O lafı ben demedim yahu maradona dedi:)
Printable View
O lafı ben demedim yahu maradona dedi:)
Song bile atağa katılıyor.. :D
Galatasarayı şimdiden tebrik ederim..Bizim sıkıcı maçın üstüne gollü maç iyi gidiyor:D
En iyi ihtimalle 4-0 biter.Artık gol beklemeyin..:D
Konyaspor oyuncusu kimdi hatırlamıyorum ama gördüğü o kırmızı karta ben olsam rekor bir ceza verirdim.Takımın içine etti adeta.O çıkmadan önce Konyaspor çok iyi oynuyordu.Hatta çekişmeli olacak diye sevinmiştim ama yaptığı hareket takımına ihanetti.
Lincoln çıktı Hsan şaş girdi......
aslında Sabin'e hakem biraz acımasız davrandı ilk sarı kartta fakat 11 kişi olsaydı dahi 1-0'dan maçı çevireceklerine inanmıyodum..
Evet ilk sarı biraz acımasızdı.
Sıkıldım yahu :)
Gollllllll Krallllllllll................
4 oldu Hakan attı..
4-0...Hakan Şükür attı...
Bir o eksikti :D 5 olur mu acaba :)
Nonda'nın katkısı büyük golde, Hakan attı ve çıktı. Karan oyunda..
Maç böyle biter..:D
Gollllll Karannnnnnn Ümİttttttttttttt........
5-0 oldu belli idi fark olcağı...
Helal sana Karan, 5-0 ..
Yeter bu kadar.. :D
Hasann ŞaŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ 6.............oha Yuh ÇÜŞŞ
6-0 oldu Hasan Şaş...Galatasaray Show...
Yeter be yeter:mad::zuhaha
Beni yanılttılar, helal olsun aslanlar.. :)
Babam 6-0 biter demişti inanmamıştım dalga geçiyordum 4 bile olmadı diye 6-0 oldu :D
Midem kaldırmıyo artık :D 16 Eylül :)
Oha artık, bu skoru sevmiyorum.. :D Bari 7-0 olsun, o daha anlamlı.. :D
yeter artik cimbom yeter artik :D
yuh Konya'da moraller bayagı bozulacak..fakat haftaya evinde kazanacak buaya yazıyorum:D bkz. De Graafschap:1 8:Ajax ondan sonraki hafta Groningen:0 :2 De Graaschap bunun gibi bişe olacak Konya'da fazla mı uzattım ne:D :p
biri bizi durdursun canım:)
Bitti.....
Maç Sonucu Galatasaray 6-0 Konyaspor...
6-0 Bitti nonda bugun supperdi
Bugünlük yeter bu kadar :)
Ohhh be !
Ne macti be !
Muhtesemsin Galatasaray !
Uzun bir aradan sonra,söyle rahatca,keyifli bir mac izledik.Futbolcularin hepsi harikaydi.Song,Nonda,Baris,Hakan,Carrusca,Orkun,Ha san...
Mac basinda korkum vardi ama futbolcular müthis hazirlanmislar,müthis oynadilar.Son saniyede bile golü düsündüler.Gönül isterdi 7-0 olsun ama olmadi :) Ümit atabilirdi onu ama neyse :)
Eger biz böyle oynamaya devam edersek sampiyon ilk devre sonunda belli olur ;;)
Kahretsin ya harikayız.. :D
arkadaş dedi git maça bak 4-0 die. olm 5 dak kalmıs nolcak dedim gittim. :) 2 gol izledim.
uğur o 5 dakika boyunca super oynadı.
GS tum mac bu sekilde oynadıysa hem kalliyi hem oyuncuları tebrik ediyorum, bu oyunu surdururlersede sampiyon olurlar diyorum.
Abartma Baran'cım:zuhaha.Gs bugün 28.dakikaya kadar o kadar da iyi oynamıyodru.Konua 10 kısı kaldı Gs azdı:zuhaha