Originally Posted by pınarmania
oldu olacak alt yapı çalışmaları durdurulsun hiç bir sporcu beslenmesin eğitilmesin futbolun teknik ve taktikleriyle donatılmasın ne gereği varki o zahmete emeğe ekonomik anlamda para harcamaya!!!!!nasılsa sınır kalktı yabancı topçularım var tıkır tıkır oynar!!!yok yaaaaa başkaaaaa???????kesinlikle bu sınırın kalkmaması taraftarıyım...eğer futbolcuların hırs yapıp kadroya girmek için yabancı futbolcuyu çalışarak yabancı futbolcunun gazına gelerek yerine geçmeye çalışacaksa hiç çalışmasın daha iyi otursun yedek kulübesinde...onun yeri orası çünkü...arkadaşlar kendinize gelin derim ben sporcu spor felsefesi olan adamdır başkasını örnek alan değil başkalarına örnek olan olmak zorundadır...bizim futbolcularımızda da bu özellik olmadığına göre hiç bir geliişme göstermeyecektir.....yabancı futbolcular takır takır oynarken onlarda ağzı açık aval aval bakacaklardır ne oluyor nasıl oluyormuş diye....hiç bir şekilde inanmıyorum ülkemdeki futbol antrenörlerinin parayı basıp aldıkları yabancı futbolcular yerine türk oyuncularımızı oynatacaklarına....aziz yıldırım paralarını nereye harcayacağını şaşırmış bir kişiliktir nerde çokluk orda ......durumu...bu yazdıklarımdan kötü anlam çıkarılmasın ama bu bir gerçek en azından benim doğrum....arkadaşımızın biri galatasarayın uefa kupası kadrosundan bahsetti sadece 5 yabancımız vardı...aziz yıldırım bence dermanı yabancı oyuncularda değil her yıl takımını dünyanın en pahalı futbolcularını anlamsızca bu ülkeye getirerek yaz boz tahtasına çevirerek ne hale getirdiğinde bulmalıdır....futbol=takım oyunu=11 kişiyle oynanır....takım takım olmadıktan sonra isterseniz futbolcuların hepsini yabancı alın ne önemi var??????yani ne fenerbahçeymiş yahuuuuu yıllardır şampiyonlar liginde bi yere gelememiş yabancı sınırı kaldırılsın başarılı olamıyoruz denilecek kadar düşülmüştür...yazık yazık....diyecek başkada söz bulamıyorum..heleki bir bayan olarak bu konuda ne kadar hassasım görün yani:)
bu arada nuri alço abim saygılar:mrgreen::mrgreen::mrgreen: