Öyle dediğinde rakip takımın satılacak oyuncuları gözükür, sizin değil.
hayır benden ujfalusi'yi isteyen takımdan bi oyuncu istiyorum mesela
1 m + satılcaklar listesinden birini veriyorum
satış listemdeki lupatelli ve do prado gözüküyo ama ujfalusi yok (satılcaklar listesinde olmasına rağmen ) ???
sorun çözüldü çıkıyo artık, teşekkürler
Oyuncu alirken takas yapmaya calisiyorsun galiba ;;)
transfer teklifi bolumune girdiginde alttan takasta diger secenegini isaretle kendi kadron cikar / orada sag tiklayip oyuncu takasa tikla // oyuncu profilinin en ustunde gorursun// umarim dogru anladim :rolleyes:
her ne kadar ben oldukca zor takas transferi yapsamda :D
nedense kimse takasa yanasmiyor// benim en mantikli transfer seceneginden biride takas oysaki:p
arkadaşlar en iyiler hep benim ismimle doldu onları nasıl silip eski haline getirebilirim daha önce verilmişti ama bulamadım :(
aynı problem bndede war:(:(
Arkadaşlar benim bir sorunum var.Ama nereye yazacağımı bilemedim.Burayı uygun gördüm umarım cevap verirsiniz.Benim sorunum fm yi bilgisayara yükledim.Çalıştı.Fakat yeni oyun kurmada yeni profil yaratma açılmıyo ve bu yüzden takım seçip oynayamıyorum.
Arkadaşlar ben bir skin yükledim oyuncu özellikleri rakamla değilde doluluk şeklinde oldu.Tekrar rakamla olması için ne yapmalıyım.
ben onu yapmayı biliryorum
1-bilgisayarıma girin ve gizli dosyaları acın
2-yerel disk c ye giriN
3-documents and settings ye girin
4-kullanıcı adınız(user)
5-application data ordan sports ınteractive sonra football manager o icindeki dosyalrı silin olucaktır;)
NOT:yaptıktan sonra gizli dosyalrı kapatın
denedim ama olmadı :S
yeni oyun acman gerekir
Hall of Fame dosyasını silmen gerekir.. Nerde dersen sanırım data/db' nin içinde biryerlerde olması lazım..
data db de yokta data panel birde screen de var hangisi
ya silince hepsigidiyo bana sadece benimkilerin gitmesi lazım :(
aynen kardeşim bahsettiğim buydu
teşekkürler
ama takasla oyuncu almak çok zor gerçekten
en iyisi paraya kıycaksın ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar bişey sorcam
ben atletico madrid'im juventusdan gözlemci aldım
bu adamı serie a'yı izlemesi için gönderemezmiyim ???
arkadaşlar benim sorunum takas ile ilgili.
örneğin benim oyuncum 20 milyon dolar.ve bu futbolcuma teklif geldi. o teklif sayfasından ben o takımdan 40 milyon dolarlık futbolcu alıcam. o aradaki farkı ise parayla ödemek istiyorum. o parayı nasıl önerebilirim.bi türlü yapamadım. çözümü var mı acaba? bide bu oyuncu potansiyellerini nereden bakıyorsunuz?
oyuncu potansiyeline fm genie scout programından bakıyoruz
arkadaslar ben ne yaparsam yapayim oyuncularimi satamiyorum.oyuncu super bi sezonda gecirse satilmiyor.oyuncu satmanin puf noktasi ne.yardimlarinizi bekliyorum.
Çok satmak istiyorsan satılık listesine koy,ücretini de düşük bir fiyattan belirle.Teklifler geldiğinde ise fiyatı biraz arttır...
satilik listesine koyup bekliceksin fm 2006 daki kadar kolay degil oyuncu satmak
fiyatini da dusuruyorum yok yok yok.westhamdayim 1 kez uefa kupasini aldim sampiyonlar liginde yari final oynadim premier ligi 2 kez ikinci bitirdim ne yaparsam yapayim oyucularimi satamiyorum dagoberto gol manyagi oldu bir Allahin kulu istemiyo satarken.
bende de tam tersi oyucu iyi bir form grafigi sergilediğinde coğu kulup isitoyor.milanla 2.sezonda 5 6 oyucumu chelsea istiyordu hepside mutsuzdu gönderilmedikleri icin:D
Oynadığın oyun hileli mi???
delikanlı adam hileli oyun oynamaz
hayir hileli falan degil hile yapsam zaten oyuncu mu hileyle satarim gecerim baska bi takimin basina.ondan kolay ne war.ben sadece oyunculari mi elden cikarmak istiyorum puf noktasi vardir belki diye ugrasiyorum.mesela cm 01-02de oyuncunuza talip oldu mu rakibin en iyi oyuncusuyla takas teklif ederdik oyuncuyu deli paraya satardik.simdi hic talip cikmiyo
free transfer nasil yapabiliriz o kadar kurcaladim ama anlamadim yardimci olurmusunuz
buarada nasil turnuva hazirlaniyor
eyvallah birader bi deneyeyim
Fikstür bölümüne gel. Oradan Özel Maç yapmak için seçeneğine tıkla bir bölüm gelecek karşına gelen bölümde sağ üstte yapacağın maç türünü turnuva olarak adlandır. Sonra turnuvaya isim ver. İsmi verdikten sonra Turnuva'nın özelliklerii seç ve kendine üç tane takım seç ve maçları yapmak için onayla.
Bedave transfer için oyuncunun sözleşmesi'nin bitimine en az 6 ay kalmalı ve kaldıktan sonra imza attır var. Oradan sözleşme öneriyorsun eğer kabul ederse sözleşme bittiğinde geliyor.
Eğer alacağın oyuncu hiç bir klupte oynamıyor ise imza attır diyerek oyunucu alabilirsin.
Oyunucuyu satmak istiyorsan eğer satacağın oyuncu yıldız bir oyuncu ise satman kolay olabilir. Düşük bir fiyata çok fazla klup bulabilirsin.
Eğer kötü oynayan bir oyuncu ise. Önde götürdüğün ve kaybetmenin imkansız olduğu maçlarda oyuncuyu oynat ve maçlarda iyi performans gösteriri. Böylece düşük bir fiyata satabilirsin.
Eğer oyuncun gitmek istemiyorsa, oyunucuyu uzun süre oynatma, performansını kötüle ama sakın ceza verme çünkü diğer oyuncuların bunu adil görmeyebilir. Bu tehlikeli bir yöntem. Bundan sonra gitmek isteyecektir.
bu oyunda oyuncu satisiyla klubun mali yapisini toparlamak mumkun degil.degeri 5 milyon gozuken adami 15"e transfer ediyoruz kendi oyuncumuzu da anca yari fiyatina satiyoruz o da satabilirsen.sakatliklar cabasi.kartlar havada ucusuyo.mahvetmisler guzelim oyunu ya.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
carlton cole"un degerini 0 yaptim bedelsiz bile almiyolar ben bole rezillik gormedim ya bi premier lig oyuncusu ve bedelsiz olarak bile kimse talip olmuyo ama sozlesmesi bitse kapisiliyo.gercekten hic olmamis bu oyun
herşeim hazır taktikler falanda dahil;antreman tamam;beşiktaşı seçtim.ama maçı nasıl açıcam.yani oyunu başlatamadım
beyler torresle yenı sozlesme ımzaladım ama 32 mılyona serbest kalır dıye bı madde eklenmıs onu gozden kacırmısım. yapabılecegım bısey varmı ? suan barcelona falan 20-25 veriyo cunku alabılrler adamı yakında
gecenlerde bir konu vardi alex ve appiah in satislari ile ilgilli. Alex ve appiah i satan arkadas bana gore cok yuksek bi fiyata satmisti. Bende oyuncularimi, satan arkadas gibi 50 milyon dolarlar 100 milyon dolar gibi bir rakama satamadigimi yazmistim, senelerdir bu oyunu oynarim ve en az 7 lig acarim bir kere alex e 12 milyon euro teklifi geldi oda alex cosmustu 42 mac 24 gol 32 asist falandi galiba yani anliyacaginiz biraz sans olmasi lazim herhalde ama ingiltere liginden bir oyuncunun 0 liraya bile gitmemesi cok ilginc bence. Simdi bu oyunu oynamamin tek nedeni galiba bir oyuncunun en az 70 m euro ya satildigini gormek(kendi oyunumda) Neyse cok kafanizi utulemeyeyim insallah bu konuyu acan arkadasla beraber iyi gunleri yakalariz ekonomik anlaminda zaten sportif anlamda eminim basarilidir. Herkeze bol FM li gunler
Mrb ilhan kardeş başta formun çok hoşuma gitti güsel bir düşünce yalnız acemilerde değil sorunu olan herkesin yazması bir konu!!!
benim sorunumda şu kendi profilimizde oyuncu klüb bağlılığı bir tür yükseltemiyorum onu nasıl yükseltebiliriz şimdiden tşkler
arkadaslar taktiklerdeki swap position ayarini nasil kullana biliriz?bilen varsa detaylari ilw anlatirsa sevinirim.