Kadron çok iyi...
Printable View
Kadron çok iyi...
Balance +'larda.
Dünyadaki Transferler
2007-2008 Sezonu İçin Kadromuza Kattığımız Oyuncular
2007-2008 Sezonunda Chelsea'den Ayrılan Oyuncular
Dünyadan Transferler
Temmuz Ayı [01.07.2007-31.07.2007]
Ağustos Ayı [01.08.2007-31.08.2007]
Az sonra Hazırlık Kampı Maçları [Belçika Kampı]
ronaldo vermemelerı abartı olmus bu kadarda olmaz verdıgın adamlarla kadroyu bastan kuruyo zaten :)
bu arada kadron cokıyı
evet bencede abartmıslar.onun yerıne quaresma,nanı,anderson uclusunden bırını alabılırsın.
zaten ronaldonun gelecegi paraya bastan bir pl lig takimi kurarsin yaw samasti sende taktik su ucluye birak ya kadro bole iyi bence senden sonra en iyi transferler ya milan manchester united
dostum Kesİnlİkle O Walcotti Wİgandan Al Harİka Bİr Oyuncu İlerde Yildiz Oluyor..joe Coleun Yerİne Oynatirsin..
Aga harikasın tebrikler transferler harika kadron MÜTHİŞ
komikin gelmis samasti diyorum ki cristiano ronaldo bos olurdu zaten cok iyi oyuncu ama ona verilen paraya yeni premierlig takimi kurulur bide senin su ucluye laf ettim portekizlilere hepsi cok iyi ama okadro ona yeter vazgec su inadindan portekiz askindan yaw:):):):):D:D(/1)
İşte Hazırlık Maçları
Sezon öncesindeki hazırlık maçları çok olumlu geçti.Ve birçok futbolcuyu deneme fırsatı buldum.Armand Traoré gösterdiği performansle beni çok etkiledi.Belçika'da oynadığımız hazırlık kampı sürecinde toplam 5 hazırlık maçı oynadık.Rakip ağları 23 kez havalandırırken kalemizde ise gol görmedik.
Ayrıca Chelsea Londra'ya döndü.Manchester'la yapacakları Community Shield, Schalke 04 ile yapacakları Avrupa Süper Kupası maçına ve Barclays Premiership maçlarına hazırlanma, sabah yapacakları çift idman ile devam edecek.
Bu arada Avustralya milli takımından menejerlik teklifi geldi, reddettim.
Önerini dikkate alacağım Attiilla. :)
kariyerin mükemmel başarılar
Kariyerini çok seviyorum:D
Sağol. :zuhahaQuote:
Kariyerini çok seviyorum
Teşekkürler Yunus. :)Quote:
kariyerin mükemmel başarılar
Not:Arkadaşlar ben ligde zaten biraz ilerlediğim için, ligin ilk kısmında olan bazı maçlara tıklanmıyor o yüzden size sadece sonuçları gösterebiliyorum. :)
İşte 2007-2008 Sezonu Başlıyorrrrrrrrrrrr
Community Shield
Manchester United
Chelsea
Maalesef Community Shield'ı kaybettik.Ama lige hazırız ve Süper Kupa'yı müzemize götürüp taraftarlarımıza bu yenilgiyi unutturmak istiyoruz.Ayrıca ManU bizden daha iyi oynadı ve kazanmayı haketti.
Barclays Premiership 1.Hafta ve 2.Hafta
Chelsea vs Bolton
Middlesbrough vs Chelsea
Lige çok iyi başladık.SS atamıyorum ama Villa, Tevez ve Gourcuff lige çok iyi başladılar.
Avrupa Süper Kupası
Chelsea
Schalke 04
1-0 öne geçtik ve maça hükmeden taraf hep bizdik ama, Schalke son 10 dakikaya girerken Bordon'la attığı kafa golüyle durumu eşitliğe getirdi.Maç verilerinde de kaleye 20'ye yakın şut çektim.8-9 tanesi kaleyi buldu adamların 4-5 şutu var ama 2 tanesi kaleyi buldu ama 1'i gol oldu.Neyse fazla söze gerek yok.
_ Chelsea
Avrupa'nın En büyüğü _
Meriç iyi gidiyorsun ManU2ya yenilmen kötü olmuş ama sen ligde telafi edersin.
Çok çok iyi bir kariyer oluyor.
harika kariyer oluyor...
Manu ama ikinci sezon transferde çok para harcıyor vede alt yapıdan harika oyuncular çıkarıyor yenilmen normal sana ikinci sezon sana fazla bütçe vermiyorlar 40 milyon dolar civarı birşey veriyorlar..taktiğini atarmısın agüero
İşte taktik:
Normalde taktik böyle.
Bende her takımla o taktiği kullanırım ;)
Barclays Premiership 3. ve 4. Hafta ve UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 1. ve 2. Maçları
Manchester'ı geçen sene olduğu gibi deplasmanda rahat bir şekilde yenemedik.Çok iyi transferler yaptılar ve çok güçlendiler.Şampiyonlar Ligi'ne mükemmel bir başlangıç yaptık ve hedef yine FİNAL.Arsenal'i de kendi sahamızda ezdik.Bakalım ilerleyen haftalarda ne gibi sürprizler olacak ???
sürprüz yok hep yeniyorsun :D Ballackla Lampard önümüzdeki sene yaşlanacak oraya iki tane dünya yıldızı al agüero...Hep böyle devam et her zamanki gibi süpersin...
Aga harıkasında yıne Manu dan rovansı alamamıssın lıgdede kupada da yenılmıssın
Yorum yazan arkadaşların hepsine sonsuz teşekkürler. :)
Barclays Premiership 5., 6. ve 7. Hafta Maçları ve UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. Maç
Şampiyonlar Ligi'nde coştuk aldık başımızı gidiyoruz gelene geçene 2-3 atıyoruz.Ligde ise deplasmanda kazanılan 3-1'lik Liverpool galibiyeti moralleri artırdı ama 3-1 kaybedilen A.Villa maçı soğuk duş etkisi yarattı.
Az sonra; dünyanın en kaliteli ligi Premiership, müthiş Carling Cup maçları ve Avrupa'nın en büyük kupası UEFA Şampiyonlar Ligi maçları, sadece burada..
Beklıyoruz Meriç
basar1lar her zamanki gibi çok iyisin ama sanki bbiraz form düsüklügü var
Barclays Premiership 8. ve 9. Hafta Maçları, Calring Cup 3. Tur ve UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. Maç
Show devam ediyor.Carling Cup'da güzel Newcastle galibiyeti ile bir üst turdayız.Ligde ise, Premier Lig'e yeni yükselen Leeds'i fena dağıttık.Şampiyonlar Ligi'nde ise Boavista'yı deplasmanda 6-0 gibi ezici bir skorla yenip evlerine gönderdik.Zorlu Portsmouth deplasmanından ise, Cardenas'ın değerli golüyle 1 puan çıkardık.
Az sonra; Chelsea tüm kulvarlardaki maçlarına tüm hızıyla devam ediyor.Maç SS'leri olmayan son dönemi de ekleyeceğim, daha sonra ise tüm maçlar ayrıntılı SS'ler halinde, daha önceki gibi karşınızda olacak.
Bekliyoruz. Boavista'ya fena carptin
Maçlara tıklanmayan kısım buraya kadardı.Bu bölümden sonra her maçı, geçen sezon olduğu gibi, ayrıntılı SS'ler halinde ekleyeceğim.
Carling Cup 4.Tur, Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. ve 6.Maç ve Barclays Premiership 10. ve 11. Hafta
Carlig Cup'ta Bolton'u da geçerek bir üst turdayız.Ligdeki Q.P.R. ve Tottenham maçlarını kayıpsız atlattık.UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, grup maçları sonrasındaki durum ise şöyle;
Ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bir üst turdayız..
Dünya Klüp Şampiyonası heyecanı başlıyor.Az sonra America(MEX) vs Chelsea Yarı Final maçı...
CSKA maçında Akinfeev geçit vermemiş herhalde :D güzel gidiyorsun..
Cok harıkasın tebrıkler
Dünya Klüp Şampiyonası Yarı Finali
America (MEX) vs Chelsea
Fazla söze gerek yok.1 SS, 1000 sözcüğe bedeldir.Finaldeki rakibimiz Internacional..
Acaba show devam edecek mi?Chelsea müzesinde olmayan bu kupayı da alabilecek mi?Chelsea'nin alamadığı kupa kalacak mı?Hepsi az sonra buradaaaaa..
Bence farkla yenersın 4-0 bıter mac
çok rahat alırsın kupayı
bende kupayı alacagını tahmın edıyorum
Dünya Klüb Şampiyonası Finali
Internacional
Chelsea
Almadığımız kupa kaldı mı acaba ? :)
Az sonra; Premier League ve Carling Cup heyecanı devam ediyor!..
Süpersin kanimca
Harıka gıdıyorsun tebrıkler