yani efet ama liste gönderilmeden transfer biter 1-2güne hallederler inş. :0:
Printable View
Bu akşam yeni transfer acıklancak bence.Fb tv izleyin.Son 2 senedir gece acıklanıyor.(Bknz:Kezman,Deivid,Carlos)
Kovermans'ın Deivid'den daha iyi olduğunu sanmıyorum.Bana göre yanlış bir transfer olur.Fenerbahçe taraftarı da Adriano,Ronaldo,Zigic gibi isimlerle boşa ümitlenmiş olur.
Deivid için bir şans daha gerekir demiştim.Sanırım çoğu kişi Deivid'i Koevermans'a tercih eder.
Vala eğer olursa gece açıklanır.. FBTV de.. biçok transferde olduğu gibi..
Kulüpten yalanlama da gelmedi:)
Koevermans AZ maçında savunmamızı darmadağın etmişti. Tek dezavantajı yaş'ı. Ben gelmesini isterim.
bence deivide bir şansa daha verilebilir adam sahanın en iyilerindendi dün diye geçiriyorum ama aklıma hemen az maçı gekiyo ''deivid bari buınu at'' utanç vericiydi bence hemen gitmeli ama kovermarsta aradığımız forvet değil
resmi sitede herhangi bir yalanlama yok bügün bütün medyada yer almasına rağmen galiba kovermars gelecek
Birgün Deivid'i tercih ederim diyebileceğim hiç aklıma gelmezdi.
Kovermars yalanlanmadı. İsmi pek duyulmuş oyuncu alınmayacak diyordu bazı gazeteciler. Bu Kovermars olabilir.
Zigiç Valencia'ya gitmiş, bence iyi oldu, bizim basın çok abartmıştı onu, bakalım ben hala transfer yapılmayacak diye düşünüyorum, neler olacak?
:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:
00.15 oldu henüz bir transfer açıklaması yok FBTV'de :) Geçen sene hatırlıyorum da saat 01.00 sularında Kezman ve Deivid transferi açıklanmış, Edu transferi için de ipucu verilmişti :) Gece açıklanır zaten açıklanırsa, ya bu gece, ya da yarın gece, artık son şans bu, zira UEFA'ya liste verilecek. İnşallah UEFA'ya liste verildikten, yani iş işten geçtikten sonra transfer yapmayız geçen seneki gibi.
Kovermars alınacaksa hiç alınmasın kapatsınlar transferi bence Semihten çok mu iyi bir oyuncu ki?
Zamanında preko falanda vardı :p
Bu oyuncuyu almak kimi memnun eder ki? Bence kimseyi ama süper bir performansta gösterebilir. Ama kapasite gözükmüyor. :)
FBTV'de hala birşey yok:)Bakalım vereceklermi bir transfer haberi.
Appiah röportajı
Express gazetesinden alıntı:
Es heit‚ sie müssten nun in Istanbul bleiben.
Klar ist: Ich bin jetzt noch Spieler von Fenerbahce. Aber vielleicht passiert noch etwas‚ warten Sie es ab. Ich sage zu diesem Thema ansonsten nichts mehr. Das erhöht nur den Druck auf alle Beteiligten.
Unter dem FC-Coach Daum reiften Sie in der Türkei zum Weltstar. Wieso?
Weil Christoph mich zu dem gemacht hat‚ der ich bin. Er ist einfach ein netter Mensch und ein absolut professioneller Trainer. Christoph hat mich mental so stark gemacht. Wenn er mir etwas versprach‚ hat er stets Wort gehalten. Ich habe viel von ihm gelernt.
Schalke´ye transferiniz gerceklesmedigi icin Istanbul´da kalmak zorundasiniz ?
Kesin olan sey‚ ben su an Fenerbahce´nin futbolcusuyum. belki birseyler daha olabilir‚ bekleyin görün. daha fazla birseyler söylerek‚ yetkili kisilerin üzerinde yükü cogaltmak istemiyorum.
Daum sayesinde Dünya yildizi oldunuz‚ neden ?
Su anki durumum Daum sayesinde. Cok iyi bir insan ve profesyonel bir antrenör. Daum beni cok güclendirdi. Bir söz verdiginde hep tutardi. Ondan sok sey ögrendim.
| NOT | Çeviri bana ait değildir, bir taraftar forumundan aynen kopyaladım. Almanca bildiğimden çevirinin doğru olduğunun garantisini verebilirim.
Çok kısa, röportaj bu kadar değildir tabi ama en azından Appiah eskiden Fenerbahçe'de mutluyum derdi.Şimdi sadece Fenerbahçe'nin futbolcusuyum demiş.Artık mutlu olmadığı açık.Bir de hala birşeyler olabilir de açıkçası beni pek mutlu eden bir söz değil...
Hollanda basını: Fenerbahçe Koevermans'ı bitirdi
http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=46604
Koevermans için Fenerbahçe 6 milyon Euro önermiş. Çok ciddi bir rakam bu, bu paraya çok daha iyi bir golcü alınabilir, yazık olur bu kadar para verilirse...
6 milyon Euro mu?
yazık vallahi yahu.
FBTV Bekliorm saat 01:05 Koevermansı Cm 03-04 te almştm PSV ye KEZMANdan çok gol atıodu :zuhaha İyi golcu inş. yararlı olur alınırsaaa tabi Deivid dün çok hoşuma gitti pres yaptı top attı dedim sizee az sabır diee :P
sanmıyorum eger alındı ise ilk defa istemediginiiz birisi alıncak ama önce birinin gitmesi lazım....
O kadar para edecek bi futbolcu değil.İnşallah gerçekleşmez...
Koevermans cok gereksiz olur bence.Ama hersey alınıcagını gösteriyor bu kadar iddia olmasına ragmen hala yalanlama gelmedıyse alındı bence Koevermans.
Fener'e süper golcü!
07 Ağustos 2007 Salı 00:01
Devler Ligi hesapları yapan Fenerbahçe golcü arayışlarında sona yaklaştı.
Uzun süredir bu mevkii için arayış içinde olan sarı lacivertli kulüp, Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında forma giyen Danny Koevermans ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.
Kaynak: Dha
Dha yaptıgı haberlerde cok yanılmaz........
Kezman da Hollanda'da rekorları alt üst etmiş bir golcüydü ama kendi de söyledi Türkiye liginde gol atmanın ne denli zor olduğunu ve çok zorlandığını, ama yönetimimiz inatla Hollanda'da çok gol atmış bir golcüyü getiriyor. Koevermans istatistikleriyle göz doldurabilir ama stil olarak Fenerbahçe'nin aradığı golcü değil. Kezman'ın bir fotokopisi gibi, iki tane Kezman ne yapabilir ki forvet hattında? İlhan Parlak ve Semih gibi son vuruşlarda etkili olan, Koevermans'tan aşağı kalır yanı olmayan 2 futbolcu varken, neden aynı tipte bir golcü daha alınır, anlam veremiyorum.
Egemen cok dogru tespit Kovermans aynı kezman gibi hızıyla ön plan cıkıyor...Yanlıs Kezmandan formda bence bence...Ah ah ah zigic gibi adamı almadılar...
29 yaşındaki bir oyuncuya 6 milyon €. Bizim yöneticilerimiz uyanıktır böyle bir hataya düşmez,en azından umarım.
Son karar Koevermans
Fenerbahçe yönetiminin Alkmaar'ın dev forveti Danny Koevermans ile anlaşmaya vardığı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, golcü transferine en geç perşembe gününe kadar resmiyet kazandıracağı vurgulandı. 22 yaşındaki Koevermans, geçen sezon Hollanda Ligi'nde 22 gol kaydetmişti. Fenerbahçe'nin peşinden koştuğu Nikola Zigiç ise Valencia ile anlaştı.
MÜTHİŞ BİR GOLCÜ
Fenerbahçe; Ronaldo, Adriano, Zigiç, Kuranyi derken AZ Alkmaar'ın süper forveti Danny Koevermans ile anlaşmaya vardı. Nikola Zigiç'in Valencia ile anlaşması üzerine rotasını Koevermans'a çeviren sarı-lacivertliler, Hollandalı golcü ile prensip anlaşmasına vardılar. Fenerbahçe'nin, golcü transferine en geç perşembe gününe kadar resmiyet kazandıracağı vurgulandı. 29 yaşındaki Koevermans ile anlaşan Fenerbahçe yönetiminin, AZ Alkmaar ile de bonservis pazarlığında sona yaklaştığı ifade edildi. Hollandalı futbolcunun Fenerbahçe'ye toplam maliyetinin 10 milyon euro'yu bulacağı öğrenildi.
VUCİNİC LİSTEDE
Kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olan Koevermans, bu sezon UEFA Kupası 3. tur karşılaşmasında AZ forması altında Fenerbahçe'ye karşı oynamış ve 2-2 biten rövanş maçında Fenerbahçe'yi kahreden golü atmıştı. Çünkü Koevermans'ın attığı gol, Fenerbahçe'nin Avrupa rüyasının bitmesine neden olmuştu. Öte yandan Schalke'den parasını almakta zorluk çeken Kuranyi'nin de Alman kulübü yöneticilerine "Fenerbahçe bana yıllık 3 milyon 750 bin euro vermeye hazır, gidebilirim" dediği belirtildi. Fenerbahçe'nin, İtalya'nın Roma takımının 24 yaşındaki Sırp forveti Mirko Vucinic ile de ilgilendiği belirtildi.
HOOiJDONK ÖNERDi
Fenerbahçe'ye Danny Koevermans'ı Pierre van Hooijdonk'un tavsiye ettiği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin eski efsanevi futbolcusu Hooijdonk'un, Fenerbahçeli yöneticilere "Koevermans tam aradığınız golcü. Fenerbahçe'ye gelirse bir sezonda en az 25 gol atar" dediği öğrenildi.
FotoMaç
Yuh artık Fotomaç. 22 yaşındaki golcü diyor.
Arkadaslar yarın bütün gazeteler bu haberi yazar alışıın şimdiden:D:D
22 yasindami :D Anlasilan FotoMac 7 yil geriye gitmis :D
bu saatten sonra yapılacak transfer yarar degıl zarar getırır azız baskan gectı borum pazrı sur essegı nıgdeye
- edit :D varmış haber
Kovermans bence süper golcü gelmesini çok isterim
Koevermans beğenilmez mi arkadaşlar kendinize gelin yahu. Adam mükemmel bir fırsatcı. Kaleyi çaprazdan gördüğünde kaçırması imkansız.
Video : Koevermans
+ Yıllık gol ortalaması 15 nin üstünde.. İnanmayanlar geçmişine bakabilirler.
İşte Geçmiş'i
http://img300.imageshack.us/img300/2628/kovecj2.jpg
İşte gördüğünüz gibi spartada geçirdiği muhteşem 5 sezonun ardından AZ takımına 800.000 € Transfer oluyor. İlk sezoununda 21 maçta 9 gol atıyor. Ama 2006 / 2007 sezonunda ise 34 Maçta 22 gol atarak Gözleri bir anda üstüne çeviriyor.
Ben bu performansını Fenerbahçe'de de sürdüreceğine inanıyorumm