Herkes Ilhan Demirci"yi onermis buyuk ihtimal Cagri abi alacaktir
Printable View
Herkes Ilhan Demirci"yi onermis buyuk ihtimal Cagri abi alacaktir
kariyer süper gidiyo gerçekten...
dc olarak ilhan demirci -aydın yıldırım- cihat arslan ı öneririm...
ilhan demirciyi tanırsın büyük ihtimal(18 yaşında)
aydın yıldırım eskişehirsporda oynuyo bence başaılı bi oyuncu işini görür
ama cihat arslan bence süper.hava toplarında çok etkili 1.90 boyunda tam bi markajcı.tek kötü yanı yaşı:36 ama tecrübeli topçu işine yarar şiddetle tavsie ederim
başarılar
Hala maçlar gelmedi.
Çağrı abi biraz hız hatta baya bir hız lütfen bu gidişle ilk sezonun bitişi 100.000 mesaj falan alıcak.:D
evet çağrı abi çok yavaş ilerliyoz
Devamını bekliyorum Çağrı Abi.Bitmesin bu kariyer de:(
Evet çok güzel gidiyor kariyerin :).
Nasil guzel gidiyor imam kardes cagri abi daha maclari koymadi
Çağrı sen başka kariyerlere yazacağına, kendi kariyerine baksana arkadaşım.. Ayıp senin bu yaptığın, düştün gözümden.. :p
Yahu adamın işi var belki, niye zorluyorsunuz? :p
Arkadaşlar kariyerimi doğru düzgün takip etseydiniz açıklamalarımı okusadınız böyle yorumlar yapmazdınız. Ayrıca bence düzgün yorumlar yapın sizin bana hesap sormaya bir hakkınız yok. Ben gereken açıklamayı zaten yapmışım. Kariyeri düzgün takip eden arkadaşlar bilirler...
Saygılarımla,
Çağrı Zorkol
Yav ben takılmıştım sadece.. :( Çağrı harbiden yanlış mı anladın beni yav.. :( Ben biliyorum neden yazamadığını zaten..
Tamam uzatmayın ya arkadaşlar, kariyere devam... Ortam gerilmesin...
Yok yav ne gerilcek, ufak bir yanlış anlama oldu galiba.. :) Ben makara olsun diye yazmıştım, neden hesap sorayım..
Oyunda yardımcı antrenör olarak da başlama olsaydı keşke.
Çağrı'nın isteğiyle özel sebeplerinden dolayı konu kapatılmıştır. İlerleyen günlerde Çağrı devam etmek istediğinde konu tekrar açılacaktır.