Ya da , herkes böyle yapamaz :D
Printable View
Gs-Bjk maci seyircisiz oynanacak.
Macin ozetini izledim. Zevkli bir mac olmusa benzeniyor. Besiktas azmin zaferini elde etti. Iki takimda kazanabilrdi. Tebrikler Besiktas.
Devre arasında Beşiktaş alır diye düşünüyordum. Çünkü istiyorlardı bu maçı. Ve kazandılar da. Tebrikler.
Cisse geçen hafta Konyalı oyuncu gibi alkışladığı için atıldı. Zaten itiraz etmedi kırmızıya. Alkışı görünce hakem daha sarıyı göstermeden Toroman hakemin elini tutuyor, Üzülmez de düdüğü kapatmaya çalışıyordu. Belliydi kırmızı göreceği yani. Bu sorumsuzluğu nedeniyle para cezası almalı. Haftaya en önemli maçta oynayamayacak çünkü.
Denizlispor'a gelirsek seyirciyi tahrik etmek için herşeyi yaptılar maçın sonuna doğru. Hakem de buna göz yumdu. Nobre'ye tekma atan oyuncuyu atmalıydı. Taraftar insin maçı da hükmen biz kazanalım düşüncesindeydiler belki ama taraftar akıllı davrandı ve bu tahriğe sadece tribünden karşılık verdi. Demek ki inmek istemedikten sonra taraftar sahaya inmeyebiliyormuş.
Kapanışı da tezahüratla yapmak istiyorum. Hani derler ya hep Fenerbahçe Beşiktaş tezahüratlarını alıyor diye, bu sefer tam tersi oldu. Geçen sene her maç tekrarlanan Fenerbahçe tezahüratı "Ulusoy İstifa" bu maçta Beşiktaş taraftarlarınca kullanıldı. Lütfen orjinal olalım, rakip takımdan almalayım.:zuhaha (Şimdi bunu ciddiye alıp bana cevap verip tartışma ortamı yaratmayalım.:))
Federasyondan memnun olmayan kulüpler artıyor, yakın zamanda genel kurula gidilir ve seçim yapılır umarım.
Geçen yılda Fb maçında "Ulusoy istifa" diye bağırmıştık,Gfb alkışlayınca bildik el hareketi :zuhaha bu yıl gerçek oldu :D
Galatasaray lı olmama ramen Beşiktaşı severim.Helal olsun iyi çevirdi maçı.
Madem okadar iyisiniz,söke söke aliriz diyorsunuz,2-0dan 3-2ye tek biz getiririz diyorsunuz,Marsilya macinda neredeydiniz ?
Marsilya maçı ile bu maç bir değilki.:D
Ya neyse saçma bir konu.Uzatmayalım.
MarsiLya maçında yeniLgimize meğerse ne çok sevinen varmış ;)
Marsilya maçı çok alakasız bir karşılaştırma olmuş.Birisi avrupa 4 senedir Beşiktaş'ın gidemediği şampiyonlar ligi mücadelesi
diğeri bilmem kaç yıldır oynadığımız ligimizin belli bir statüde olan bir takımı.İkisinin psikolojisi aynı değil.Aynı şey Galatasaray içinde oldu hatırlayı.Daha bu hafta içini hatırlayın.Neyse Artık açılmaya başlıyoruz.Kimse engelleyemeyecek bizi.Bu hafta da bir penaltımız yendi.Bilmiyorum bu hatalar nereye kadar.Ama önümüzü kapatamayacaklar!
DenizLi Defansı 2-0'dan Sonra Adam AkıLLı Oynasaydı GaLıbıyet Alır Yada Berabere Bıterdı
Ama Bjk İii DeğerLendirdi Defansı
Sadece penaltımız yenmedi.Rakip nasıl maçı 11 kişi tamamladı anlayamıyorum.Cisse'nin tam da Gs maçı öncesi gördüğü çok kolay bir kırmızı var ortada...
Cisse'nin olmaması bizim için kötü olacak :)