
Kopardınız beni burda .. :D Nefret etmeyin oyuncunuzdan o da bir insan .. :)
Biz Denizi avrupada sevmiyoruz. Yoksa o bizim canımız :).
Deniz Oynamaz Mehmet oynar