trıbalfootbal nası bı kaynak acaba:rolleyes:
Printable View
trıbalfootbal nası bı kaynak acaba:rolleyes:
Bu site yalan dolan haber yapan bir site.Fotospor gibi.
valla bende bılmıyorum.***** dıye bı forum sıtesınde gordum.yazmıslar hatta klıbını bıle yapmıslar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
youtubeda videosunu ızledım yabancı bırısı aynen bole yazmıs
come to galatasaray
Off insallah gelmez gelirse bittim ben.Bir iddiaya girdim gelirse rezil olcam:p:zuhaha
o come to galatasaray ı yazan turk bı arkadas olmasın:zuhaha
bilmiyorum.bekleyelım gorelım neolcak
LİNCOLN GÖLGEDE KALACAK
Ve Galatasaray’da flaş gelişme: Başkan Özhan Canaydın’ın Lincoln’u gölgede bırakacak diye lanse ettiği isim Florya’ya çok yakın.
Daha önceki transfer görüşmelerinde sağlam bir forvet almadan Morientes’i bırakmayız diyen Valencia kulübünün Zigiç transferi ile beraber Morientes transferinde Galatasaray’a kolaylık sağlayacağı öğrenildi.
Zigiç transferi netleşmek üzereyken yurt dışına çıkan Turgun, Üstünel ve Sezgin’in bu gelişme üzerine elleri kuvvetlendi.
CUMA GÜNÜ GELECEK:
Tüm bu gelişmeler üzerine mikrofonlarımızı uzattığımız Üstünel: "2-3 güne kadar transferi bitireceğiz", dedi.
TARAFTARLAR’DA İSTİYOR:
Tüm büyük Galatasaray forumlarında taraftarlar da ağız birliği yapmışçasına "Morientes" diyor. Başkan Özhan
TARAFTARLA BARIŞACAK:
Canaydın yapılacak transferlerle uzun süredir arasının iyi gitmediği taraftarlarla barışacak. Hem de Lincoln’un gölgesinde kalacak yıldız sözünden sonra camianın üzerindeki baskıyı bitirecek.
TEK SORUN KALDI:
Valencia ile büyük ölçüde anlaşan, ve de Morientes ile prensip anlaşmasına varan Galatasaray’ın tek sorunu Morientes’in eşi. Çocuklarının eğitimini düşününen bayan Morientes transfere pek sıcak bakmıyor
Eşi sorunmuşş....Haldun üstünelde bugün acıklama yaptı aynen söyle dedi;Alacagımız futbolcunun eşini ikna ettik ama isim veremem dedi....İpucular gelmeye basladı.:):):)
esıne bakıoo ya rest ceksın gelsın gs ye:zuhaha yoksa moro kılıbık mı:zuhaha
Allahım sana geliyorum yoksa Morigol'de Galatasarayamı geliyor :p
Önemli;Luıs saha haberını koyan arkadasım mesajını editle haber eski öyle bir haber yok sitedede...........Eski haber koymayın...........Valla ben baktım öyle bir haber yok.
Neyse haber koyarken dıkkat edelim eski haber koyupta kafa karısmasın.......
Valencia'yı ikna ederiz de, karısını bilmiyorum. :) Öyle biri daha vardı. Galatasaray anlaşmıştı ama karısı bırakmamıştı adamı. :D Morientes 20 nin üzerinde gol atar eminim. Forvete ciddi şekilde ihtiyacımız var. Biri sakatlansa biteriz ki mutlaka ya sakatlık ya ceza olacak. Kesinlikle forvet lazım ama Morientes daha çok lazım. :D
Karısını ikna edilmiş zaten:):)İsim vermiyorlar ama bütün ipucular Morientesi gösteriyor..
Bu arada Başkan Özhan Canaydın'ın da geçtiğimiz hafta yine Bahri Havadır'a yaptığı açıklamada yeni golcünün eşi dahil bir çok sorununu hallettiklerini ve transferin Çarşamba günü netleşeceğini söylediği öğrenildi..
MARATON.COM.TR ÖZEL HABER
Allah'ım sana sükürler olsun ıns gelcek
Bi 10 milyon TL nakit olsa genç kaliteli bir adam alırdık da. Morientes 2-3 sene götürür bizi yine de.
bakalım hayırlısı morientes gelirse çok güzel olur
YTL demek istedi sanırım ;;)
Bilmiyorum ben gördüğümü yazdım:cool:
Arkadaslar su video yerinde Galatasaray-Rizespor macı hazırlıklarına basladı diye video var onu izleyin...Videonun sonuna dogru hasan sas mehmet topal göbek atmayı ögretiyor baya komik..........Yeri degil ama..
http://www.sporx.com/video/tv.php
hakkaten komikmis :D:D
Hasan Şaş çok küfür ediyor, yakışmıyor.. :p
Haldun İstanbul’da Adnan Sezgin’de bugün dönmüş. Çarşamba günü ikisi birden gideceklermiş......
Herhalde Carsamba günü işi bitirecekler sonmra hemen listeye adı yazılacak galiba...Bütün ipuculara göre Morientes artık bekliyecez..İnsallah yanılmayız:):):)
Yeni hedef Mista
Galatasaray'ın, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid'in forvet oyuncusu Mista'yı renklerine katmak istediği iddia ediliyor.
İspanyol basınında yer alan haberlerde, Galatasaray'ın, La Liga takımlarından Atletico Madrid'de forma giyen golcü oyuncu Mista'yı transfer etmek istediği iddia edildi. Uzun bir süredir forvet arayışlarını sürdüren ve sezon başlamadan önce forvet transferini kapatmak isteyen Sarı-kırmızılı yöneticilerin
28 yaşındaki Mista için girişimlerini sürdürdüğü ve kulübün sportif direktörü Jesus Garcia Pitarch'a da Mista'nın durumunu sorduğu bildiriliyor.
12 Kasım 1978 İspanya Murcia doğumlu olan Mista için memleketinin takımı olan Murcia'nın da devrede olduğu ifade ediliyor. Kariyerine 1996 sezonunda Real Madrid'in C Takımı'nda başlayan Mista, bir sezonun ardından B Takıma yükseldikten sonra 1998-2001 yılları arasında Tenerife'de top koşturdu ve 84 maçta 22 gol kaydetti. 2001 sezonunda Valencia'ya transfer olan ve kariyerinin en parlak günlerini bu kulüpte yaşayan Mista, 2006 yılına kadar formasını giydiği İspanyol ekibinde 144 maçta 40 gol attı.
Valencia formasıyla iki La Liga, bir UEFA ve bir de Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan Mista, 2006 yılından beri de Atletico Madrid'in formasını giyiyor. Mista, Madrid ekibinde ise, 27 maçta sahaya çıktı ve 3 gol attı.
Kaynak: İHA
06.08.2007
Mista hiç sanmıyorum.....Cok formsuz bir oyuncu ayrıca yönetim lincoln gölgede bırakacak dedi.....Hmede gelen golcü cok iş yapacak dedi.....Mistan sanmıyorum....Carsamba günü işi bitirmeye gidiyorlarmıs hemen anında uefa listesıne ismi verılcekmiş bize beklemek kaldı.......
Cok hosuma gitti....buyrun okuyun alıntıdır......
Bakın hiç üşenmedim isimsiz haberlerini yazıyorum fotomaçın sırayla son 1 aydaki
1 Temmuz: Lima bitti gibi
2 Temmuz: Saviola gel yola
3 Temmuz: Fabiano, Galatasarayı redetti. Aslan Saviola ile Limaya yöneldi.
4 Temmuz: G.Saray’a Saviola müjdesi (bu Yaşar Yalçın imzalı)
5 Temmuz: Nuno Gomes Galatasaray’a
6 Temmuz: Nuno Gomes için Terim devrede
7 Temmuz: -- (Y.Yalçın)
8 Temmuz: Galatasaray Nuno Gomes’i ikna etti
9 Temmuz: Galatasaray Owen’ın peşinde
10 Temmuz: G.Saray’da 30 gol atar(Owen’dan bahsediliyor)
11 Temmuz: G.Saray’dan Kanu atağı (Çağdaş Doğan imzalı haber)
12 Temmuz: Gökhan Ünal Ocak’ta Aslan
13 Temmuz: Kanu’yu getirin(Canaydın demiş bunu)
14 Temmuz: Baptista harekatı
15 Temmuz: Uzunca bir hikaye var (Y. Yalçın imzalı yine)
16 Temmuz: Baptista tamam
17 Temmuz: Biz karşılarız(Taraftar Baptistanın masrafları için demiş bunu)
18 Temmuz: G.Saray’ın yeni bombası Salgado
19 Temmuz: Santa Cruz’a 5,5 milyon euro // Salgado, "Burada mutluyum ama Real Marid’den aldığımdan daha fazlasını verirseniz Galatasaray’a gelebilirim" dedi.
20 Temmuz: G.Saray’da Santa Cruz seferberliği
21 Temmuz: G.Saray’da son aday Valdez
22 Temmuz: Valencia’dan Tomas’a kanca
23 Temmuz: Cimbom’a söz verdi(Kurayni)// Morientes geliyor(Çağdaş Doğan imzalı)
24 Temmuz: Cimbom’dan Morientes’e 8 milyon euro
25 Temmuz: Biri Aslan olacak(Morientes-Kurayni-S.Cruz)
26 Temmuz: Cimbom’da son aday Suazo
27 Temmuz: McCarthy Cimbom’a
28 Temmuz: Postiga’ya Cimbom da talip oldu
29 Temmuz: G.Saray Yıldız’ı bitiriyor(Mehmet Yıldız)// O geliyor(Baptista)
30 Temmuz: İki süper(Morientes&Baptista)
31 Temmuz: Yeniden Baptista
1 Ağustos: Galatasaray Saha’ya gitti
2 Ağustos: G.Saray’ın yeni golcüsü Saha’mı? (Üç alternatif başlıklı yazıda; Fransız forvet için bastıran Aslan, Atletico’lu Mista, Rodriguez ve Aguero’yu da gündemine aldı.)
3 Ağustos: Cimbom Crespo’yu bitiriyor
Son iki günde malum Pauleta...
Arkadas cok güzel hazırlamıs........
Heyy maşallah:)
Mista transferinin gerçekleşme olasılığı epeyce yüksek.
Egemen Siz Koevermans istemiyorsunuz bizde bunu istemiyoruz:D:D:D
bir bakarsın taraftarın istemedigi ikiside gelirmiş........
Bu arada bugün basında cıkan haberler gerek Haldun ve canaydının sözlerine bakarak Morientes gibime geliyor.....
Birde zigic valencia ile anlastı.. Daha ne olsun....Ben umutluyum...
Mista gelebilir ihtimaldir yüksektir....
Mista bence Galatasaray'a gelecek. Atletico Madrid onu önümüzdeki sezon düşünmüyor, Forlan ve Luis Garcia'yı aldılar, daha da birçok ofansif adam aldılar. Bence Galatasaray Mista'yı bitirmek üzere.
Mista'yı neden istemiyorsunuz yahu.Kovermans'dan çok daha üstün bir oyuncu karşılaştırmak bile yanlış.Sadece Morientes üstünde yoğunlaşmayın.Sonu hayal kırıklığı olabilir.Mista ya da Saha da gelse süper olur bana göre.
Zigic valencia ile anlastı...
forvette villa ve zigic olur.....
Arizmendi falan yedek olur..bence morientes oynaması zorlastı..Yönetim belkide zigic transferini bekliyordu.....Hatırlıyormusunz Atv falan anlastıgımız söylemişti...Hemen ertesi gün daha haber yapılmadı.Belki yönetim uyardı..Bellimi olur...
Valla ben pauletayı istemiyorum eger o gelecekse Mistaya razıyım.....Ama İçimden bir his morientes diyor....Bütün ipucular onu gösteriyor:):)
Çünkü necati olayını birtek Morientes unutturur mista falan gelirse necati mista tartısması baslar.......
Mista hem formsuz gecen sene hemen hemen hiç formasansı bulamadı....dedigim gibi mista gelirse
Ozaman herkez necati neden gönderildi der.....
Egemen cok haklı dogru tespit yapmış katılıyorum....oda gelebilir:):)
Mista son 2 yılda düsüsde....Bizim yöneticiler lincoln nü gölgede bırakacak dediler..hemde cok iş yapacak dediler.....
Mista gelirse necati-Mista tartısması........
Bu arada Mista evlimi????.Bu önemli çünkü.......
Fransızlar...............Pauleta diyor:(:(
İspanyollar.............Mista diyor:):)